- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.501
Allah razi olsun kelimelerin bile tukendigi yerdeyim artik adet olmak istiyorumNe diyeceğimi bilmiyorum vallahi ben bile gerildim burda. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sen yap gerisini Allaha bırak
Adet duzensiz cnm 23 ocakta yumurtlamayi gorduk bugun 13.. gunum silik bile olsa testte cikmazmiydi adetin34. Gunundeyimadetine kac gun var
Doktorun ne diyorsa onu yap hiç geri adım atma kız erkek farketmez yeterki olsun Bence doktora git ve ne diyorsa yapAllah razi olsun kelimelerin bile tukendigi yerdeyim artik adet olmak istiyorum
EvtMerhaba kizlarrr bugun bi arkadasimiz cinsiyet ogren icek galiba
Acelem yok cnmgitmek istemiyom o doktora artik adet olayim bi size dedigim o doktora gidecem ozel klinikte olanaDoktorun ne diyorsa onu yap hiç geri adım atma kız erkek farketmez yeterki olsun Bence doktora git ve ne diyorsa yap
Anliyorum stres yapma canim benimde iliskiden sonra kacgun gecmisti hatirlamiyorum ama test yapmistim cikmamisti ustelik erken gebelik gosteren testlerdendi bende cok uzulmustum ve hemen internetten ovulasyon testleri sparis ettim ertesi gunu geldiler ve icinde bitane gebelik testi vardi hediye diye bi deneyim dedim ve silik cizgi cikinca sok oldum yani bir gun icinde degisebiliyo brlkide seninkide daha erkendir olmasa bile uzulme bidahaki sefere olurAdet duzensiz cnm 23 ocakta yumurtlamayi gorduk bugun 13.. gunum silik bile olsa testte cikmazmiydi adetin34. Gunundeyim
Sen bi tedavi ol da. Hangi doktora gidiyorsan gitAcelem yok cnmgitmek istemiyom o doktora artik adet olayim bi size dedigim o doktora gidecem ozel klinikte olana
Bu ovu testlerini hangi sitede alıyorsunuz. Kaç tane var içinde ve fiyatı ne:)Anliyorum stres yapma canim benimde iliskiden sonra kacgun gecmisti hatirlamiyorum ama test yapmistim cikmamisti ustelik erken gebelik gosteren testlerdendi bende cok uzulmustum ve hemen internetten ovulasyon testleri sparis ettim ertesi gunu geldiler ve icinde bitane gebelik testi vardi hediye diye bi deneyim dedim ve silik cizgi cikinca sok oldum yani bir gun icinde degisebiliyo brlkide seninkide daha erkendir olmasa bile uzulme bidahaki sefere olur
Evt bazilarinda gec cikabiliyo biliyom bunu ama 13 gunde az degil olsada silik cikmazmiydi yok demekki bj gogus agrisida adet olmama isaret demekki bugun yarin olurumAnliyorum stres yapma canim benimde iliskiden sonra kacgun gecmisti hatirlamiyorum ama test yapmistim cikmamisti ustelik erken gebelik gosteren testlerdendi bende cok uzulmustum ve hemen internetten ovulasyon testleri sparis ettim ertesi gunu geldiler ve icinde bitane gebelik testi vardi hediye diye bi deneyim dedim ve silik cizgi cikinca sok oldum yani bir gun icinde degisebiliyo brlkide seninkide daha erkendir olmasa bile uzulme bidahaki sefere olur
Merak etme seninde guzel haberlerini aliriz birgunEvtCikoo ogrenecek ins o hayirli haberlerle gelir ben hayirli bi haber veremedim ama elbet vardir bundada bi hayr
Anliyorum seni cnmSen bi tedavi ol da. Hangi doktora gidiyorsan git
Inslah cnmMerak etme seninde guzel haberlerini aliriz birgun
Canim rahim filmi cektirebilirsin bence tuplerin tikali olabilirGecen ay doktora gittim bana sacma sapan seyler soledi inanmadim ona yumurtalar gelismiyo gelissedde cat olmuyo dedi bana ben 50 kiloyum bana spor yap dedi o kadar kiloluda degilim bende ovulasyon testi kullanmak istedigimi soledim o tek kalnis onuda deniyim dedim iste bundada tutmadi kaldi tek careki rahim filmi ve asilama bende hemen bunlara yonelmek istemiyom gercekten asilama dendiginde ayaklarim geri geri gidiyor ama bu ay baska doktor buldum ozel klinikte muayenesi 300 tl biraz fazla ama olsun bunada gidip gorunecem adet olmayi bekliyecem simdi adetliyken gidecem ben bu doktorada
Tuplerin tikali olabilirInanin bu ay hic stres yoktu olsaydi bu ayda olurdu ama olmuyo iste bi yerde bi yanlislik oluyo ve bu bebek dollenip yerlesemiyo
Hadi tupler tikali cikti diyelim cnm bu tupler nasil acilacak ilac yoluylamiCanim rahim filmi cektirebilirsin bence tuplerin tikali olabilir
Neden olmasin nede olsa insaniz vucudumuz her ay farkli degisikliklere maruz kaliyo hormonlar etkileniyo tikali olsada elbet acilir bi yollaTuplerin tikali olabilir
Tedavisi vardır elbetNeden olmasin nede olsa insaniz vucudumuz her ay farkli degisikliklere maruz kaliyo hormonlar etkileniyo tikali olsada elbet acilir bi yolla
Onun için 3. Yü denemekten korkuyorum acaba yine kız olursa buna hazır mıyım. Hiç sanmıyorum
Hayat ne acayip deil mi. Kimi kız ister kimi erkek diye çabalar. Kimi de çocuk olmuyor diye üzülür. Bence en iyisi hayırlısını dilemekBende cnm erkek derse diye korkuyorum...allah hepimizin gonlune gorr versin insallah kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?