- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.361
Canim öyle düşünme bence ablamın uc oğlu var demiştim gelini ilk bebeği erkek ve korkmaya başladı benim kızım olmayacak diye sımdı bir oğlu iki kızı var insanın kendi yumurta vs alakalı benceKızlar bsey sormak ıstyorm sze kaynanmın 3 oglu var bnmde ıkıncı yolda bna senın 3 cude erkk olr kaynanın oyle olms dyolar szce bu ne kdar dgrudur
Insallh oyldr cnm bnada dyolar cnm skılıyoCanim öyle düşünme bence ablamın uc oğlu var demiştim gelini ilk bebeği erkek ve korkmaya başladı benim kızım olmayacak diye sımdı bir oğlu iki kızı var insanın kendi yumurta vs alakalı bence
Gidicem canım taa geçen hafta aldık randevuyu önümüzdeki cumaya verdilerİnsallah canim evet eşimde araştırıyor. Haklısın evde misafir olunca olmuyor hele hamile iken daha da zor gerçekten. Sen kendine kızına oğluna iyi bak insallah gönlündeki olur canım. Sadece sana şunu demek isterim ki leke hem tehlike hem de hiçbir şey demek degıl. Dinlemek con önemli su içmek önemli. Sen kendini ve bebeğini düşün canim bir kontrole gitsen iyi olur aslında sevgiler
Evet haklısın aslında benim daha önce de oldu ama çok çok azdı ciddiye almadımCanm inanirmisin benimde senin gibi boyle ilk haftalrda iki kere belirli araliklarla lekelenmem olmustu bende onemsememistim ama sonradan yerini kanama alanina bırakıyor aman birsey olmazla geçiştirilecek birsey degil.
Sen misafir gidene kadar elinden geldiğince dikkat et .
Gerci benim ailem gelseydi iyi yardim edrlerdi ama cagiracak kimsem yok birde ben istanbulda onlar Ağrida imkansiz neredeyse gelmeleri
Bi ben inanamıyorum sanırım oğlum olacağınabu sefer öğreneceğim gibi geliyor hadi hayirlisi bakalim :)
Allah soyletti bak görüyormusuniwashereonce :)))) kizin ve ogluna iyi bak canm
Canım resim çok net değil ama 8deki testine göre hafif silik mi?
Canım hep ediyorum inan kiArkadaşlar allah ikinizinde gonlundekini versin insallah ikinizde hamilesiniz lütfen dua edin bizlerede olur mu? Ama ikinizde dikkat edin lütfen sevgiler
Canım yazmamışım sana şuan fark ettimKızlar bsey sormak ıstyorm sze kaynanmın 3 oglu var bnmde ıkıncı yolda bna senın 3 cude erkk olr kaynanın oyle olms dyolar szce bu ne kdar dgrudur
Canim biliyorum çok teşekkür ederim. Buradaki bütün arkadaşlara gerçekten birbirimizi tanımasakta içtenliğimizle yaklaşıyoruz birbirimize o çok önemli. Bol su iç ve dınlen bu çok önemli arkadaşlar çinko da sende dinleninCanım hep ediyorum inan ki
Aynen cnm saglsın darusı sana ınsalhh ya blmym ck uzulurm kız olmazssa dyodum acıkcası ılk dydgumda braz uzuldm ama suan sevınıyorm ogluma arkadas olck ılerde destek olrlar brbrlerıne dye denın kac cocuk vardıCanım yazmamışım sana şuan fark ettim
Oğlun hayırlı olsun
Seninle konuşmuştuk senin durumun riskliydi pikken denemiştin sabah, akşam çatlatmıştı diye hatırlıyorum
Bence hiç öyle düşünme alakası yok
Bizim bi tanıdığın gelini hamile
Kayonvalidesinin 4 oğlu vardı ama gelinin bebeği kız
Allah bilir geleceği
Kızında olur inşAllah
Insallh bu pik isi bendede tutarda erkek olur keske once buraya uye olsaydimda akil danissaydim peki kizlar baska pikken erkegi bulan arkadaslar varmiCanm öncelikle senin oglan olmasi büyük olasilikti.
Çünkü bir oglun var ve pikken deneme yapman oglani bulmana yardimci oldu resmen.
O pikken kizi bulanlar 2 yada 3 gun koyulugu surenler icin avantajdi.
Sen 3. Düşünürsen zamani gelince gerek testlerle takip yapip 3 gun oncesine kadar iliski yasayip birakman lazim hadi o ay tutmadi en fazla 2 gunu gecen bir birliktelikten sonra korumali yapman lazimdi.
Tabi bunlar vesile senin nesibinde oglan oldugu icin acemiliğine denk geldi.
Bende gec denedim bakalim benim nesibime ne düşecek.
Ayrıca dedigin dogru olsaydi benim kaynanam 7 oglan getirmis tabi kizlarida var ama erkekler cogunluk.
Buyuk kaynimin 2 oglu 1 kizi
Ortanci kaynimin 3 oglu
Diger kaynimin sadece bir cocuk oda erkek.
Birtek bende daha oglan yok
Yani oyle takilma soylenenlere.
Sadece bazi insalar daha baskin kiza yada erkege.
Mesela teyzem 3 oglandan sonra 2 kizi oldu devami erkek olabilirdi senin deyiminle
Insallh bu pik isi bendede tutarda erkek olur keske once buraya uye olsaydimda akil danissaydim peki kizlar baska pikken erkegi bulan arkadaslar varmi
Ewt canim hakkisin asidik veya alkalik olmasi bence daha onemli Ben oyuzden karbonatli dus yaptim bakalim belkide o fayda etmistirCanim aslinda herşey pikte bitmiyor.
Hersey orantili aslinda kadinin asidik olmasi.
Pikin kisa mi uzun mu sürdüğünü onceden takiple öğrenmesi
Ve esin birazdw olsa erkek bebege yatkin olmasi bunlarin hepsi birbiriyle orantili pik tek basina yeterli degil malesef ama sansi artirdigi bir gercek
Sagol cnm ins sendende hayirli haberler alirizPazartesiyi heyecanla bekliyorum
Hem sen gebelik testi yapacaksın
Hem deCikoo cinsiyet öğrenecek inşAllah
İkinizde güzel haberler verirsiniz
Benimde cuma kontrolüm var
Yumurtlama olmuyordu catlatma ignesi yapildi ama tutmadiHerhangi bir problem var mi doktora gttiiniz mi
Sag ol canim insallahHakkinda hayirlisi olsun cnm ins en kisa zamanda nasip olur sanada
Bnm erkek olmasının en byuk nedenı aynı gun catlams olması cnm cıkonun dedgı gbı pıkın ne kadar srdgu bncede onemlıInsallh bu pik isi bendede tutarda erkek olur keske once buraya uye olsaydimda akil danissaydim peki kizlar baska pikken erkegi bulan arkadaslar varmi
Uc kizim var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?