- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.281
Eki Görüntüle 2231803 yorum bekliyorumm
Masallah doğru eskilere bak hepsi öyleAmin insallah canim..Ayy canim masallah burdaki arkadaşları etkilemek istemem ama bende cok inanmıyorum beslenme işine. Dedigin gibi babannem de asiri tuketir sut peynir yogurt yumurta ama 7 oglu var
Bence çubuk canimKahve ıctıktn snra cnm e 4 saat sıcı alımına dkkat et brde bn en ıyı sonucu 11 gbı yptıklarmda grmustm sen elındn glenı yap grısı takdrı ılahı dılerm gnlndekı nasıp olr
Tamam canim o zaman çubukla devam ediyorum. Teşekkür ederim canımBence çubuk canimarlo
Rica ederim ❤Tamam canim o zaman çubukla devam ediyorum. Teşekkür ederim canım
İnsallah canim bebeğin iyi olur ve gönlündeki olur. Mümkünse gerçekten dınlen. Bilmiyorum ama leke icin dinlenmek ve bol su tüketmek gerekiyor. Bide yine tam emin değilim ama hep derler erkekte böyle lekelenme olur.Sagol cnm cumartesi yine lekelenme ve asiri bel agrisi ile korka korka bekledim cok sukur bebegim hareket ettigi icin hasttaneye gitmedim
Gerci gitsem de bir fayda etmeyecekti cunku dinlenmem lazim ve bana yardim edecek kimse yok.
Sen nasılsın varmi bu ay bir gelişme cnm.
Bu arada yarin öğleden sonra randevum var kizlar dua edin hem bebegim iyi olsun hemde cinsiyeti gorelim artik oglab mujdesiyle geleyim
Iyim canım sen naslsn doğuma gün sayıyorum bende@yenihamile
1 12ha @Kizlarinin annecigi
Kızlar nerelerdesiniz iyi misiniz?
@divinity ablacım sende unutma bizi yaz arada özleniyorsun
Canım inseAllah tutar olur hicbirseye gerek kalmadan dualarım seninle gönlünce olsunBenim kizim soldan oldu canim o yüzden biraz sag takintim var açıkçası ama nasip yani ben klomen kullanıyorum 6 ay kullanılıyor 2 deneme hakkim kaldi sag sol demeden ikisinde de deneme yapacağım ins tutar yoksa doktor aşılama dedi
Rabbim bebegini korusun ve sana bagislasin dinlen mümkün olduğunca heyecanla yarını bekliyorum bu sefer belli olur belkiSagol cnm cumartesi yine lekelenme ve asiri bel agrisi ile korka korka bekledim cok sukur bebegim hareket ettigi icin hasttaneye gitmedim
Gerci gitsem de bir fayda etmeyecekti cunku dinlenmem lazim ve bana yardim edecek kimse yok.
Bu arada yarin öğleden sonra randevum var kizlar dua edin hem bebegim iyi olsun hemde cinsiyeti gorelim artik oglab mujdesiyle geleyim
Cok gecmis olsun cnm rabbim bebegini sana bagislasin ins korkutma kendini ins yarin hayirli bi haberle gelirsin bende bu sabah uyandim en buyuk degisikligi goguslerde farkettim hem sis hemde sertti simdi siskinlik gecmis ama hafif sertlik var bosuna umutlanipta hayal kirikligi yasamak isttemiyorum belki adet olucam diye oyle olmusturSagol cnm cumartesi yine lekelenme ve asiri bel agrisi ile korka korka bekledim cok sukur bebegim hareket ettigi icin hasttaneye gitmedim
Testlere devam pik olmasi yakinEki Görüntüle 2231803 yorum bekliyorumm
Insallah yarin erkek mujdesi aliriz kacinci bebegin bu aradaSagol cnm cumartesi yine lekelenme ve asiri bel agrisi ile korka korka bekledim cok sukur bebegim hareket ettigi icin hasttaneye gitmedim
Benim burda bi arkadaşım bunu kullandı oğlu oldu
Pazartesiyi heyecanla bekliyorumAllah iyilik versin cnm allah yardimcin olsun inslh bende iyiyim sagol tessekur ederim
Hosgeldin canim kızina nasıl kaldın ?Selaaaaaaaammmm kızlar gümbür gümbür geldim. Sen kimsiň diyenler olabilir. Ben bi zamanların umutlu vakasıyım☺ ilki için yatıp yuvarlanıp ağlayıp sızlanırken şimdi kendimi 2. Yü isterken buldum. İlki kız olduğu için şimdi birde erkek olsun istiyorum. (Önce hayorlı ve sağlıklı tabii) varmı önerileriniz.
At istersen belki anlayan çıkarSelamun aleyküm hanımlar sekiz haftalık rabbim nasip ederse hamileyim acaba size ultrason fotoğrafı atsam yorumlayabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?