Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim 10 ve 11. Gün kaşık agrim ve akıntım vardı ama test negatifti. Yada biraz incir kuru yapayım biraz stresten uzak durayım omuzdaki nasıl olacak bakalım. Dua edin lütfen. Sanki olmayacakmış gibi hissediyorum. Ben zorluyorum sanki evet bir erkek bebek istiyorum ama allah biliyor bütün kalbimle sağlıklı olsun da diyorum. Ben kendimi bu aya göre biraz şartlandırdım galiba

Canim bal tarçın corek otu kurunude yap o da cok işe yariyormus

Canim bal tarçın corek otu kurunude yap o da cok işe yariyormus
Ama kist yapıyormuş oda Benim zaten sonradan kist oldu yaparsam belki Daha da fazla olur diye korkuyorum. Arkadaşlar demişti incir kuru yap bende sımdı onu yapıyorum. Bundan sonra bir de yine soğan kuru yaparım. Sonra akşamları biraz yürümeye çıkayım kafam dağılsın biraz kendime geleyim diye. Sanırım biraz taktım. Hayırlısı artık ne diyeyim önümüzdeki ay bir dr konuşayım. Yaşım da aslında geçiyor. 38 yaşındayım belki olmaz gibi geliyor.

Onu bilmiyordum canm bende 3-4 gun denedim ınsallh bende kist falan yapmamistir kafa rahat oldukdan sonra ınsallh nasip 50 yasinda bile doguran var oyle düşünme

Canim senin kızın 6 yaşına gelmeden olsun küçüğü ama bunlara bel bağlama oldumu
Olur canım aslında biliyorum ama insan çaresiz olduğu zaman psikolojik olarak bir seylere inanmak ve sarılmak istiyor. Benim Ocak ayında yumurtlamam iyiydi pozitif gördüm ama Şubat ayında yaparım diye bekledim bak sonuca.. internette indirdiğim takvimde ovalosyon 16 Pazar gösteriyor ama bende bir gariplik var anlamadım. Canim çok teşekkür ederim

Rica ederim canım her şerde bir hayr vardır bu ay takip et canim olmazsa mart ayına düşünürsün

Anladim canim cok saol.

Merhaba kızlar hamile olan arkadaşlar birşey soracam hamile kaldığınızda yani dölenmededen sonra akıntınız devam ettimi

Teşekkür ederim kızlar bu ay çok umutluyum çünkü yumurtlama bitikten sonra adete kadar hep kuru geçerdi bu ay tam yumurtlama günü ilişki oldu üstünden 9 gün geçti hala akıntım devam ediyor bide arada kasıklarım arıyor ağzım kuruyor susuyorum hep kan talili nezaman yapsam çıkar

Ilidkiden 2 gün sonra bile kanda cikar benimde akintin beyaz beyaz devam etmisti

Benim 9 gun gecmisti 3 cikmisti deger

Canım bence sen iyi yaparsın doktora giderek
Belki doktor başka bi çare gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…