Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirli olsun bebegin bende bir bucuk aylik hamileyim aynen sizin gibi ocagin basinda denedik beraber gidiyo hamileliklerimiz galiba insallh gonlumuzdekine kavusuruz
Ay amin canım sende uydun mu ovulasyon testine ogrenınce yaz burdan sende bakalım Sllah gonlumuzdrkini nasıp etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar veresin

Kızlar bazı sosyal medya hesaplarında insta da 7. Haftada ultrason a göre cınsıyet bakıyorlar doğrumu sizce Azeri bakan kişi pek dilinden anlamıyorum ama bakıp paylaşıyor doğru yorumlamış çoğu kişide sizce bir doğruluğu varmı

Gondermek lazim canım ancak oyle anlariz

Ay amin canım sende uydun mu ovulasyon testine ogrenınce yaz burdan sende bakalım Sllah gonlumuzdrkini nasıp etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar veresin
Ewt uydum yazmazmiyim yazicam tabi insallh gonlumuzdekini beraber yazariz ama sen benden once ogrenirsin cunku benim burda 20 haftadan once soylemiyolar

Yurt disinda 20. Haftadan once cinsiyet soylemiyolar da ondan cinsiyet icin beklemek zirundayiz dedim
Bende yurtdışında yasıyorum ama 12. Haftadan itibaren söylüyorlar. Daha oncede görüyorlar ama söylemiyorlar. Belki sizin taşıdığınız ülke öyle. Birde bizde 15 haftalıkken ayrıntılı ultrason yapıyorlar onda zaten mecburen söylüyorlar

Yok canim bizim burasi bi sorun olmadigi surece sadece ikikere ultrasyona koyuyolar bi 11 haftalikken bide 20 haftalikken cinsiyetide 20 haftalikken soyluyolar

arlo canim ne oldu testler
@Semra54 tam bir hüsran Hale’n negatif ve ben adetimin 15. Günündeyim sol kaşığım biraz agrıyor ama belirte de Yok. Aslında adetimin 11 ve 12 günüde vardı ama sımdı yok. Önümüzdeki aya kaldı. Dr gideyim diyorum bir yandan bir yandan da bekle diyorum kendi kendime. Daha doğrusu ben artık hormon ilacı almak istemiyorum. Daha önce delice yaptıgım tüp bebek girişimlerim bende kist oluşturdu. Tüp bebeklerinde erkek bebek icin yapmıştım ama tutmadı. O yüzden kararsızım gidip gitmemekle. Kafam anlayacağın çok karışık... diyorum ki bırakayım zamana yanı önümüzdeki günlere aya allah nasıl ederse olur bir erkek bebeğim. Böyle canim kusura bakma amacim sıkıntımla basını ağrıtmak degıl canim. Bende böyle durumlar. Sen nasılsın?

Ne kusuru canin Estagfirullah zamana bırak egerki rahimde yada sende hiçbir problem yoksa vakti zamanı var mart ayına kalsin Rabbim gönlünce nasip etsin bende hamdolsun iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…