Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bnm sadece 8 tane testim tek var carsamba adetin 13. Gunu gidicem doktor bakacak sonra bu elimde kalan ovu testlerini yum cat olacagi zaman degerlendirmek istiyorum siz ne dersiniz yetermi sizce
8 yetmez Canim bence elinin altinda fazlasiyla olsun imkanin varsa.cunku cift cizgiyi yakaladigunda sik sik tekrarlaman gerekecek testleri

Canim ben aksam yaptım. Benim testlerim tuhaftı. Zaten eşimde burda degıl. Bu gece gelecek. Pazar günü Dr dediği gibi eğer çatlama olursa denerim. Olmazsa gelecek ay denerim. Hayırlısı artık
Pardon aksam yapacağım

Kizlar bugun hastaneden cikiyorum kizlarim buna cok sevinecek cunku kucuk kizimin dogum gunu bugun kurban oldugum nasilda hevesli ayrica hamile arkadaslarima yada bilgisi olan arkadaslar bi sorum olcak bugun sabah kahverengi akintim oldugunu gordum cok korktum hemsireye soyledim ve oda doktor cagirdi ve doktor bunun gayet normal oldugunu korkmam gereken bisey olmadigini soyledi ama yinede icim rahat degil daha once basina gelen varmi acaba

arlo nerdesin Canim son durum ne
Canim sabah yaptım aslında ama ikinci idrardan hemen sonra yaptım yanlış cevap verdi. Dün gece iki çizgi Hale’n kırmızıydı. Bu sabah yanlış diye hesaba almadım. Ama sımdı kaşık ağırım var akıntım var. Kadin Dr kesin konuştu Pazar günü çatlar dedi. Ya zormuş. Ben Pazar bilmiyorum deneme yapayım acaba? Birde testlerimi bence düzgün yapmadım. Sımdı hiç sıvı almayacağım. Tam 4 saat sonra yapacağım. Bakalım sonuç nasıl olacak. 17:0o gibi yaparım. Benim icin aslında iki kırmızı çizginin çıkması önemliydi ben sanıyordum ki yumurlamiyirum. Yaşım çünkü 38 ama Hale’n kalabilirim hamile

Canim benim çok sevindim. Kızlarının gözü aydın olsun. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canim.

Çoğu kişi kahverengi kanamanin erkek bebege işaret olduğunu soyler insallh seninde oyle olur

Çoğu kişi kahverengi kanamanin erkek bebege işaret olduğunu soyler insallh seninde oyle olur
Kahverengi akıntı bunu görmedim canim. Benim düşüncem kahverengi akıntı erkek bebege işaret derler. Etrafımda kim gördüysem bu akından yaşayan bebeği erkek oldu. Ama canim ayni zaman da bu akıntı Hem hiçbir şey demek hemde sana dikkat et habercisi de olabilir. Seni korkutmak istemem ama dikkat et bol su ve dınlen.

Dogru söylüyorsun düşük yapanlarda veya düşük yapma tehlikesi olanlarda da olabiliyormus ve nadirde olsa kanama yasayip kizi olanda yok degil

Ewt Canim haklisin dikkat edicem ve umarim bu teoriler dogru cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…