Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallh Canim benimde kizlarimda yasadigim cogu belirtiler ayni sadece bunda sabah bulanti yok ogle earth dogru basliyo ama kizlarimda yataktan direk lavaboya kosardim

Bide iyi uyumadım ondan mi bide bugün çalışmadım ama ev ütü yemek yerken hiç oturmadım bu etki eder mi insallah olur. Hoş insanın önünde ne yaşayacağı varsa yasayacak. Hayat bu bunun ötesi olmayacaktır. Ama ben bunu gerçekten çok istiyorum. Hayırlısıyla dimi kusura bakma gittim yine

Evet canım t daha koyu oluyor senin yaklaşmış ti sıvı alma artık canım beklemiyordum idrarala tekararla bi iki saat sonra tekararla
Tamam canim sıvıyı kestim sımdı. Ama içim yanıyor su soda içmek istiyorum. Ama dayanacağım. İnsallah düzgün çıkar

Dr bana dün demişti yumurtan 16 mm hemen bir günde çatlar mi? Kaç mm olunca çatlar acaba?

Amin cok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…