Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagol cnm cumartesi yine lekelenme ve asiri bel agrisi ile korka korka bekledim cok sukur bebegim hareket ettigi icin hasttaneye gitmedim
Gerci gitsem de bir fayda etmeyecekti cunku dinlenmem lazim ve bana yardim edecek kimse yok.
Sen nasılsın varmi bu ay bir gelişme cnm.

Bu arada yarin öğleden sonra randevum var kizlar dua edin hem bebegim iyi olsun hemde cinsiyeti gorelim artik oglab mujdesiyle geleyim

İnsallah canim bebeğin iyi olur ve gönlündeki olur. Mümkünse gerçekten dınlen. Bilmiyorum ama leke icin dinlenmek ve bol su tüketmek gerekiyor. Bide yine tam emin değilim ama hep derler erkekte böyle lekelenme olur.

Canım inseAllah tutar olur hicbirseye gerek kalmadan dualarım seninle gönlünce olsun

Rabbim bebegini korusun ve sana bagislasin dinlen mümkün olduğunca heyecanla yarını bekliyorum bu sefer belli olur belki

Cok gecmis olsun cnm rabbim bebegini sana bagislasin ins korkutma kendini ins yarin hayirli bi haberle gelirsin bende bu sabah uyandim en buyuk degisikligi goguslerde farkettim hem sis hemde sertti simdi siskinlik gecmis ama hafif sertlik var bosuna umutlanipta hayal kirikligi yasamak isttemiyorum belki adet olucam diye oyle olmustur

Insallah yarin erkek mujdesi aliriz kacinci bebegin bu arada

Selaaaaaaaammmm kızlar gümbür gümbür geldim. Sen kimsiň diyenler olabilir. Ben bi zamanların umutlu vakasıyım☺ ilki için yatıp yuvarlanıp ağlayıp sızlanırken şimdi kendimi 2. Yü isterken buldum. İlki kız olduğu için şimdi birde erkek olsun istiyorum. (Önce hayorlı ve sağlıklı tabii) varmı önerileriniz.

Hosgeldin canim kızina nasıl kaldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…