- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.301
Canım bugün başka test yaptın mı? Öğlen civarıEki Görüntüle 2231803 yorum bekliyorumm
İlk kızıma 4 gözle adetimi olup yeni bir doktora gitme heyecanı içerisindeyken yinede kafama takılmasın yok biliyorum ama bi yapayım diyerek bat a 1 gün kala yaptım. Yer yerinden oynadı. Nasıl bir çığlık kıyamet olduysa eşim korktu. Bende bir sorun yoktu yani tüm dr lar öyle söyledi 1 sefer klomen 2 sefer çatlatma iğnesi kullandım 2017 aralık ayında 1 kimyasalım oldu sonra 3 ay boyunca bebekle ilgili herşeyi çıkardım aklımdan. Sonra işte dediğim gibi bi adet olsamda şu dr a gitsem die beklerken bebişim olmuş meğerse☺Hosgeldin canim kızina nasıl kaldın ?
İnsallah canim amin. Allah razi olsun ❤ Rabbim seninde gönlünden geceni nasip etisn hayirlisiyla insallahCanım inseAllah tutar olur hicbirseye gerek kalmadan dualarım seninle gönlünce olsun
Canım keşke biri sana yardımcı olabilse böyle yalnız başına olmayacak sankiSagol cnm cumartesi yine lekelenme ve asiri bel agrisi ile korka korka bekledim cok sukur bebegim hareket ettigi icin hasttaneye gitmedim
Gerci gitsem de bir fayda etmeyecekti cunku dinlenmem lazim ve bana yardim edecek kimse yok.
Sen nasılsın varmi bu ay bir gelişme cnm.
Bu arada yarin öğleden sonra randevum var kizlar dua edin hem bebegim iyi olsun hemde cinsiyeti gorelim artik oglab mujdesiyle geleyim
O kadar oldu mu gerçekten canımIyim canım sen naslsn doğuma gün sayıyorum bende
Hoşgeldin canımmSelaaaaaaaammmm kızlar gümbür gümbür geldim. Sen kimsiň diyenler olabilir. Ben bi zamanların umutlu vakasıyım☺ ilki için yatıp yuvarlanıp ağlayıp sızlanırken şimdi kendimi 2. Yü isterken buldum. İlki kız olduğu için şimdi birde erkek olsun istiyorum. (Önce hayorlı ve sağlıklı tabii) varmı önerileriniz.
Sağol cnm ederim tabiO kadar oldu mu gerçekten canım
Rabbim kolay bi doğum nasip etsin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Doğumda bizlere de dua etmeyi unutma nolur
Ovülasyon testini hiç bizaman gerekli görmedim nedense faydası elbette vardır ancak almak gibi bi niyetim olmadı hiç.dua eksik olmaz zaten. Birliktelikten önce abdestli olmaya ve besmele çekmeye özen gösteriyorum. Aslında cinsiyet belirlemek insanın elinde mi ona bile tam anlam verebilmiş değilim ama tecrübeleri dinlemeye geldim.Hoşgeldin canımm
Ovulasyon testi al ya da doktora yumurta takibine git
Bol bol dua et
Yumurtan çatlar çatlamaz ilişki olsun 3-4-5 günlük perhiziniz olursa iyi olur
Ama en önemlisi dua
Allah razı olsun canımmSağol cnm ederim tabi
Hayır değilOvülasyon testini hiç bizaman gerekli görmedim nedense faydası elbette vardır ancak almak gibi bi niyetim olmadı hiç.dua eksik olmaz zaten. Birliktelikten önce abdestli olmaya ve besmele çekmeye özen gösteriyorum. Aslında cinsiyet belirlemek insanın elinde mi ona bile tam anlam verebilmiş değilim ama tecrübeleri dinlemeye geldim.
Resimdeki enson attigim gece dortte sabah sekizdeRica ederim ❤
Kaçıncı günündesinYoluma dewam ediyorum :)
Kesinlikle katılıyorum size. İlk denemem yaklaşık 1 hafta önce oldu ve bugün reglim başladı. Pek ihtimal vermemiştim zaten. Ama yine de beklemedim değil. Bir de siz yumurtlamadan hemen sonra dediniz ama ben bugüne dek hep periyod bittikten hemen sonr olan ilişkilerde oluşan gebeliklerin erkek olduğunu duymuştum. Buda mı varmış.Hayır değil
Ama gayret bizden takdir Allahtan
Bunları yaptıktan sonra tevekkül olmak gerekiyor
Bilimsel bi gerçek var x spermleri yavaş yüzerler ama uzun yaşarlar
Y spermleri hızlı yüzerler ama kısa yaşarlar
Yumurta çatlar çatlamaz ya da çatlamaya çok yakın olan ilişkiler erkek bebek ihtimali arttırıyor bu yüzden
Cinsiyet konusunda hiçbir yöntem kesin değil bence
Sadece artan ihtimaller var o kadar
Periyod biter bitmez kızına hamile kalan arkadaşlar da var burdaKesinli
Kesinlikle katılıyorum size. İlk denemem yaklaşık 1 hafta önce oldu ve bugün reglim başladı. Pek ihtimal vermemiştim zaten. Ama yine de beklemedim değil. Bir de siz yumurtlamadan hemen sonra dediniz ama ben bugüne dek hep periyod bittikten hemen sonr olan ilişkilerde oluşan gebeliklerin erkek olduğunu duymuştum. Buda mı varmış.
Aaa öyle mi insallah canim senin benim ve hepimizin dileği kabul olur. Ya bende karar Çubuklu kullanacağım ama elimde on tane de bu gülen yüz var büyük bir ihtimalle eczane geri almayacak Onu da beraberinde kullanırım. İnsallah her şey yolunda gider ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik olur duam gerçekleşir. Tabii ben gerçekten tüm isteyen ve adil olan herkes icin ayni şekilde istiyorum. Peki bu arada sen nasılsın? Hamilelik nasil gidiyor? Sanırım sen yurtdışında yaşıyorsun dimi? Her şey gönlünce olsun canimBenim burda bi arkadaşım bunu kullandı oğlu oldu
Ama bence sen çubukla devam et
Kaç haftalıksın şuanda?Hamile bayanlar bulantiniz nezaman basladi benim kizlarimda cok kotu bulantim oluyordu hastanelik olucak kadar ama cok sukur bunda yok daha acaba erkenmi yoksa cinsiyetmi farkli
Canım Allah hemencecik versin inşAllah sağlıkla ve gönlüne göreAaa öyle mi insallah canim senin benim ve hepimizin dileği kabul olur. Ya bende karar Çubuklu kullanacağım ama elimde on tane de bu gülen yüz var büyük bir ihtimalle eczane geri almayacak Onu da beraberinde kullanırım. İnsallah her şey yolunda gider ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik olur duam gerçekleşir. Tabii ben gerçekten tüm isteyen ve adil olan herkes icin ayni şekilde istiyorum. Peki bu arada sen nasılsın? Hamilelik nasil gidiyor? Sanırım sen yurtdışında yaşıyorsun dimi? Her şey gönlünce olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?