- 29 Ocak 2019
- 114
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.081
Blırtılre aldanma bn oglumda kusmadm ck rahattım ama bnda oldum resmen kusmaktn ıcım dsıma cktı halen bulntım dvam edyo ama buda erkk ıkısı ınanlmaz farklı ınanlmzArkadaslar mrb 12 haftalik gebeyim hic mihde bullantim olmadi goguslerde sertlesme ve buyume oldu ve bu kista aşiri su iciyorum gunluk 4 litre kadar bebegimi cok merak ediyorum sizce nedir belirtilerime gire
↑
Hayirli olsun benimki ilk gebeligim onun icin cok merak ediyorum :)kusmadm
Kzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
Blırtılre aldanma bn oglumda kusmadm ck rahattım ama bnda oldum resmen kusmaktn ıcım dsıma cktı halen bulntım dvam edyo ama buda erkk ıkısı ınanlmaz farklı ınanlmz
Aa hayırlı olsun inşaallah canım nasip boyleymis ucuncude kizcen olur inşaallahKzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
Blırtılre aldanma bn oglumda kusmadm ck rahattım ama bnda oldum resmen kusmaktn ıcım dsıma cktı halen bulntım dvam edyo ama buda erkk ıkısı ınanlmaz farklı ınanlmz
Hayirli olsun cnmKzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
Canim allah anneli babalı büyütsün. Gözün aydın. Canim ben haftaya başlayacağım tesisler bir oğlum olsun istiyorum. Sen biraz deneyimlerini paylaşabilir amin? Bide bize dua lütfen sevgilerKzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
Canım erkek miymiş hayırlı olsun sağ salim kavus inseAllahKzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
Sizi kinamiyorum cok iyi anliyorum rabbim insallahta gonlunuze gore saglikli evlat versin ama cinmis rusmus bunlardan medet ummayin rabbimden isteyin rabbim dualari kabul edendir :)Herkese merhaba,
Benim iki kızım var. İkinci kızıma hamile kalmadan önce de buradan takip ediyordum. Tam yumurtlama gününde hamile kaldım ama malesef değer artmadan kendi kendine düştü.
Sonraki ay dikkat etmedim. Daha doğrusu 11.gün hiç anlamadan hamile kaldım. Çünkü normalde 17. Gün yumurtluyordum. Böylelikle ikinci kızım doğmuş oldu. Şu an 21 aylık. Aslında şu an çocuk düşünmüyorum ama 35 ten önce de doğurayım istiyorum. Şimdiden takip etmeye başlasam tam gününe denk getirmek bir hayli zaman alacak.
Öncelikle vücudumu çok iyi tanıyıp tam yumurtlamaya denk getirmem lazım. Bunun için altı ay kadar takip edeyim. Sonra çin takvimi rus takvimi artık ne kadar erkek bebek için yapılacak şey varsa onları yapmayı planlıyorum.
Şu an karar veremediğim şey ise erkek olmaz da kız olursa üçüncü kıza hazır mıyım? Bunun kararını vermem lazım sanırım.
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah çevreye duyarlı başkalarını incitmeyen hayırlı evlatlar yetiştiririz.
Resm almdm cnm aslnsa kndı dktruma gtmdm evde dglm bu dktrada ck gvnemyrm dalgga gcer gbı erkek erkek dedı blmym gstrırmısınz dedm gstrmedı bklm sadece erkek dedıCanm hayirlisi olsun saglikli kucağına alirsin insallah pipiyi gördünüz mu sn sonki ultrason resmini atarmisin
Esım 3 u ıstmyr grcı ıkıyıde ıstmyodu oglum ck yordu bzı ck yaramz bı cocuk cnkuAa hayırlı olsun inşaallah canım nasip boyleymis ucuncude kizcen olur inşaallah
Bnm yum dan 2 gun once 1 gn once ve cft czgıyı gordgmde olmstu cnm son ılıskı sabh aksama yum catldı ılkez test kullndgm ıcn bu kdr cabk catlıcanı blmyodum ama hersey nsıp tutsa nasıp olsa 2 gun oncesı vardı 3 u bn ıstyrm ama esım ıstmyo bıde blkı ılrde sende ıstmcksın dyo bı traftan ck uzuldm ne yln sylyım hep hyalmde bı kızm olsun vardı ama dger taraftn svnıyorm oglm ck ynlz o yuzdn bzı ck yoruyo hp oynmak ıstyo ona arkds olr dyorum nsıp bkrsn bıgun kızmda olr rabbm sag saglım kucagma almk nsıp etsn oglusumu yanı yum dan 10 saat oncekı ılıskıden klmısımCanim allah anneli babalı büyütsün. Gözün aydın. Canim ben haftaya başlayacağım tesisler bir oğlum olsun istiyorum. Sen biraz deneyimlerini paylaşabilir amin? Bide bize dua lütfen sevgiler
Canim benim hayırlı olsun analı babalı büyüsün insallah. Aslında bence iyi ki oğlan neden dersen daha iyi birlikte oynarlar arkadaş olurlar. Çevre çok kötü kardeşinin arkadaşı olması daha. Bak benim iki kızım var. Ben hiç demedim keşke biri erkek olsaydin. Çok çok şükür ikisi kız. Ama üçüncü çocuğumu gerçekten bütün kalbimle sağlıklı bir erkek bebek istiyorum. Canim hayırlı olsun sadece hepimize tek bana degıl dua et. Hamile olanların duası kabul olur buna inanırım. Birde canim gecen ay bende sağan kuru yaptım. Sende sımdı yapsam olur mu. Çünkü ben bu ay başlayacağım testlere. Daha doğrusu önümüzde hafta başlarım test takibine. SevgilerBnm yum dan 2 gun once 1 gn once ve cft czgıyı gordgmde olmstu cnm son ılıskı sabh aksama yum catldı ılkez test kullndgm ıcn bu kdr cabk catlıcanı blmyodum ama hersey nsıp tutsa nasıp olsa 2 gun oncesı vardı 3 u bn ıstyrm ama esım ıstmyo bıde blkı ılrde sende ıstmcksın dyo bı traftan ck uzuldm ne yln sylyım hep hyalmde bı kızm olsun vardı ama dger taraftn svnıyorm oglm ck ynlz o yuzdn bzı ck yoruyo hp oynmak ıstyo ona arkds olr dyorum nsıp bkrsn bıgun kızmda olr rabbm sag saglım kucagma almk nsıp etsn oglusumu yanı yum dan 10 saat oncekı ılıskıden klmısım
Benimde ilk oglumda cok az bulantim olmustu...2.hamileligimde surtim sivilce doldu 9 ay boyunca kustum ama sonuc erkekKzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
Amin canım yürekten bende 2 oglum var 1 kizim olmasını istiyorum sağlıklı hayırlı benide dualarınıza katınBenimde ilk oglumda cok az bulantim olmustu...2.hamileligimde surtim sivilce doldu 9 ay boyunca kustum ama sonuc erkek
Simdi 2 bucuk yasinda oglusum ama iyikide olmus...ama gonlum 1 kiz istiyor tabi o yuzden 3. Dusunuyorum rabbim izin verirse 2 3 sene sonra ins gonlumuze gore olur 2 boceklerjmizin yanina birde cicek gelir
Amin canım yürekten bende 2 oglum var 1 kizim olmasını istiyorum sağlıklı hayırlı benide dualarınıza katın
Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah
Sizi kinamiyorum cok iyi anliyorum rabbim insallahta gonlunuze gore saglikli evlat versin ama cinmis rusmus bunlardan medet ummayin rabbimden isteyin rabbim dualari kabul edendir :)
Saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah darisi butun isteyenlere bizede nasip etsin rabbimKzlar bebegm erkkmıs ıkıncı oglm glyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?