- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.061
Bir kizim var canim :)
Canim benim 7 ay once bir dusugum oldu ikinci bebegi istiyorduk ve adetim duzene girdikten sonra korunmasız iliskide oldu simdi 3 aylik hamileyim
Anladım cnm Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin
Merhaba canim sen gidebildin mi kontrole? İnsallah gönlündeki olur. Sen hamilesin ve kendine hem de bize dua et olur mu canim
Elimizden geldiğince inşallah :)Mrb aranizda yeniyim adetim bitmek üzere son 3 aydir duzensiz olmaya basladi o yuzden biter bitmez testlere baslican banada yardımcı olursunuz dimi
Hadi senden de hayırlı bi haber bekliyoruzArkadaslarr dua edin unutmayinn cook dua her duanizda benn lutfennn
Hiç bu tek ay çift ay olayına inanmıyorum ya bence saçmaKız ve erkek bebiş anneleri merak ettiğim bişey var el birliğiyle açıklığa kavusruralim olmaz mı :) şu tek li çiftli ay tuttumu sizde kızımda haziran son adet tarihimdi temmuzda hamile kaldım .. Bu durumda Şubat ayını degerlendirmem açısından lütfen önerilerinizi paylasirmisiniz ?
Ben
Hiç bu tek ay çift ay olayına inanmıyorum ya bence saçma
Canim benim insallah dilediğin olur. Gerçekten eğer öyle bir risk varsa dınlen hiç hafife alma. Önce senin sağlığın sonra bebeğin sağlığı her seyden önemli canim çok geçmiş olsun bide bol bol su içMerhaba cnm gecen lekelenmem vardi izele gittim.bacak arasinda kordon var gözükmüyor dedi buarada dusuk riskim var dinlenmem lazimmis kanama alani varmiz biraz.
Bugunde troid tahlilleri icin gitmişken bakayim dedim şansa bagdaş kurmuş birsey goremedi anlayacağın nezaman ogrenirim bilmiyorum benimki biraz trajikomik oldu.
Rabbim sana burdaki bütün dileyen herkese ve banada erkk bebek nasip etsin insallah cnm.
6 saat ayakta ve yürüyüş uzerine ara ara kizimi kucakta tasidim ondan kaynakli olduğunu düşünüyorum insallah bebegim saglikli bir sekilde zamaninda dogar insallah.Canim benim insallah dilediğin olur. Gerçekten eğer öyle bir risk varsa dınlen hiç hafife alma. Önce senin sağlığın sonra bebeğin sağlığı her seyden önemli canim çok geçmiş olsun bide bol bol su iç
İnsallahh veririimmHadi senden de hayırlı bi haber bekliyoruz
Cok cok gecmis olsun cnm rabbim tez zamanda sifa versin ins kendine cok cok dikkat et dualarim seninleSagol canm benim cumlemizin insallah
Kizim.cok aktif onun sayesinde dinlenmek ne mümkün ama eskiden pek dikkat etmezdim her seyi yapardım taki 4 gun once baya zorlandim.
6 saat ayakta ve yürüyüş uzerine ara ara kizimi kucakta tasidim ondan kaynakli olduğunu düşünüyorum insallah bebegim saglikli bir sekilde zamaninda dogar insallah.
Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallahHerkese merhaba,
Benim iki kızım var. İkinci kızıma hamile kalmadan önce de buradan takip ediyordum. Tam yumurtlama gününde hamile kaldım ama malesef değer artmadan kendi kendine düştü.
Sonraki ay dikkat etmedim. Daha doğrusu 11.gün hiç anlamadan hamile kaldım. Çünkü normalde 17. Gün yumurtluyordum. Böylelikle ikinci kızım doğmuş oldu. Şu an 21 aylık. Aslında şu an çocuk düşünmüyorum ama 35 ten önce de doğurayım istiyorum. Şimdiden takip etmeye başlasam tam gününe denk getirmek bir hayli zaman alacak.
Öncelikle vücudumu çok iyi tanıyıp tam yumurtlamaya denk getirmem lazım. Bunun için altı ay kadar takip edeyim. Sonra çin takvimi rus takvimi artık ne kadar erkek bebek için yapılacak şey varsa onları yapmayı planlıyorum.
Şu an karar veremediğim şey ise erkek olmaz da kız olursa üçüncü kıza hazır mıyım? Bunun kararını vermem lazım sanırım.
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah çevreye duyarlı başkalarını incitmeyen hayırlı evlatlar yetiştiririz.
Cok cok gecmis olsun cnm rabbim tez zamanda sifa versin ins kendine cok cok dikkat et dualarim seninle
Gülüm bende 3 kızım çiftli ay bu bebiş tekli ay oldu.Kız ve erkek bebiş anneleri merak ettiğim bişey var el birliğiyle açıklığa kavusruralim olmaz mı :) şu tek li çiftli ay tuttumu sizde kızımda haziran son adet tarihimdi temmuzda hamile kaldım .. Bu durumda Şubat ayını degerlendirmem açısından lütfen önerilerinizi paylasirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?