- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.381
Eki Görüntüle 2232028 kizlar bakin bide cokk agrimm var bu arada
Oyle birsey yapmadim canim dikkat te etmedimYazdiniz mi gormedim ama kizlariniza nasil kaldiniz hatrliyormusunuz
Agrim varr cokkk ama. YaaDaha catlamamis canm gece tekrarla her an olabilir en gec yarin ogleni bulur
Agrim varr cokkk ama. Yaa
Testin pik yapmis bunu ne zmaan yaptin hic su icmeden 2 saat sonra tekrarlaEki Görüntüle 2232028 kizlar bakin bide cokk agrimm var bu arada
Amin cnm ins ama bakalim elimde test yok yarin yapabilirsem yaparim ama ertesi gunede kalabilir bu test isiAslinda ilk zamanlar cok rahat takiliyordum her türlü ev isi yapiyordum ama gel gör ki kanama alani oldugunu duyana kadar cok korkunç birsy az bir leke bile gormek baştan ayağı bütün iliklerine kadar korkuyu yasiyor insan.
Aslinda kişiden kişiye degisiyor mus kizi olanlarin da lekelenmeleri olmuş ama inşallah dedigin gibidir benimkide : )
Sagol canm insallah bu sefer ben heyecan yapmim bari nezaman heyecanli gitsem ogrenemeden geliyorum :))
Yarin sende test yapacaksın degilmi ayy cok heyecanli canm ya insallah ilk guzel haberleri senden duyarız benimki ogleden sonra Rabbim butun dileyen arkadaslara gonlunden geçen muradlarini nasio etsin inşallah
En sonuncu saat onda gerci orada saatler yaziyorTestin pik yapmis bunu ne zmaan yaptin hic su icmeden 2 saat sonra tekrarla
Amin cnm ins ama bakalim elimde test yok yarin yapabilirsem yaparim ama ertesi gunede kalabilir bu test isi
En sonuncu saat onda gerci orada saatler yaziyor
Erkek icin catladikdan sonra mi iliski olmali yumurtlamada olmamali mi catlamada da gec kalmis olmaz miyiz acaba ???Daha catlamamis canm gece tekrarla her an olabilir en gec yarin ogleni bulur
On ikide yapayim olmazsa ikide. gece isi halletmek gerekCanm ozaman su alimina dikat ederek saat 1 de yap
12 1 arasi yap canim cizgiler esitlenince yada hafif silinince deneme yapAyy zaten hicc su icmiyorum tuvaletede gitmiyorum tutuyorum bekkesin diye
Ins goruruz gonlu guzel insan eger olursada sayet tek belirtim bel ve sirt agrisi goguslerde sislik ve sertleesme ve akintidada baya artis var bunlar bana pozitifi dusunduruyor gibi ama nedense hep icimde bi karamsarlik var ya cikmazsaa ama suda var maalesef korkunun ecele faydasi yok neyse sabretmeye calisiyorum sabir herseyin ilacidirHayirlisi canm cift cizgiyi göreceksek salida olur yeterki guzel haberler gelsin
Ayy insallah gece olur da gunduze kalmaz gunduze kalirsa isim yas12 1 arasi yap canim cizgiler esitlenince yada hafif silinince deneme yap
Ins kalmaz canimAyy insallah gece olur da gunduze kalmaz gunduze kalirsa isim yas
canim basi arkadaslar piki görür gormez deneme yapiyor cunli aylardir vücutlarını tanımışlar pikden sonra birkac saat icinde catliyor ve erkek bebek ivin cok iyi zamanlama.Erkek icin catladikdan sonra mi iliski olmali yumurtlamada olmamali mi catlamada da gec kalmis olmaz miyiz acaba ???
Ayy zaten hicc su icmiyorum tuvaletede gitmiyorum tutuyorum bekkesin diye
Ins goruruz gonlu guzel insan eger olursada sayet tek belirtim bel ve sirt agrisi goguslerde sislik ve sertleesme ve akintidada baya artis var bunlar bana pozitifi dusunduruyor gibi ama nedense hep icimde bi karamsarlik var ya cikmazsaa ama suda var maalesef korkunun ecele faydasi yok neyse sabretmeye calisiyorum sabir herseyin ilacidir
Bana göre tam pıkken olmalı cunki spermlerin yumurtaya ulaşması tam 12 saat sürüyor çatta ulaşana kadar asidik ortam oluyorErkek icin catladikdan sonra mi iliski olmali yumurtlamada olmamali mi catlamada da gec kalmis olmaz miyiz acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?