Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kac haftalik oldugumu tam olarak bilmiyorum canim doktor randevumu bekliyorum ama benim hessplamamla tabi dogruysa 7 haftalik felan bilmiyorum insallh olmaz cunku diger hamileliklerimde sabah uyaninca direk banyoya kosardim.bu arada senin bebeginde hayirli olsun canim kacinci bebegin bende yeni oldugum icin pek durumlarinizi bilmiyorum

Evet gerçekten zor Zeynoc ve Semra arkadaşlarda söylediler o yüzden ben Çubuklu kullanıp Dijitali da arada kullanırım.uzakmis yerin insallah bu bebeğimi de yaparsam kızlar da biraz büyürse ailecek Amerika’ya gezmeye gelmeyi düşünüyoruz. Bu arada sonradan farkettim seninde lekelenme olmuş. Dınlen ve bol sıvı tüket lütfen. Uzan kafanı rahat tut relaxxx yanı rahatla hamileliğin keyfini çıkar sevgiler

İnsallah canim bebeğin iyi olur ve gönlündeki olur. Mümkünse gerçekten dınlen. Bilmiyorum ama leke icin dinlenmek ve bol su tüketmek gerekiyor. Bide yine tam emin değilim ama hep derler erkekte böyle lekelenme olur.
Aslinda ilk zamanlar cok rahat takiliyordum her türlü ev isi yapiyordum ama gel gör ki kanama alani oldugunu duyana kadar cok korkunç birsy az bir leke bile gormek baştan ayağı bütün iliklerine kadar korkuyu yasiyor insan.
Aslinda kişiden kişiye degisiyor mus kizi olanlarin da lekelenmeleri olmuş ama inşallah dedigin gibidir benimkide : )
Rabbim bebegini korusun ve sana bagislasin dinlen mümkün olduğunca heyecanla yarını bekliyorum bu sefer belli olur belki
Sagol canm insallah bu sefer ben heyecan yapmim bari nezaman heyecanli gitsem ogrenemeden geliyorum :))
Yarin sende test yapacaksın degilmi ayy cok heyecanli canm ya insallah ilk guzel haberleri senden duyarız benimki ogleden sonra Rabbim butun dileyen arkadaslara gonlunden geçen muradlarini nasio etsin inşallah

Sağol canım
Bi kızım var bu ikinci bebek
Belki erkektir
Erkek bebekte bulantı olmuyor derler genelde

İnşaAllah canım çıkaracağım evde misafir olunca pek relax olamadım ama :)
Bende heryerini gezmedim ama california tarafları çok güzel orda büyük bi disneyland var çocuklar çok eğlenir
Bende doğum yapayım inşAllah tatil için türkiyeye annemin yanına gideceğim

Insallah yarin erkek mujdesi aliriz kacinci bebegin bu arada
Cok sagol canm benim insallah sende acemi sansindan ilk denemede tutar bende ilk bu topige girdigimde bu testlerle baslamistim eczaneden 5li almıştım bunlar diger testlere gore daha pahali :)
Tabi ozaman testim azdi ve ben ilk testte piki yakalayip arkadaslarin demelerine ragmen deneme yapmamıştım :)
Vayy be 1 yil gecmis ustunden daha dun gibi aklimda inşallah sana nasip olur ilk deneme.
Bir kizim var canm 2.ye hamileyim 2 cocuk yeterli die erkek bebek istiyorum tabi bazen yuregimize söz geciremesekte elimizden geleni yaptık şimdi Tevekkül olma vakti şimdi bunu basarabilirsek ne mutlu bize
Pazartesiyi heyecanla bekliyorum
Hem sen gebelik testi yapacaksın
Hem de Cikoo cinsiyet öğrenecek inşAllah
İkinizde güzel haberler verirsiniz
Benimde cuma kontrolüm var
Duygucum insallah guzel haberlerle gelirim yine yine yine mi ogrenemedik olmaz insallah :))))

Valla bekleye bekleye bi hal olduk
Artık gösterse kendini canım

Buda bulunsun aklımda. Aslında sadece o gün olmuyo ki ☺ boş bulduğu her anı değerlendiriyo insan istedikten sonra. Hangisinde tuttuğuda her zaman bilinmiyo. Hayırlısı olsun diyelim.

İnsallah canim evet eşimde araştırıyor. Haklısın evde misafir olunca olmuyor hele hamile iken daha da zor gerçekten. Sen kendine kızına oğluna iyi bak insallah gönlündeki olur canım. Sadece sana şunu demek isterim ki leke hem tehlike hem de hiçbir şey demek degıl. Dinlemek con önemli su içmek önemli. Sen kendini ve bebeğini düşün canim bir kontrole gitsen iyi olur aslında sevgiler

Canm inanirmisin benimde senin gibi boyle ilk haftalrda iki kere belirli araliklarla lekelenmem olmustu bende onemsememistim ama sonradan yerini kanama alanina bırakıyor aman birsey olmazla geçiştirilecek birsey degil.
Sen misafir gidene kadar elinden geldiğince dikkat et .
Gerci benim ailem gelseydi iyi yardim edrlerdi ama cagiracak kimsem yok birde ben istanbulda onlar Ağrida imkansiz neredeyse gelmeleri

Hamile bayanlar bulantiniz nezaman basladi benim kizlarimda cok kotu bulantim oluyordu hastanelik olucak kadar ama cok sukur bunda yok daha acaba erkenmi yoksa cinsiyetmi farkli
Merhaba canm hoşgeldin ben kizimda 8. Haftadan sonra 4 ayin ilk günlerine kadar acayip derecede bulantu ve kusma yasadim bunda adet gunum gelmede. Once baslayan ama en fazla 3 hafta bile surmeyen hafif mide bulantisi yasadim bence cok alakasi yok ama kisidrn kisiye bunyeden bunyeye degisiyor.
Kimi farkli farkli yasiyor ve cinsiyete bağlıyor.
Kimi ayni cinsiyet olmasina ragmen farklu hamilelikler yasiyor.
Rabbim gonlunuzden geceni nasip etsin insallah

Valla bekleye bekleye bi hal olduk
Artık gösterse kendini canım
bu sefer öğreneceğim gibi geliyor hadi hayirlisi bakalim :)

Allah soyletti bak görüyormusun iwashereonce :)))) kizin ve ogluna iyi bak canm

Buraya da yazayım da .bilgisi olan yazsın bari☺Kızlar bide bişey sorcam. 2. Ye hamile kalındığında ilk bebek emzirilmez diyolar ya. Neden yani bunun tehlikeli bi sebebi mi var. Bebeğe zarar falan mı veriyo süt. Hiç anlamış değilim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…