Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım yumurta günde 1 2 mm büyurmus sanmıyorum dünden bugüne çat olsun ama bu ay değerlendirme ya çok stres oldun sen
Evet oldum ama gelecek ayda olur. Bakayım hele eşim yarin aksam gelir yakalarsam denerim en azından çıksın aradan misali

Canm ya cok düşüncelisin Rabbim guzel gönlüne gore dualarini kabul etsin insallah
Zaten kendi hayalimizin dualarimizin gerçekleşmesi icin bekledigimiz sabrın yani sira bu milletjn laflarida olaya ekstra sitres ekliyor cok berbat birsy Rabbim inallah saglikli hayirli oglan nasio etmistir insallah

Arkadaşlar son yaptığım testler neler oluyor bilmiyorum artık hayırlısı ne diyeyim valla

İnşaallah canım ya

Insallh Canim benimde kizlarimda yasadigim cogu belirtiler ayni sadece bunda sabah bulanti yok ogle earth dogru basliyo ama kizlarimda yataktan direk lavaboya kosardim
Canım ne belirtilere aldanıp heveslen ne de üzül
Yani ben öyle yapmaya çalışıyorum
Belirtiler hiç belli olmuyor
Sadece elimizden geleni yapmaya çalıştık bundan sonrası tevekkül
Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eder

Evet canım aynen öyle zaten olmazsa gelecek aya bırakırım. Haklısın stres yaptım çok

Canim haklisin cok takiliyorum Ben belirtilere mesela erkekte gogus uclari kararir derler ama bende hic degisiklik yok haliyle kafaya takiliyo iste bi ogrenseydik hayirlisiyla senin ogrenmene pek bisey kalmadi sanirsam

Evet canım aynen öyle zaten olmazsa gelecek aya bırakırım. Haklısın stres yaptım çok
Bencede stres yampa hayirlisi neyse o olsun canim normal bi gunmus gibi testlerine devam et olmadi bidahaki aya olur acele etme diycem ama seni cok iyi anliyorum bi yumurta catladi patladi meselesi sonra yok tuttumu acaba ondan sonra acaba cinsiyet ne yani hep bi telas icersindeyiz tatli telaslar bunlar Allah buyuk dert vermesin

Amin allah büyük dert vermesin. Haklısın canim artık oldu oldu olmadı yapılacak bir şey Yok

Kizlar bnm sadece 8 tane testim tek var carsamba adetin 13. Gunu gidicem doktor bakacak sonra bu elimde kalan ovu testlerini yum cat olacagi zaman degerlendirmek istiyorum siz ne dersiniz yetermi sizce

Kizlar bnm sadece 8 tane testim tek var carsamba adetin 13. Gunu gidicem doktor bakacak sonra bu elimde kalan ovu testlerini yum cat olacagi zaman degerlendirmek istiyorum siz ne dersiniz yetermi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…