Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallh bnada nsıp olr zamnı glınce bnde kndmce akrablrdn arastrdm ama hc oyle bsey yok yyanıdedgnz gbı0
Arkadaşlar benim kadın Dr bana dedi testle iki çizgi tam eşit olunca iliski olsun bir de sonra ki gün olsun ama tabii ben erkek bebek istiyorum o yüzden tek ilisk mi diyorsunuz?

Evet önce konuştuk biyerde seninle çok orada ismini sorup sana ismen dua edicegimi söz verdim ve ettim Allah razı olsun amin inseAllah
Canm ya hafizam bu konularda kuvvetlidir hatirlamamis olmama şaşırıyorum şuan seni hep takip ederdim falan her erkek bebek isteyenlere dua edersin ve hep arastiriruorsun kiz bebek icin ama ne zaman konuştuk nerede konuştuk affet inan hic hatirlamiyorum
Ve hala duamdasin kız biran önce öğren vebali üstüme kalmasın
Rabbim senin o guzel yuregini hep güzel yüreği insanlarla tanistirsin insallah
Cok sagol canm cevremde kizda da erkekde de lekelenme oldugunu duymuştum insallah bizimkiside erkek bebekte olandan olmus olsun
Siliklesmis dimi
Ahaha gec kalmisim seni bende gerdege uğurlayacaktım

A

Akintim var cok islagim
Sana yemşn ediyorum aksiyon bi roman okuyormuş gibi sayfaları okurken kasıldım burda. Acaba diğer sayfada ne oldu deneme oldumu ne yaptı diye. Ayyyy heyecandan başıma ağrı girdi yeminle. Hadi bakalım hayırlısı deneme oldu mu kız

Duaa istiyorumm herkesten adim da demet kactim ben
Demetcim Salihlerdrn salih erkek evlad nasip eder Rabbim sana bu ay insallah
Ah su elalemler olmasa zaten bizde okadar dert etmezdik bence,agzi olan konusuyo iste kizlar nspalim Allah yuzumuze baksinda herkes alir agzinin payini
HEPIMIZ hakkinda hayirlisi cnm Rabbim herseyden haberder insallah hepimize nasip olur bu
Arkadaşlar benim kadın Dr bana dedi testle iki çizgi tam eşit olunca iliski olsun bir de sonra ki gün olsun ama tabii ben erkek bebek istiyorum o yüzden tek ilisk mi diyorsunuz?
Doktorun erkek bebek istedigini bilerek mi dedi yoksa hamile kalman icin mi dedi cnm sen testlerini paylasirsin aktif olan arkadaşlar yardimci olurlar cift cizgi kimisinde 2.3 gun suruyir l.
Erkek istiyorsan dikkat etmek lazim tabi lutfen bunu aklinizdan hic çıkarmayın zamanlamayi tam yapip kesim erkek gozuyle bakmayin cok buyuk yenilgiye uğrarsınız.
2 gun onceki iliskiden kesin kiz bebek olacagi kesin degilken zamanlama iyu oluncada kesin erkek olacak die bir sey yok.
Sadece şöyle düşünün 2 gun onceki iliskiden %70 kiz ihtimali var ama o 30luk ihtimalini unutmamak lazim burada da oldugu gibi hersey her düzen ve gaybi bilen bir tek Allah' tir nasip ederse ancak olur biz ihtimalleri artirirp kaderimizi yine Allaha teslim ediyoruz onun bize layik gördüğüne tevekkul etmeliyiz.

Onun için 3. Yü denemekten korkuyorum acaba yine kız olursa buna hazır mıyım. Hiç sanmıyorum

Canim ben zaten ödüm kopup anlamayacağım diye birada paylaşacağım. Dr biliyor erkek istediğimi sadece hep bana diyor ki allah ne hediye verirse. Dün bitane yaptım daha negatif ama tam olsun hemen paylaşacağım. İnsallah hepimizin gönlündeki olsun. Elif hira Eylül insallah canim önce sağlıklı bir gebelik sonra da gönlündeki olsun canim hepimizin kızlar insallah iyi olur. Bide arkadaşlar ben dört aydir Sigarayı tamamen bıraktım. Buda iyi sanırım böyle iste

Tabi bu kadar ümitten sonra tekrar kız olur diye korkuyorum bende. Bu kadar hayalden sonra hayal kırıklığı yaşamak Sanırım buna hazır değilim

Tabi insan bu kadar ümitten sonra tekrar kız olur diye korkuyorum bende. Bu kadar hayalden sonra hayal kırıklığı yaşamak Sanırım buna hazır değilim
Ya canim benim ben gerçekten bir erkek çoçuğum olsun çok istiyorum. Bunun içinde çok şey yaptım. Ama olmadı sımdı bunu deneyecegim. Ben kendi kafamda sanırım netleştim yine kız olursa ona da sonsuz kalbimi açacağım iki kızıma verdiğim sevgimi onada vereceğim elimden ne gelirse onada aynisini yapacağım. Yeter ki sağlıklı olsun. Ama gönlüm tabbi ki istiyor. Yasım da artık geçiyor. Bu deneme son olacak insallah allah gönlümüzdeki geceni sağlıklı verir

Bir tüp bebek uzmanı tam pikken olmasını demis çok yakın bir arkadaşıma sonrası yumurta sperm ulaşma suresinide eklersek vahim durum demis asidik ortam yinede sizin bildikleriniz on sırada ben sadece bildiğimi arastirdigim yönde bi nebze yardımcı olmaya çalışıyorum

Ben sana yazacağım bugün usg nede yorum yapacağım

Vallahi bende öyleyim artık yeter diyorum iki kızım üstüste oldu. Biri 1 biri 2 yaşında evet erken biliyorum ama bu çevre çevree. Vallahi söylemeseler de gözleriyle laf atar gibiler Bende küçük kızm 2 yaşına bassın deneyeyim diyorum gelirde başımız üstüne gelmezse de yine şükredip otururuz yerimize

Kızlar şu çevre baskısını atın üzerinizden Allah var gam keder yok çünkü erkegide kizida nasip eden Yaradan egerki birseyi Rabbim bize istediğimiz halde nasip etmiyorsa imtihan olacak demekki güzel gonullerinize göre olsun çevreyi silin çıkarın aklinizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…