Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2 rekat namaz kılın esinle ikiniz ayetel kursi okuyup dua edin eger gobek adini yada gercek adini muhammed koyariz diyorsan o duayi da okuyun. Derin iliski olsun. Hangi tarafta agrin varsa o tarafa don yat

Ah su elalemler olmasa zaten bizde okadar dert etmezdik bence,agzi olan konusuyo iste kizlar nspalim Allah yuzumuze baksinda herkes alir agzinin payini

Canım burda olanın halinden en iyi burda olan anlar

Aynen cnm saglsın darusı sana ınsalhh ya blmym ck uzulurm kız olmazssa dyodum acıkcası ılk dydgumda braz uzuldm ama suan sevınıyorm ogluma arkadas olck ılerde destek olrlar brbrlerıne dye denın kac cocuk vardı
Canım sağlıklı hayırlı olmaları en önemlisi
Dediğin gibi insan belki ilk duyduğu an burukluk hisseder doğal olarak olmayanı istiyor
Bence de hepsi çok güzel iki kız, iki oğlan, bi kız bi oğlan
Rabbim üçüncü de gönlüne göre nasip etsin sağlıkla ve hayırla

Bana göre tam pıkken olmalı cunki spermlerin yumurtaya ulaşması tam 12 saat sürüyor çatta ulaşana kadar asidik ortam oluyor
Canım bende okudum bunu bi doktorun makalesinde
Spermlerin içeri girdikten sonra yumurtaya ulaşmaları 1 saat ve dölleme yeteneği kazanmaları 7 saat sürüyor diyordu

Sağol canım Allah razı olsun
Hayırlısıyla dediğin gibi olur inşAllah
Rabbim sana da en kısa sürede gönlüne göre nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…