- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.821
Evet oldum ama gelecek ayda olur. Bakayım hele eşim yarin aksam gelir yakalarsam denerim en azından çıksın aradan misaliCanım yumurta günde 1 2 mm büyurmus sanmıyorum dünden bugüne çat olsun ama bu ay değerlendirme ya çok stres oldun sen
İnsallah canim allah gönlüne gore versinCikoo canım Gebze deyim sordum iki eczaneye yoktu bende hastaneye gittim 7 haftalık hersey yolunda dedi bizimkiler erkek kız muhabbeti yapmaya başladı sülalece offf inşaallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur ya :/
Alıntın nasılCikoo canım Gebze deyim sordum iki eczaneye yoktu bende hastaneye gittim 7 haftalık hersey yolunda dedi bizimkiler erkek kız muhabbeti yapmaya başladı sülalece offf inşaallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur ya :/
Cikoo canım Gebze deyim sordum iki eczaneye yoktu bende hastaneye gittim 7 haftalık hersey yolunda dedi bizimkiler erkek kız muhabbeti yapmaya başladı sülalece offf inşaallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olur ya :/
Akıntım mı hissettiğim bi akıntı yok ama ayıp olacak iç camasırımda görüyorum her gün değiştiriyorumAlıntın nasıl
İnşaallah canım yaCanm ya cok düşüncelisin Rabbim guzel gönlüne gore dualarini kabul etsin insallah
Zaten kendi hayalimizin dualarimizin gerçekleşmesi icin bekledigimiz sabrın yani sira bu milletjn laflarida olaya ekstra sitres ekliyor cok berbat birsy Rabbim inallah saglikli hayirli oglan nasio etmistir insallah
Sarimsi kati mi sulu muAkıntım mı hissettiğim bi akıntı yok ama ayıp olacak iç camasırımda görüyorum her gün değiştiriyorum
Canım dünden bugüne bence de çatlamamıştır
Canım ne belirtilere aldanıp heveslen ne de üzülInsallh Canim benimde kizlarimda yasadigim cogu belirtiler ayni sadece bunda sabah bulanti yok ogle earth dogru basliyo ama kizlarimda yataktan direk lavaboya kosardim
Evet canım aynen öyle zaten olmazsa gelecek aya bırakırım. Haklısın stres yaptım çokCanım dünden bugüne bence de çatlamamıştır
Böyle dalgalanmalar olabilir bence çok stres olduğun için oldu
Piki geçtim senin iki çizgi eşit koyuluğa bile gelmedi henüz bence yarın yine test yap
Endişelenme bu ay olmazsa hayırlı olan bu olacağı içindir
Canim haklisin cok takiliyorum Ben belirtilere mesela erkekte gogus uclari kararir derler ama bende hic degisiklik yok haliyle kafaya takiliyo iste bi ogrenseydik hayirlisiyla senin ogrenmene pek bisey kalmadi sanirsamCanım ne belirtilere aldanıp heveslen ne de üzül
Yani ben öyle yapmaya çalışıyorum
Belirtiler hiç belli olmuyor
Sadece elimizden geleni yapmaya çalıştık bundan sonrası tevekkül
Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eder
Bencede stres yampa hayirlisi neyse o olsun canim normal bi gunmus gibi testlerine devam et olmadi bidahaki aya olur acele etme diycem ama seni cok iyi anliyorum bi yumurta catladi patladi meselesi sonra yok tuttumu acaba ondan sonra acaba cinsiyet ne yani hep bi telas icersindeyiz tatli telaslar bunlar Allah buyuk dert vermesinEvet canım aynen öyle zaten olmazsa gelecek aya bırakırım. Haklısın stres yaptım çok
Amin allah büyük dert vermesin. Haklısın canim artık oldu oldu olmadı yapılacak bir şey YokBencede stres yampa hayirlisi neyse o olsun canim normal bi gunmus gibi testlerine devam et olmadi bidahaki aya olur acele etme diycem ama seni cok iyi anliyorum bi yumurta catladi patladi meselesi sonra yok tuttumu acaba ondan sonra acaba cinsiyet ne yani hep bi telas icersindeyiz tatli telaslar bunlar Allah buyuk dert vermesin
Canım benım ki ve elitimin ki kızdı kopkoyu olmustu göğüs ucumuz herkes erk diyoduCanim haklisin cok takiliyorum Ben belirtilere mesela erkekte gogus uclari kararir derler ama bende hic degisiklik yok haliyle kafaya takiliyo iste bi ogrenseydik hayirlisiyla senin ogrenmene pek bisey kalmadi sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?