Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu sefer öğreneceğim gibi geliyor hadi hayirlisi bakalim :)

Allah soyletti bak görüyormusun @Ceymiceyn :)))) kizin ve ogluna iyi bak canm
Arkadaşlar allah ikinizinde gonlundekini versin insallah ikinizde hamilesiniz lütfen dua edin bizlerede olur mu? Ama ikinizde dikkat edin lütfen sevgiler

Tesekkurler canimm insallahh iyi olur hersey

Kizlar bu ikinci hamileligim 12 haftaligm gripten basimi kaldiramiyorum gecende oldum tam iyilestim dedim 10 gun sonra yine boyleyim cokta bas agrisi yapiyo kizimda iken bukadar rahatsizlanmamistim benm gibi olanlar varmi

Canim cok sagol ne kadar düşüncelisin Rabbim senide hep boyle ince düşünen insanlarla karsilastirsin.
Tabiki ederim sana ve buradaki isteyen herkese Rabbim insallah gonlundekini nasip eder. Biz nekadar birbirimize gonlumzdekini bas bas söylüyorsak Rabbim bunu daha iyi biliyor ve hakkımızda hayirlisini nasip edecek inşallah
Arkadaşlar allah ikinizinde gonlundekini versin insallah ikinizde hamilesiniz lütfen dua edin bizlerede olur mu? Ama ikinizde dikkat edin lütfen sevgiler

Canm öncelikle senin oglan olmasi büyük olasilikti.
Çünkü bir oglun var ve pikken deneme yapman oglani bulmana yardimci oldu resmen.
O pikken kizi bulanlar 2 yada 3 gun koyulugu surenler icin avantajdi.
Sen 3. Düşünürsen zamani gelince gerek testlerle takip yapip 3 gun oncesine kadar iliski yasayip birakman lazim hadi o ay tutmadi en fazla 2 gunu gecen bir birliktelikten sonra korumali yapman lazimdi.
Tabi bunlar vesile senin nesibinde oglan oldugu icin acemiliğine denk geldi.
Bende gec denedim bakalim benim nesibime ne düşecek.
Ayrıca dedigin dogru olsaydi benim kaynanam 7 oglan getirmis tabi kizlarida var ama erkekler cogunluk.
Buyuk kaynimin 2 oglu 1 kizi
Ortanci kaynimin 3 oglu
Diger kaynimin sadece bir cocuk oda erkek.
Birtek bende daha oglan yok
Yani oyle takilma soylenenlere.
Sadece bazi insalar daha baskin kiza yada erkege.
Mesela teyzem 3 oglandan sonra 2 kizi oldu devami erkek olabilirdi senin deyiminle
Kızlar bsey sormak ıstyorm sze kaynanmın 3 oglu var bnmde ıkıncı yolda bna senın 3 cude erkk olr kaynanın oyle olms dyolar szce bu ne kdar dgrudur

Evet cnm hersey nasıp tabı ama bn pıkkn kızı olanlara gre yaptm ama ılk denemde kldgm ıcın yumurtanın cabk catladgını blmyodum brde blmym oyle sylyolar cnm skılıyo bn duzenlı olarak grmuyorm adet yanı bı bkıyom 29 bı 34 dgısıyo yanı 3 gun kldgnı nerden blxm kı esımın gnlu var gbı 3 e ama bklm mlltte oyle dyınce cnm skılıyo hle kaynanm ogln dedıgımde bı gobek atmadgı kldı resmen ama ıstym bıde kızm olsun o dyguyuda tadıyım tkrar dsndgumde zaten bı kac ay testle takıp etcm dr gdıp adetlerımı dzene .Sokacgm ama bnm korkm suydu 2 gun oncekı ılıskıden hamıle kallamm dyodum yanı gec dye dsunuyodm demekkı oluyomus bnm ıste yum erkn catladıgndan drek y ler dolledı oglmda akıntı takıbyle drek yum gunumde kldm zaten nasıp bklm hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…