- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.401
Bana göre tam pıkken olmalı cunki spermlerin yumurtaya ulaşması tam 12 saat sürüyor çatta ulaşana kadar asidik ortam oluyor
Kafam karıştı simdi biz 3 kiz kardeşiz ablamin 2 kizi kiz kardesimin 1 kizi var şimdi herkes gozunu dikmis ben ne doguracam diye bekliyo bizim icin saglikli olması önemli ama cewre baskisi cok var analarina çekmişler benimde kiz doguracagimi yüzüme soyleyen cok olduğu icin erkek istiyorumBana göre tam pıkken olmalı cunki spermlerin yumurtaya ulaşması tam 12 saat sürüyor çatta ulaşana kadar asidik ortam oluyor
Ins cnm yarin 34. Gunum olmazsada zamani var daha demekki ama bu gecede cok halsiz ve yorgunum ya heran acile gidebilirim basim catlamak uzere cok agriyorCanm doktorluk bir sıkıntın yoksa illaki olacak bu ay oldu oldu olmadi baska ay sadece dogru zamani bekliyor.
Insallag en dogru zaman bu aydir ve hamilesindir Rabbimin izniyle guzel haberler duyariz
erkek bebek nasip ederde hem milletin agzi kapanir hem biz gönlümüzdekini tatmiş oluruzKafam karıştı simdi biz 3 kiz kardeşiz ablamin 2 kizi kiz kardesimin 1 kizi var şimdi herkes gozunu dikmis ben ne doguracam diye bekliyo bizim icin saglikli olması önemli ama cewre baskisi cok var analarina çekmişler benimde kiz doguracagimi yüzüme soyleyen cok olduğu icin erkek istiyorum
Sizde yine erkek var kardes olarakda yegen olarakda bizde de 1 tane olsa dedigin gibi milletin cenesi kapanir artik annem de cok üzülüyor kendini suçlu hissediyor rabbim duyar ınsallh dualarimizi gonlumuze gore verirSeni cok iyi anliyorim canm ayni baskidan bende de var ananem 8 kiz bir oglan dogurmus.
Annem 6 kiz sondan 2 erkek dogurdu
Benimde ilki kiz olunca oyle baski var.
Ablamda hamile kiz
Kızkardeşimin tek oglu var.
Rabbim insallah bize de hayirli saglikli
erkek bebek nasip ederde hem milletin agzi kapanir hem biz gönlümüzdekini tatmiş oluruz
Canım bir profosöre danışın ben belgeselini izledim orada bu şekilde anlatılıyordu oyüzden bana göre eekek bebekte pikte denemek mantıklı geliyor herşeyden önemli nasip tabiki alnımıza yazılan önemli biz ihtimalleri değerlendiriyoruzCanm bu kesin bilgi mi yani 12 saat ulasmasi biraz imkansiz gibi sanki internette 12 saati bulan da var 5 dk diyende 60 dk diyende.
Ama 12 saat olsaydi erkek spermi en az 12 ila 24 saat yaşıyor bu bilgiyle bu kadar erkek cocuk yoğunlukta olmazdi die düşünüyorum.
Çünkü 12 saat icinde ulasana kadar ve omurleri az olduklari icin ve yumurtlamayi yakalayana kadar firsat olmazdu ve bukadar erkek cogunlugu olmazdi gibime geliyor
0 neredeys :)) çünkü birzz gec kaldim denemede ortamin asidigini birak 12 saat sonra alasi olmusturCanım bir profosöre danışın ben belgeselini izledim orada bu şekilde anlatılıyordu oyüzden bana göre eekek bebekte pikte denemek mantıklı geliyor herşeyden önemli nasip tabiki alnımıza yazılan önemli biz ihtimalleri değerlendiriyoruz
Ama testi yaptiktan sonra bir cay bardagi su icmen lazim ki catlayip catlamadigini anlamamis lazim yoksa vucutta kalan idrar hep piki gosterir
Bilen arkadaslarda yazarsa daha net olur benim fikrim test yaptiktan sonra 1 cay bardagi su içip 3 saat beklemen lazim
canim basi arkadaslar piki görür gormez deneme yapiyor cunli aylardir vücutlarını tanımışlar pikden sonra birkac saat icinde catliyor ve erkek bebek ivin cok iyi zamanlama.
Ama kiminij piki bazi aylar cabuk catlarken bazi aylar birkac gun sürüyor onlarda pikden sonra sıksık test yapiyor hafif silikligu gördüğü anda deneme yapiyor.
Bida cok iyi zamanlama ikiside erkek bebek icim en iyi ortam
Ben de testi yaptiktan hemen sonra bi bardak ictim sonra icmedim sonum hayir olur insallahAma testi yaptiktan sonra bir cay bardagi su icmen lazim ki catlayip catlamadigini anlamamis lazim yoksa vucutta kalan idrar hep piki gosterir
Bilen arkadaslarda yazarsa daha net olur benim fikrim test yaptiktan sonra 1 cay bardagi su içip 3 saat beklemen lazim
canim basi arkadaslar piki görür gormez deneme yapiyor cunli aylardir vücutlarını tanımışlar pikden sonra birkac saat icinde catliyor ve erkek bebek ivin cok iyi zamanlama.
Ama kiminij piki bazi aylar cabuk catlarken bazi aylar birkac gun sürüyor onlarda pikden sonra sıksık test yapiyor hafif silikligu gördüğü anda deneme yapiyor.
Bida cok iyi zamanlama ikiside erkek bebek icim en iyi ortam
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum Aygulcum eğer isminde yanılmıyorsam dualarım seninleydi her zamanSenin deyimin dogruysa benim erkek bebek ihtimalim
0 neredeys :)) çünkü birzz gec kaldim denemede ortamin asidigini birak 12 saat sonra alasi olmusturneyse artik bakalim nasibimizde ne olacak hayirlisi artik
Ben de testi yaptiktan hemen sonra bi bardak ictim sonra icmedim sonum hayir olur insallah
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum Aygulcum eğer isminde yanılmıyorsam dualarım seninleydi her zaman
Evet önce konuştuk biyerde seninle çok orada ismini sorup sana ismen dua edicegimi söz verdim ve ettim Allah razı olsun amin inseAllahAa ne sevindim canm ya ismimi oyle cok yazmadim birkac defa yazmisimdir unutmamiş olman mutlu etti benirabbim sanada guzel bir kiz evladi nasip etsin insallah
Ve hala duamdasin kız biran önce öğren vebali üstüme kalmasınAa ne sevindim canm ya ismimi oyle cok yazmadim birkac defa yazmisimdir unutmamiş olman mutlu etti benirabbim sanada guzel bir kiz evladi nasip etsin insallah
Kaynanamin 2 oglu var benim çocuğum kız canim babannemin 7 oglu var babamin 3 kizi varKızlar bsey sormak ıstyorm sze kaynanmın 3 oglu var bnmde ıkıncı yolda bna senın 3 cude erkk olr kaynanın oyle olms dyolar szce bu ne kdar dgrudur
Attimm bak sana zahmetCanim yaptin mi test E Elif eylul hira
Bi ben inanamıyorum sanırım oğlum olacağına
Kendimi alıştırdım kız fikrine
Hayırlı olsun hakkımda
Canim siliklesmis test deneme yapabilirsinAttimm bak sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?