- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.781
Canım bence öyle yap akıntını takip etSelam canım benim ya ben gerçekten çok susadım. Bugün zaten çatlamasın eşim Yok yarin gelecek. Haklısın ben bi tane daha yapayım biraz su içeyim dimi. Ama yarin daha çok yaparım testleri. Gerçekten ne zormuş öyle... bu sıkıntı da bir problem valla. Ama insallah hepimizin yardımıyla atlatacağım. Çok teşekkür ederim canım
İnsallah ama insallah bu sefer olur. İnsallah bu aksam olmaz. Evet arkadaşlar da bana dediler ancak Pazar günü olur. Benim içime de öyle doğuyor. Çok teşekkür ederim canım benimCanım bence öyle yap akıntını takip et
Eşin yoksa bu akşam bu kadar stres olma
Rahat olursan ovulasyon daha hızlı gerçekleşir
Sabahtan tekrar yapmaya başlarsın
Diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesinler istersen ben çok etkilemek istemem ama bence bu gece çatlamaz daha pik bile olmamış bi de çatlasa bile deneme olamayacak sanırım yarın akşama kadar
Dua edelim de eşin döndükten sonra çatlasın
Rica ederim canım Allah hayırlısıyla gönlüne göre versinİnsallah ama insallah bu sefer olur. İnsallah bu aksam olmaz. Evet arkadaşlar da bana dediler ancak Pazar günü olur. Benim içime de öyle doğuyor. Çok teşekkür ederim canım benim
Allah razı olsun. Allah hayırlısı ıle sana bır oğlan nasip etsin canımRica ederim canım Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin
Aynen cnm önce olmalı ki sperm rahat yol alsın. Mesela kızda da tam tersiÖzel olucak ama kadının önce haz almasi mi gerekir
Valla kız icin yaptım da o da tutmadi.1-)Canim simdi Ilk önce beslenme nasildi asidik mi alkali mi sut urunleri falan tuketir misin?
2-)Yumurtalar sagda mi solda miydi?
Iki tarafta da vardı yumurta sağ sol farketmez. Gelen sperm x mi y mi o onemli
3-)Fitil, beslenmeye dikkat, esine takviye vs. kullandin mi?
Eşim et tavuk çok tüketir ki bu da x erkek spermini çok besliyor. Yeşillik yok denecek kadar az sut yoğurt tüketmez. Ben de tam tersi ama dediğim gibi erkekten gelen x spermi güçlüyse y spermi yavaştır.
4-)Testle mi takip ettin doktor takibi mi yaptırdın?
Ben iki oğlumu yum günümü bilerek yaptım. Tanı o smn yum öncesi kız diye bilmiyordum. Sonuncuda lhtakibi yaptım ama o da eşimin x spermini güçlü olmasından dolayı erkek oldu. Tabi bir de lh çok güvenilir değil bence.
5-)Tek iliski mi oldu?
Iki oğlum da da tek ilişki oldu.
6-)Yumurta catladiktan tahmini ne kadar sonra oldu?
Aynı gun
7-)Sonrasinda dikkat ettin mi agir kaldirmamaya cok ayakta kalmamaya ev isi vb yapmamaya bunlara dikkat ettin mi ettiysen ne kadar dikkat ettin normal hayatina ne zaman döndün? (Çünkü bizim buralarda erkek hemen tutunamaz agir is yaparsan falan derler)
Valla planlı olduğu icin dikkat ettim tabi. Hamile olduğumu duyana kadar ağır kaldırmadım.
Alkali su ictin mi?
Buna inanmıyorum.
9-) Herhangi bir takvime baktin mi?
Çın tutmadi rus tutmadi takvim hikaye
10-) Normal de islak misindir kuru mu?
Kürü değilim çok ıslak da değilim.
11-) Erkek bebek icin olan dualardan yaptin mi yada herhangi bir etkili olduguna inandigin dua var miydi yaptigin?
Sanki bir önceki paylaştığın daha belirgin dı
Inşallah canim hergun duamdasiniz rabbim kabul etsinSelam canım ya sana yazdım bilmiyorum. Ama olsun tekrar yazayım. He ya ben hiç beklemediğim bir anda oldu. Canim insallah gönlündeki ve gönlümüzdeki olur. Cuma bugün insallah hepimizin duaları kabul olur. İnsallah bir kez daha hamileliği tatma imkanı takalarım. Allah sana ve hepimize nasip etsin. Sevgiler
Çok teşekkür ederim canım insallahInşallah canim hergun duamdasiniz rabbim kabul etsin
Pik olmadi demisti arkdslar ayni gunde hem yumurtlama hem catlama mi oldu şimdiArkadaşlar sımdı yaptım t çizgisi sanki silinmiş yanlış mi
Evet ettim canimCanim sıvı alımına dikkat ettin mi
Evet ettim canim
Sagolun kizlar insallh oyledirAynen canım eltimle beraber hamileydik onun bulantısı bile olmadı ben 7 ay çıkardım hep serum yedim çoğu hastanede geçti ikimizin de kız di aynı benim durumumda bir arkadas vardı hastanede tanismistik aynı şeyleri yaşadık onunda oğlu olacakti
Anlamadım canim bendePik olmadi demisti arkdslar ayni gunde hem yumurtlama hem catlama mi oldu şimdi
Pik olduysa canim çatladıysa iliski ne zaman olmalı. Kaçırdım mi acabaCanim sıvı alımına dikkat ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?