- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.421
Çat olmus bence
Siliklesmis dimi
Agrim da var halaCanim siliklesmis test deneme yapabilirsin
Akintim var cok islagimSeffaf akintin varsa kuru degilsen deneme olsun canim E Elif eylul hira
Dene canim hadi vakit kaybetmeA
Akintim var cok islagim
Canım gönlünce olsunDuaa istiyorumm herkesten adim da demet kactim ben
Gerdege ugurlar gibi uğurladık ikimizCanım gönlünce olsun
Aynen canjm hayırlı halvet olsunGerdege ugurlar gibi uğurladık ikimiz
Rabbim kabul etsin erkek evlat ta tattirsinNamazlari kildik dua da ettk gerisi rabbimden insalllah
Ah su elalemler olmasa zaten bizde okadar dert etmezdik bence,agzi olan konusuyo iste kizlar nspalim Allah yuzumuze baksinda herkes alir agzinin payiniSeni cok iyi anliyorim canm ayni baskidan bende de var ananem 8 kiz bir oglan dogurmus.
Annem 6 kiz sondan 2 erkek dogurdu
Benimde ilki kiz olunca oyle baski var.
Ablamda hamile kiz
Kızkardeşimin tek oglu var.
Rabbim insallah bize de hayirli saglikli
erkek bebek nasip ederde hem milletin agzi kapanir hem biz gönlümüzdekini tatmiş oluruz
Cnm rabbim ins 14 gun sonra hamilelik haberini vermeyi nasip etsin sonrada gonlunde olaniDuaa istiyorumm herkesten adim da demet kactim ben
Canım burda olanın halinden en iyi burda olan anlarCanim biliyorum çok teşekkür ederim. Buradaki bütün arkadaşlara gerçekten birbirimizi tanımasakta içtenliğimizle yaklaşıyoruz birbirimize o çok önemli. Bol su iç ve dınlen bu çok önemli arkadaşlar çinko da sende dinlenin
Canım sağlıklı hayırlı olmaları en önemlisiAynen cnm saglsın darusı sana ınsalhh ya blmym ck uzulurm kız olmazssa dyodum acıkcası ılk dydgumda braz uzuldm ama suan sevınıyorm ogluma arkadas olck ılerde destek olrlar brbrlerıne dye denın kac cocuk vardı
Sağol canımSagol cnm ins sendende hayirli haberler aliriz
Canım bende okudum bunu bi doktorun makalesindeBana göre tam pıkken olmalı cunki spermlerin yumurtaya ulaşması tam 12 saat sürüyor çatta ulaşana kadar asidik ortam oluyor
Sağol canım Allah razı olsun@Cikooiwashereonce ikinizinde lekelenmeleri varmış öncelikle insallah sorunsuz bir sekilde gebeliklerinizi tamamlayıp saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz yavrularinizi. Lekelenme oldu mu bebek erkek derler dipnot olsun buda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?