- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.481
canm çok sıkıldı kizlar artik nereye kadar gidecek boyle tek cizgilerle
Tamam canim benim insallah dileğimiz olur doğruDoktorlar genelde bunu oneriyo canim burda bu sekilde oglu olan arkadaslarda oldu ama iste biz yine de tek iliski diyoruz acikcasi ben cesaret edemiyorum birden fazlaya
Ya cnm yumurtlamayi gormemize ragmen niye olmadi niye tutunmadi bilmiyom artik neyden suphe duyacagima sasirdim bazi insanlar vardir mutluluktan agliyan bazilari vardir tipki bnm gibi boyle husrani gorup aglayanlarcanim ya üzülme dicem ama bende üzüldüm ya bu ay umutluydum senden
Canim benim lütfen üzülme ne olur yine yine dene bak olacak görürsüncanm çok sıkıldı kizlar artik nereye kadar gidecek boyle tek cizgilerle
Hayir cnm ovu testi artik kullanmayacamCanim benim lütfen üzülme ne olur yine yine dene bak olacak görürsün
Mücadeleye devam lütfenCanim benim lütfen üzülme ne olur yine yine dene bak olacak görürsün
Ya canim doktorun ne diyor sanaYa cnm yumurtlamayi gormemize ragmen niye olmadi niye tutunmadi bilmiyom artik neyden suphe duyacagima sasirdim bazi insanlar vardir mutluluktan agliyan bazilari vardir tipki bnm gibi boyle husrani gorup aglayanlarkim ne derse desin ben cok cok uzgunum umutlarim hayallerim bu ayda cope gitti andimki ben artik hicbizaman mutlu olamiycam bu test konusunda hep husrana ugrayacam
Artik icimden hicbisey yapmak gelmiyor boyle sesizce bi koseye oturup artik ne oluyasa olsun diyecem elimden hicbisey gelmiyor artik heleki hastaneye yolu gozumun onunde kararmis artik
Insallah canimTamam canim benim insallah dileğimiz olur doğru
Madem ki erkek icin deneyeceğiz tek olmalı dimi insallah her şey yolunda gider hepimiz için
Canım çok sukur bak evladın var demekki vakti saati var bebeğinin olması için hiç üzülme yine olacak Allahın izni ileArtik icimden hicbisey yapmak gelmiyor boyle sesizce bi koseye oturup artik ne oluyasa olsun diyecem elimden hicbisey gelmiyor artik heleki hastaneye yolu gozumun onunde kararmis artik
Gecen ay doktora gittim bana sacma sapan seyler soledi inanmadim ona yumurtalar gelismiyo gelissedde cat olmuyo dedi bana ben 50 kiloyum bana spor yap dedi o kadar kiloluda degilim bende ovulasyon testi kullanmak istedigimi soledim o tek kalnis onuda deniyim dedim iste bundada tutmadi kaldi tek careki rahim filmi ve asilama bende hemen bunlara yonelmek istemiyom gercekten asilama dendiginde ayaklarim geri geri gidiyor ama bu ay baska doktor buldum ozel klinikte muayenesi 300 tl biraz fazla ama olsun bunada gidip gorunecem adet olmayi bekliyecem simdi adetliyken gidecem ben bu doktoradaYa canim doktorun ne diyor sana
Bence düşünme kafanı rahat bırak stres yapma bak olacak görürsünHayir cnm ovu testi artik kullanmayacam
Evt sukur var cnm tek tesellim o zaten rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasinCanım çok sukur bak evladın var demekki vakti saati var bebeğinin olması için hiç üzülme yine olacak Allahın izni ile
Inanin bu ay hic stres yoktu olsaydi bu ayda olurdu ama olmuyo iste bi yerde bi yanlislik oluyo ve bu bebek dollenip yerlesemiyoBence düşünme kafanı rahat bırak stres yapma bak olacak görürsün
Ne diyeceğimi bilmiyorum vallahi ben bile gerildim burda. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sen yap gerisini Allaha bırakEki Görüntüle 2232166 sanki yaptimda ne oluyo silik olsa bile bi cizgi cikmazmi ya kafayi yicem ben artik
adetine kac gun varcanm çok sıkıldı kizlar artik nereye kadar gidecek boyle tek cizgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?