- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.421
Ebet öyle yapacağım. Sizi haberdar ederim. Çok teşekkür ederim sevgilerNe kusuru canin Estagfirullah zamana bırak egerki rahimde yada sende hiçbir problem yoksa vakti zamanı var mart ayına kalsin Rabbim gönlünce nasip etsin bende hamdolsun iyiyim
Olabilir canim benim ole oldu hadi hayırlısı olsunArkadaşlar daha adetime 7 gün var bugün kahve rengi lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması olabilirimi kasıklarımda ağrıyor biraz midem bulanıyor yada erkenmi adet oluyorum bilemedim biz bayanların işi nede zorya
Çok sağol allah razı olsun sabırsızlıkla bekliceğim yarın bi kan talilimi versem çıkar dimiOlabilir canim benim ole oldu hadi hayırlısı olsun
Bekle canim adete 2 3 gün kala yap benceÇok sağol allah razı olsun sabırsızlıkla bekliceğim yarın bi kan talilimi versem çıkar dimi
Tam canım öyle yaparım çok sağolBekle canim adete 2 3 gün kala yap bence
Genelde erkek bebeklerde yerlesme kanaması olur derler ınsallh oyledir hayirlisi olsunArkadaşlar daha adetime 7 gün var bugün kahve rengi lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması olabilirimi kasıklarımda ağrıyor biraz midem bulanıyor yada erkenmi adet oluyorum bilemedim biz bayanların işi nede zorya
Ay canim çok sağol inşallah öyledir peki. kasık ağrıması normalmiGenelde erkek bebeklerde yerlesme kanaması olur derler ınsallh oyledir hayirlisi olsun
Tüp bebekleri nasıl erkek bebek için yaptırdın canım anlamadım. Türkiyede yasak diye biliyorum. Kıbrıs a falan mı gittin? Yoksa yine de yapan var mı? Ben de çocuk düşünürsem doktorlara sormayı düşünüyorum tüp bebek işini. Üçüncü bebek olacağı için çok emin değilim açıkçası. İkinci olsa kız erkek fark etmez derdim.@Semra54 tam bir hüsran Hale’n negatif ve ben adetimin 15. Günündeyim sol kaşığım biraz agrıyor ama belirte de Yok. Aslında adetimin 11 ve 12 günüde vardı ama sımdı yok. Önümüzdeki aya kaldı. Dr gideyim diyorum bir yandan bir yandan da bekle diyorum kendi kendime. Daha doğrusu ben artık hormon ilacı almak istemiyorum. Daha önce delice yaptıgım tüp bebek girişimlerim bende kist oluşturdu. Tüp bebeklerinde erkek bebek icin yapmıştım ama tutmadı. O yüzden kararsızım gidip gitmemekle. Kafam anlayacağın çok karışık... diyorum ki bırakayım zamana yanı önümüzdeki günlere aya allah nasıl ederse olur bir erkek bebeğim. Böyle canim kusura bakma amacim sıkıntımla basını ağrıtmak degıl canim. Bende böyle durumlar. Sen nasılsın?
Benim kızımda da oldu yerleşme kanaması. Diğer kızımda olmadı ama.Genelde erkek bebeklerde yerlesme kanaması olur derler ınsallh oyledir hayirlisi olsun
Galiba benimki yerleşme kanaması değil adet oldum ama daha adetime çok vardı niye böyle oldu bilmiyorum şu an içimden ağlamak geliyorBenim kızımda da oldu yerleşme kanaması. Diğer kızımda olmadı ama.
Belirtilere takılmayın. İki kızım da birbirinden öyle farklıydı ki. Birinde midem bulandı diğerinde bulanmadı. Birinde sınırsız tatlı yedim diğerinde canım hep et çekti. Karnımın şekli farklıydı. İkisinde de yüzüm çirkinleşmedi. Birinde ödem oldu diğerinde olmadı. Vs vs. Tek gerçek ultrasondaki cinsiyet :) belirtiler bir şey ifade etmiyor valla. Herkesin gönlüne göre olur inşallah.
Evet canim bende çok kararsız kalmıştım. Erkek bebek istiyordum. Kıbrıs’a gittim ama benim şansım ya tutmadı. Artık hiçbir şey yapmayacağım sadece bu yöntemle normal deneyeceğim. Sağlıklı ve hayırlı olsun bide tabii kısmetim de varsa. Bazen bazı seyleri zorlamamak gerekir diye düşünüyorum sımdı. Ben çok zorladım olması icin ama olmadı. Ben etrafı takan biri değilim. Evet eşime nisbet yapılıyor ama umurumda degıl. Bizim icin anne baba olmak önemliydi. Ve çok şükür bu duyguyu tattık. Kızlarımızı cokkk seviyoruz Eminim ki herkes çok seviyor ama ben kendim bir oğul tadına da varmak isterdim. Nazik kibar saygılı bir erkek çocuğuda yetiştirmek isterdim. İstiyorum gerçekten bir oğlum olsun. Ama bu son denemem olacak yumurtalamayi yakalarsam bir daha deneyecegim. Olursa olur olmazsa yapabilecek bir şey Yok. Hayata devam....Tüp bebekleri nasıl erkek bebek için yaptırdın canım anlamadım. Türkiyede yasak diye biliyorum. Kıbrıs a falan mı gittin? Yoksa yine de yapan var mı? Ben de çocuk düşünürsem doktorlara sormayı düşünüyorum tüp bebek işini. Üçüncü bebek olacağı için çok emin değilim açıkçası. İkinci olsa kız erkek fark etmez derdim.
Canim tutmadi derken? Biraz ayrıntılı aciklar misinEvet canim bende çok kararsız kalmıştım. Erkek bebek istiyordum. Kıbrıs’a gittim ama benim şansım ya tutmadı. Artık hiçbir şey yapmayacağım sadece bu yöntemle normal deneyeceğim. Sağlıklı ve hayırlı olsun bide tabii kısmetim de varsa. Bazen bazı seyleri zorlamamak gerekir diye düşünüyorum sımdı. Ben çok zorladım olması icin ama olmadı. Ben etrafı takan biri değilim. Evet eşime nisbet yapılıyor ama umurumda degıl. Bizim icin anne baba olmak önemliydi. Ve çok şükür bu duyguyu tattık. Kızlarımızı cokkk seviyoruz Eminim ki herkes çok seviyor ama ben kendim bir oğul tadına da varmak isterdim. Nazik kibar saygılı bir erkek çocuğuda yetiştirmek isterdim. İstiyorum gerçekten bir oğlum olsun. Ama bu son denemem olacak yumurtalamayi yakalarsam bir daha deneyecegim. Olursa olur olmazsa yapabilecek bir şey Yok. Hayata devam....
Lekelenme erkek bebekte oluyor demistim bende ama oyle değilmiş kiz bebekler de de olabiliyormus canim. Insallah hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsinArkadaşlar daha adetime 7 gün var bugün kahve rengi lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması olabilirimi kasıklarımda ağrıyor biraz midem bulanıyor yada erkenmi adet oluyorum bilemedim biz bayanların işi nede zorya
Canim kiminde bebek tuttumu akinti devam edermiş hadi insallah hayirli haberlerKizlar bennde akinti olmadi ama surekli bi islaklik var bu ay niye boyle oldu acaba basina gelen oldu mu
Canim olmadı. Embriyo Rahime tutunmadı.Canim tutmadi derken? Biraz ayrıntılı aciklar misin
Ve a acıksa bir açıklaması da Yok. Her defasında gelin yeniden deneyin diyorlar. Orasida biraz ticarete bağlamışCanim olmadı. Embriyo Rahime tutunmadı.
Anladim canimVe a acıksa bir açıklaması da Yok. Her defasında gelin yeniden deneyin diyorlar. Orasida biraz ticarete bağlamış
Merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim ve sizin gibi erkek bebek istiyorum 2 sene Doğum kontrol hapları kullandım ve 4 aydır korunmuyorum. Adetime 1 hafta var ve sırtımda ve kasıklarımda agrı var hamile olabilirmiyim bazıları hap kullanınca hamile kalmak çok zor diyor
Yumurtalama günü ve ertesi günü ilişkiye girdim ama ondan 3 gün önce ve adetimin bittiği günde ilişkiye girdim erkek bebek için sadece yumurtalıma gümümü ilişkiye girmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?