Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hosgeldin canim kızina nasıl kaldın ?
İlk kızıma 4 gözle adetimi olup yeni bir doktora gitme heyecanı içerisindeyken yinede kafama takılmasın yok biliyorum ama bi yapayım diyerek bat a 1 gün kala yaptım. Yer yerinden oynadı. Nasıl bir çığlık kıyamet olduysa eşim korktu. Bende bir sorun yoktu yani tüm dr lar öyle söyledi 1 sefer klomen 2 sefer çatlatma iğnesi kullandım 2017 aralık ayında 1 kimyasalım oldu sonra 3 ay boyunca bebekle ilgili herşeyi çıkardım aklımdan. Sonra işte dediğim gibi bi adet olsamda şu dr a gitsem die beklerken bebişim olmuş meğerse☺

Canım keşke biri sana yardımcı olabilse böyle yalnız başına olmayacak sanki
Hoş yardıma gelenlerin gerçekten yardım içinde gelmesi önemli
Benimde dün sabah hafif kahverengi bi lekelenmem oldu bana “yardıma” gelen misafirlerime söyledim
Ağrı yoksa birşey olmaz dendi ve alışverişe gitmek istendi...
Bu konuda aşırı doluyum sanırım

Hoşgeldin canımm
Ovulasyon testi al ya da doktora yumurta takibine git
Bol bol dua et
Yumurtan çatlar çatlamaz ilişki olsun 3-4-5 günlük perhiziniz olursa iyi olur
Ama en önemlisi dua

Hoşgeldin canımm
Ovulasyon testi al ya da doktora yumurta takibine git
Bol bol dua et
Yumurtan çatlar çatlamaz ilişki olsun 3-4-5 günlük perhiziniz olursa iyi olur
Ama en önemlisi dua
Ovülasyon testini hiç bizaman gerekli görmedim nedense faydası elbette vardır ancak almak gibi bi niyetim olmadı hiç.dua eksik olmaz zaten. Birliktelikten önce abdestli olmaya ve besmele çekmeye özen gösteriyorum. Aslında cinsiyet belirlemek insanın elinde mi ona bile tam anlam verebilmiş değilim ama tecrübeleri dinlemeye geldim.

Hayır değil
Ama gayret bizden takdir Allahtan
Bunları yaptıktan sonra tevekkül olmak gerekiyor
Bilimsel bi gerçek var x spermleri yavaş yüzerler ama uzun yaşarlar
Y spermleri hızlı yüzerler ama kısa yaşarlar
Yumurta çatlar çatlamaz ya da çatlamaya çok yakın olan ilişkiler erkek bebek ihtimali arttırıyor bu yüzden
Cinsiyet konusunda hiçbir yöntem kesin değil bence
Sadece artan ihtimaller var o kadar

Kesinli
Kesinlikle katılıyorum size. İlk denemem yaklaşık 1 hafta önce oldu ve bugün reglim başladı. Pek ihtimal vermemiştim zaten. Ama yine de beklemedim değil. Bir de siz yumurtlamadan hemen sonra dediniz ama ben bugüne dek hep periyod bittikten hemen sonr olan ilişkilerde oluşan gebeliklerin erkek olduğunu duymuştum. Buda mı varmış.

Periyod biter bitmez kızına hamile kalan arkadaşlar da var burda
Benimde bi kere başıma geldi adetimin bittiği gün yumurtam çatladı
Genellikle periyodu biter bitmez hamile kalıp oğlu olanların bu şekilde oluyor bence

Benim burda bi arkadaşım bunu kullandı oğlu oldu
Ama bence sen çubukla devam et
Aaa öyle mi insallah canim senin benim ve hepimizin dileği kabul olur. Ya bende karar Çubuklu kullanacağım ama elimde on tane de bu gülen yüz var büyük bir ihtimalle eczane geri almayacak Onu da beraberinde kullanırım. İnsallah her şey yolunda gider ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik olur duam gerçekleşir. Tabii ben gerçekten tüm isteyen ve adil olan herkes icin ayni şekilde istiyorum. Peki bu arada sen nasılsın? Hamilelik nasil gidiyor? Sanırım sen yurtdışında yaşıyorsun dimi? Her şey gönlünce olsun canim

Beklemek okadar zorki en ufak bi seyde Umut ariyoruz birde bizim burda 20 haftalik olmadan soylemiyorlar cinsiyeti bakalim zaman nasil gecicekse

Hamile bayanlar bulantiniz nezaman basladi benim kizlarimda cok kotu bulantim oluyordu hastanelik olucak kadar ama cok sukur bunda yok daha acaba erkenmi yoksa cinsiyetmi farkli
Kaç haftalıksın şuanda?
Benim bu sefer 3+2 de öğrendim o günlerden beri bulantım var
Kusmuyorum ama hep bi bulantı hissi
Şu an 9. Haftamdayım çok şükür azaldı
Cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama ilkinde hiç olmamıştı

Canım Allah hemencecik versin inşAllah sağlıkla ve gönlüne göre
Bende iyiyim çok şükür hamilelik bu sefer zor geçiyor sanki
Ama çok fazla şikayet etmek de istemiyorum bu günlere zor geldim
Evet ben amerikada yaşıyorum burda clearblue kullanımı çok yaygın. İyi bi marka gerçekten ama dijital olduğu için yorumlaması nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…