Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adet duzensiz cnm 23 ocakta yumurtlamayi gorduk bugun 13.. gunum silik bile olsa testte cikmazmiydi adetin34. Gunundeyim
Anliyorum stres yapma canim benimde iliskiden sonra kacgun gecmisti hatirlamiyorum ama test yapmistim cikmamisti ustelik erken gebelik gosteren testlerdendi bende cok uzulmustum ve hemen internetten ovulasyon testleri sparis ettim ertesi gunu geldiler ve icinde bitane gebelik testi vardi hediye diye bi deneyim dedim ve silik cizgi cikinca sok oldum yani bir gun icinde degisebiliyo brlkide seninkide daha erkendir olmasa bile uzulme bidahaki sefere olur

Bu ovu testlerini hangi sitede alıyorsunuz. Kaç tane var içinde ve fiyatı ne:)

Evt bazilarinda gec cikabiliyo biliyom bunu ama 13 gunde az degil olsada silik cikmazmiydi yok demekki bj gogus agrisida adet olmama isaret demekki bugun yarin olurum

Canim rahim filmi cektirebilirsin bence tuplerin tikali olabilir

Bende cnm erkek derse diye korkuyorum...allah hepimizin gonlune gorr versin insallah kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek versin
Hayat ne acayip deil mi. Kimi kız ister kimi erkek diye çabalar. Kimi de çocuk olmuyor diye üzülür. Bence en iyisi hayırlısını dilemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…