Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bir şey sormak istiyorum. İnternette bebek cinsiyeti seçimi için paralı bir takvimden bahsediyorlar. Adını yazmayım belki reklama falan girer. O yöntemi de deneyen oldu mu acaba? Tutmazsa para iade ediyorlarmış. Gerçi tutmadıktan sonra parayı iade etse ne yapıcam.

Kızlar bsey sormak ıstyorm sze kaynanmın 3 oglu var bnmde ıkıncı yolda bna senın 3 cude erkk olr kaynanın oyle olms dyolar szce bu ne kdar dgrudur
Canim öyle düşünme bence ablamın uc oğlu var demiştim gelini ilk bebeği erkek ve korkmaya başladı benim kızım olmayacak diye sımdı bir oğlu iki kızı var insanın kendi yumurta vs alakalı bence

Gidicem canım taa geçen hafta aldık randevuyu önümüzdeki cumaya verdiler
Çok haklısın hiçbirşey olmayadabilir ama sanki ilk gebelik gibi tecrübesiz hissediyorum kendimi
Kızımda ilk 3 ay o kadar sorunsuz geçmişti ki hiç tecrübe edinememişim

Evet haklısın aslında benim daha önce de oldu ama çok çok azdı ciddiye almadım
Bu son hafta inşAllah ondan sonra bol bol dinlenirim
Keşke biri sana yardıma gelse o kadar iyi olurdu ki

Kızlar bsey sormak ıstyorm sze kaynanmın 3 oglu var bnmde ıkıncı yolda bna senın 3 cude erkk olr kaynanın oyle olms dyolar szce bu ne kdar dgrudur
Canım yazmamışım sana şuan fark ettim
Oğlun hayırlı olsun
Seninle konuşmuştuk senin durumun riskliydi pikken denemiştin sabah, akşam çatlatmıştı diye hatırlıyorum
Bence hiç öyle düşünme alakası yok
Bizim bi tanıdığın gelini hamile
Kayonvalidesinin 4 oğlu vardı ama gelinin bebeği kız
Allah bilir geleceği
Kızında olur inşAllah

Aynen cnm saglsın darusı sana ınsalhh ya blmym ck uzulurm kız olmazssa dyodum acıkcası ılk dydgumda braz uzuldm ama suan sevınıyorm ogluma arkadas olck ılerde destek olrlar brbrlerıne dye denın kac cocuk vardı

Insallh bu pik isi bendede tutarda erkek olur keske once buraya uye olsaydimda akil danissaydim peki kizlar baska pikken erkegi bulan arkadaslar varmi

Canim aslinda herşey pikte bitmiyor.
Hersey orantili aslinda kadinin asidik olmasi.
Pikin kisa mi uzun mu sürdüğünü onceden takiple öğrenmesi
Ve esin birazdw olsa erkek bebege yatkin olmasi bunlarin hepsi birbiriyle orantili pik tek basina yeterli degil malesef ama sansi artirdigi bir gercek
Insallh bu pik isi bendede tutarda erkek olur keske once buraya uye olsaydimda akil danissaydim peki kizlar baska pikken erkegi bulan arkadaslar varmi

Ewt canim hakkisin asidik veya alkalik olmasi bence daha onemli Ben oyuzden karbonatli dus yaptim bakalim belkide o fayda etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…