- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.461
İnsan ister istemez sokuyor işte içine Bende takmamaya çalışıyorum ama eşimde istiyor bende istiyorum ki bu son çocuk olsun rabbime şükürler olsun iki kızm var onlar bana yeter ama işte insanız işte doymak bilmiyoruzKızlar şu çevre baskısını atın üzerinizden Allah var gam keder yok çünkü erkegide kizida nasip eden Yaradan egerki birseyi Rabbim bize istediğimiz halde nasip etmiyorsa imtihan olacak demekki güzel gonullerinize göre olsun çevreyi silin çıkarın aklinizdan
Canim benim ben sana katılıyorum. Dün bi tane yaptım daha negatif bugün de yapacağım. Ve benim bugün adetimin 10. Günü saat 6:30 da bir hahve içtim. 11:00 kadar sıvı almayacağım. Bide beni bağışla ben seni nasıl etiketleyeceğim. Bir de bu sınırsız kalbin icin bencil olmayan yanın icin teşekkür ederim. Allah senin gönlündekini insallah ama verir. Gerçekten hepinize hep dua ediyorum. SevgilerBir tüp bebek uzmanı tam pikken olmasını demis çok yakın bir arkadaşıma sonrası yumurta sperm ulaşma suresinide eklersek vahim durum demis asidik ortam yinede sizin bildikleriniz on sırada ben sadece bildiğimi arastirdigim yönde bi nebze yardımcı olmaya çalışıyorum
Cikoo Canim insallah gönlündeki olsun insallah senden hayırlı haberler bekliyoruz sevgilerBen sana yazacağım bugün usg nede yorum yapacağım
Aynen öyle canım kimin ne dediği önemli değil aslında. Allah’ın en büyük lütfu sağlıklı vermesi. Biz arkadaşların dediği gibi ihtimalleri yükseltiyoruz. Taktir allahtan tetbir kuldan. SevgilerVallahi bende öyleyim artık yeter diyorum iki kızım üstüste oldu. Biri 1 biri 2 yaşında evet erken biliyorum ama bu çevre çevree. Vallahi söylemeseler de gözleriyle laf atar gibiler Bende küçük kızm 2 yaşına bassın deneyeyim diyorum gelirde başımız üstüne gelmezse de yine şükredip otururuz yerimize
Tabi gönüle laf geçmiyor gönülde olmayanı istiyorİnsan ister istemez sokuyor işte içine Bende takmamaya çalışıyorum ama eşimde istiyor bende istiyorum ki bu son çocuk olsun rabbime şükürler olsun iki kızm var onlar bana yeter ama işte insanız işte doymak bilmiyoruz
@ bu işaretı yapıp ismimi yanına yazıyorsun çıkıyor AminnnCanim benim ben sana katılıyorum. Dün bi tane yaptım daha negatif bugün de yapacağım. Ve benim bugün adetimin 10. Günü saat 6:30 da bir hahve içtim. 11:00 kadar sıvı almayacağım. Bide beni bağışla ben seni nasıl etiketleyeceğim. Bir de bu sınırsız kalbin icin bencil olmayan yanın icin teşekkür ederim. Allah senin gönlündekini insallah ama verir. Gerçekten hepinize hep dua ediyorum. Sevgiler
Tamam canim teşekkür ederim@ bu işaretı yapıp ismimi yanına yazıyorsun çıkıyor Aminnn
Bna pek uyma cnm sen bnm cftten 2 gn 1 gun ve cft cızgıde oldu erkek ama bnm yum hemen catladı sen bnce cft cızden snra test yap devamlı catladktn snra ılıskı olsun bnm dsuncemArkadaşlar benim kadın Dr bana dedi testle iki çizgi tam eşit olunca iliski olsun bir de sonra ki gün olsun ama tabii ben erkek bebek istiyorum o yüzden tek ilisk mi diyorsunuz?
Bna pek uyma cnm sen bnm cftten 2 gn 1 gun ve cft cızgıde oldu erkek ama bnm yum hemen catladıArkadaşlar benim kadın Dr bana dedi testle iki çizgi tam eşit olunca iliski olsun bir de sonra ki gün olsun ama tabii ben erkek bebek istiyorum o yüzden tek ilisk mi diyorsunuz?
Canim benim öyle yapayım zaten bir kaç güne kalmaz paylaşırım ama burda olun lutfennn... sevgilerBna pek uyma cnm sen bnm cftten 2 gn 1 gun ve cft cızgıde oldu erkek ama bnm yum hemen catladı sen bnce cft cızden snra test yap devamlı catladktn snra ılıskı olsun bnm dsuncem
Tamm yardmcı olmaya clsırm bnde ınsallh gnlndkı olrCanim benim öyle yapayım zaten bir kaç güne kalmaz paylaşırım ama burda olun lutfennn... sevgiler
İnsallah canim insallahTamm yardmcı olmaya clsırm bnde ınsallh gnlndkı olr
Göbek büyüdükçe sırtım ağrımaua başladı daha çok erken bu ağrılar için napcam bilmiyom öyle kızımla idare ediyoruz annemdeydim fazla giremedim orda net olmayınca senin nsl gidiyor test yaptın mı
Cay icme domates salatalık vb yeme canimYa unuttum arkadaşlar sıvı alınmayacak ama kahvaltı yapabiliriz dimi
Daha erken sirtinin agrimasi icin ama yinede rahim gerilip buyudugu icin ondan oluyodur cnm rabbim yardimcin olsun bnm bugub13. Gunum kararsizim hala test yapip yapmamak icinGöbek büyüdükçe sırtım ağrımaua başladı daha çok erken bu ağrılar için napcam bilmiyom öyle kızımla idare ediyoruz annemdeydim fazla giremedim orda net olmayınca senin nsl gidiyor test yaptın mı
Canim yapmicakmisin testDaha erken sirtinin agrimasi icin ama yinede rahim gerilip buyudugu icin ondan oluyodur cnm rabbim yardimcin olsun bnm bugub13. Gunum kararsizim hala test yapip yapmamak icin
Doktorlar genelde bunu oneriyo canim burda bu sekilde oglu olan arkadaslarda oldu ama iste biz yine de tek iliski diyoruz acikcasi ben cesaret edemiyorum birden fazlayaArkadaşlar benim kadın Dr bana dedi testle iki çizgi tam eşit olunca iliski olsun bir de sonra ki gün olsun ama tabii ben erkek bebek istiyorum o yüzden tek ilisk mi diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?