Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin cnm ins ama bakalim elimde test yok yarin yapabilirsem yaparim ama ertesi gunede kalabilir bu test isi

Hayirlisi canm cift cizgiyi göreceksek salida olur yeterki guzel haberler gelsin
Ins goruruz gonlu guzel insan eger olursada sayet tek belirtim bel ve sirt agrisi goguslerde sislik ve sertleesme ve akintidada baya artis var bunlar bana pozitifi dusunduruyor gibi ama nedense hep icimde bi karamsarlik var ya cikmazsaa ama suda var maalesef korkunun ecele faydasi yok neyse sabretmeye calisiyorum sabir herseyin ilacidir

Ama testi yaptiktan sonra bir cay bardagi su icmen lazim ki catlayip catlamadigini anlamamis lazim yoksa vucutta kalan idrar hep piki gosterir
Bilen arkadaslarda yazarsa daha net olur benim fikrim test yaptiktan sonra 1 cay bardagi su içip 3 saat beklemen lazim
Erkek icin catladikdan sonra mi iliski olmali yumurtlamada olmamali mi catlamada da gec kalmis olmaz miyiz acaba ???
canim basi arkadaslar piki görür gormez deneme yapiyor cunli aylardir vücutlarını tanımışlar pikden sonra birkac saat icinde catliyor ve erkek bebek ivin cok iyi zamanlama.
Ama kiminij piki bazi aylar cabuk catlarken bazi aylar birkac gun sürüyor onlarda pikden sonra sıksık test yapiyor hafif silikligu gördüğü anda deneme yapiyor.
Bida cok iyi zamanlama ikiside erkek bebek icim en iyi ortam

Ayy zaten hicc su icmiyorum tuvaletede gitmiyorum tutuyorum bekkesin diye

Canm doktorluk bir sıkıntın yoksa illaki olacak bu ay oldu oldu olmadi baska ay sadece dogru zamani bekliyor.
Insallag en dogru zaman bu aydir ve hamilesindir Rabbimin izniyle guzel haberler duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…