Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar daha adetime 7 gün var bugün kahve rengi lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması olabilirimi kasıklarımda ağrıyor biraz midem bulanıyor yada erkenmi adet oluyorum bilemedim biz bayanların işi nede zorya

Arkadaşlar daha adetime 7 gün var bugün kahve rengi lekelenme oldu sizce yerleşme kanaması olabilirimi kasıklarımda ağrıyor biraz midem bulanıyor yada erkenmi adet oluyorum bilemedim biz bayanların işi nede zorya
Genelde erkek bebeklerde yerlesme kanaması olur derler ınsallh oyledir hayirlisi olsun

Tüp bebekleri nasıl erkek bebek için yaptırdın canım anlamadım. Türkiyede yasak diye biliyorum. Kıbrıs a falan mı gittin? Yoksa yine de yapan var mı? Ben de çocuk düşünürsem doktorlara sormayı düşünüyorum tüp bebek işini. Üçüncü bebek olacağı için çok emin değilim açıkçası. İkinci olsa kız erkek fark etmez derdim.

Genelde erkek bebeklerde yerlesme kanaması olur derler ınsallh oyledir hayirlisi olsun
Benim kızımda da oldu yerleşme kanaması. Diğer kızımda olmadı ama.

Belirtilere takılmayın. İki kızım da birbirinden öyle farklıydı ki. Birinde midem bulandı diğerinde bulanmadı. Birinde sınırsız tatlı yedim diğerinde canım hep et çekti. Karnımın şekli farklıydı. İkisinde de yüzüm çirkinleşmedi. Birinde ödem oldu diğerinde olmadı. Vs vs. Tek gerçek ultrasondaki cinsiyet :) belirtiler bir şey ifade etmiyor valla. Herkesin gönlüne göre olur inşallah.

Galiba benimki yerleşme kanaması değil adet oldum ama daha adetime çok vardı niye böyle oldu bilmiyorum şu an içimden ağlamak geliyor

Evet canim bende çok kararsız kalmıştım. Erkek bebek istiyordum. Kıbrıs’a gittim ama benim şansım ya tutmadı. Artık hiçbir şey yapmayacağım sadece bu yöntemle normal deneyeceğim. Sağlıklı ve hayırlı olsun bide tabii kısmetim de varsa. Bazen bazı seyleri zorlamamak gerekir diye düşünüyorum sımdı. Ben çok zorladım olması icin ama olmadı. Ben etrafı takan biri değilim. Evet eşime nisbet yapılıyor ama umurumda degıl. Bizim icin anne baba olmak önemliydi. Ve çok şükür bu duyguyu tattık. Kızlarımızı cokkk seviyoruz Eminim ki herkes çok seviyor ama ben kendim bir oğul tadına da varmak isterdim. Nazik kibar saygılı bir erkek çocuğuda yetiştirmek isterdim. İstiyorum gerçekten bir oğlum olsun. Ama bu son denemem olacak yumurtalamayi yakalarsam bir daha deneyecegim. Olursa olur olmazsa yapabilecek bir şey Yok. Hayata devam....

Canim tutmadi derken? Biraz ayrıntılı aciklar misin

Lekelenme erkek bebekte oluyor demistim bende ama oyle değilmiş kiz bebekler de de olabiliyormus canim. Insallah hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin

Merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim ve sizin gibi erkek bebek istiyorum 2 sene Doğum kontrol hapları kullandım ve 4 aydır korunmuyorum. Adetime 1 hafta var ve sırtımda ve kasıklarımda agrı var hamile olabilirmiyim bazıları hap kullanınca hamile kalmak çok zor diyor
Yumurtalama günü ve ertesi günü ilişkiye girdim ama ondan 3 gün önce ve adetimin bittiği günde ilişkiye girdim erkek bebek için sadece yumurtalıma gümümü ilişkiye girmek gerek

Merhaba canim hosgeldin. Sadece yumurta catladiginda birliktelik şansı dahaa da artiriyor ama sık ilişki ile de oglu olan yok mu dersen oda var ama sen eger bu ay hamile kalmazsan önümüzdeki ay sıkı takip yap yumurta çatladigi an tek iliski olsun. Rabbim gönlüne göre versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…