Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rüyada Gebelik Testinde Üç Çizgi Görmek

Rüyada gebelik testinde üç çizgi görmek, dilek ve arzularınızın gerçekleşmesine, nasip ve kısmet kapılarınızın açılmasına, iyilik görmeye işaret edilir. Rüyasında gebelik testinde üst çizgi gören kimse, evlat müjdesiyle müjdelenip eşi ve ailesiyle büyük sevince kapılırlar.

Kızzlllar hemen tabirlere baktim ne guzel bi anlami varmis rabbim insallah o mujdeyi almak nasip eder hayirlisiyla

sence geç olmaz mi? Ben diyorum 9. Günü başlayayım nasıl olsa testlerimde çok iki çeşit aldım.

Ovi testini gunde kac kez yapayim gecen ay iki kez yapmistim
Canım t koyulaşmaya başladığı zaman 4 saatte bir yap
Piki kaçırıyor olabilirsin
Ama ikisi eşit koyuluktan sonra da siliniyor olabilir herkes illa pik görecek diye kesin birşey yok
Bünyeyle alakalı
Sen testlerin koyulaştıkça 4 saat aralıkla yap ki kaçırma

sence geç olmaz mi? Ben diyorum 9. Günü başlayayım nasıl olsa testlerimde çok iki çeşit aldım.
Bence 9. Gün başla muhtemelen o gün çatlamaz ama belli olmuyor
Başladığında günde 1 defa yap sonra sıklaştırırsın
12-13-14 senin için en yüksek ihtimal ama işte belli olmuyor bu yumurtlama işleri

Bence 9. Gün başla muhtemelen o gün çatlamaz ama belli olmuyor
Başladığında günde 1 defa yap sonra sıklaştırırsın
12-13-14 senin için en yüksek ihtimal ama işte belli olmuyor bu yumurtlama işleri
Tamam Canim oyle yaparim insallah her şey yolunda gider. Zaten hemen paylaşırım. Canim çok teşekkür ederim allah kızın ve insallah gönlündeki bebeğini sana bağışlasın

Kız ve erkek bebiş anneleri merak ettiğim bişey var el birliğiyle açıklığa kavusruralim olmaz mı :) şu tek li çiftli ay tuttumu sizde kızımda haziran son adet tarihimdi temmuzda hamile kaldım .. Bu durumda Şubat ayını degerlendirmem açısından lütfen önerilerinizi paylasirmisiniz ?

Mrb aranizda yeniyim adetim bitmek üzere son 3 aydir duzensiz olmaya basladi o yuzden biter bitmez testlere baslican banada yardımcı olursunuz dimi

Pek anlamamkla birlikte duz bir nub goruyorum kizlarda duz oluyor eger gordugum nubsa tabi Rabbim gonlunuzden geceni nasip etsin bilen arkadaslar yazarlar birazdan onlar daha saglikli beni cok kaale almayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…