- 22 Şubat 2019
- 1.462
- 5.134
- 88
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.161
2. Testi saat 15.00 gibi yaptım 3. Ve 4. Testi 12 1 gibi yaptim2. Ve 3. Testsinin saatlerini soylermisin nezaman yaptn canm catlama 3 de olmus artik deneme yapmanin faydasi yok cnm nasipte varsa zaten tutunur 1. Gun denemeseydin daha guzel olurdu ama yinede cok asiri bir zararida yok cunku 2. Testinde de hala catlamamis
2. Testi saat 15.00 gibi yaptım 3. Ve 4. Testi 12 1 gibi yaptim
1. Testi 4 gibi yaptım akşam 10 gibi deneme oldu 2. Testi 3 gibi yaptım pik günümdü herhalde yine akşam 9 10 gibi deneme oldu 3. Testi 12 gibi yaptım 4 gibi deneme oldu 4. Testi yani bugün 1 gibi yaptım 4 gibi deneme oldu bunların saatleri de mi önemliBoyle kesik kesik yazilinca karisik oluyor ben ornek vereyim sen kendin saatlerini duzelt ve cevapla olurmu
Messela
1.testi saat 17.00 de yaptim gece 23 de deneme oldu
2.testi 15 de yaptim deneme gece 20de oldu
3. Testi 16da yaptim vs vs gibi
1. Testi 4 gibi yaptım akşam 10 gibi deneme oldu 2. Testi 3 gibi yaptım pik günümdü herhalde yine akşam 9 10 gibi deneme oldu 3. Testi 12 gibi yaptım 4 gibi deneme oldu 4. Testi yani bugün 1 gibi yaptım 4 gibi deneme oldu bunların saatleri de mi önemli
Ya bizim ki zaten hani olması lazim deneyelim mutlaka şeklinde olmuyor Çok sık ilişkiye giriyoruz zaten de erkek çocuk için çatlamadan sonra girmemek mi gerek acaba
Ben catladikdan sonra deneme yaptim tek iliski ile ama nasipde yokmus olmadi sag olsun arkdslar cok yardimci oldular 1 kerede burdan okudugumla kendim yine catlamada denemistim yine olmadi 3. Sefer pikken ve senin gibi 3-4 gun denicem acaba bi sorun mu var zmnlama mi yanlis dusuncesi olustu bende herkesin bunyesi tek seferde kabul mu etmiyo acabaYa bizim ki zaten hani olması lazim deneyelim mutlaka şeklinde olmuyor Çok sık ilişkiye giriyoruz zaten de erkek çocuk için çatlamadan sonra girmemek mi gerek acaba
Dikkatli ol ban yeme bdv de cok takılma orda banlanıyor insanSormmaaaa valla hep ban yiyiyorum bu araa
Bende konyalıyım hemseri cıktıkBen cinsiyetin yemekle alakası olduğunu düşünmüyorum herşeyi yerim konyaliyiz memleketimizde yapılan bütün gıdaları tuketiriz biz ekmek hamur işi seven bir aileyiz gelende karbohitrat ağırlıklı besleniriz
Çin takvimi tutuyor mu yaş ekleyerekİki gebeliğimle uyuşan daha doğrusu tutan 2 tane var biri kalp atışı ikinci cinsiyet cetveli yazınca google çıkıyo O kız X erkek yazan tuttu bioritimle astrolojiyi tam hesaplayamadım ama onlarda tutuyor gibi
İlk kızımda tuttu ama bu bebeği erkek gösteriyor tutmadıÇin takvimi tutuyor mu yaş ekleyerek
Valla bende bilmiyorum daha ilk ayım gerçek anlamda denemeye başlayalı hatta oda şu şekilde oldu adet olmam gerekirken olmadım yumurtlama olmuştu halbu ki ondan sonra bir baktım tekrar yumurtluyorum yanılıyormuyum acaba diye test aldım ovü. testi ondan sonra bir baktım tam dönemindeyim degerlendirmeye başladım artık önce ki yumurtlamada birşey oldumu bu sefer de birşey olacak mı bilmiyorum gebelik testi yapmadım bunun da sonuç vermesini bekliyorum 14 gün sonra adet olmazsam yapıcam :)Ben catladikdan sonra deneme yaptim tek iliski ile ama nasipde yokmus olmadi sag olsun arkdslar cok yardimci oldular 1 kerede burdan okudugumla kendim yine catlamada denemistim yine olmadi 3. Sefer pikken ve senin gibi 3-4 gun denicem acaba bi sorun mu var zmnlama mi yanlis dusuncesi olustu bende herkesin bunyesi tek seferde kabul mu etmiyo acaba
Aynen yaa 20 gün banlanır mı insanDikkatli ol ban yeme bdv de cok takılma orda banlanıyor insan
Insallh adet gormezsin canm benim 2. Denememdi olamdi ne yazik ki bir gebenin günlüğü var instegramda belki biliyorsundur kendisi dahil bir cok kisiye uvalosyon takibi ile gebe kaldi o bayanun dediği pik olan gun catlama gunu ve dewaminda ki 3 gun kendinin oglu oldu r birçok takip ettiginin de oglu olacak 3. Denemem bayanin dedigi gibi yapcam tekde yada siliklesince olmuyo bendeValla bende bilmiyorum daha ilk ayım gerçek anlamda denemeye başlayalı hatta oda şu şekilde oldu adet olmam gerekirken olmadım yumurtlama olmuştu halbu ki ondan sonra bir baktım tekrar yumurtluyorum yanılıyormuyum acaba diye test aldım ovü. testi ondan sonra bir baktım tam dönemindeyim degerlendirmeye başladım artık önce ki yumurtlamada birşey oldumu bu sefer de birşey olacak mı bilmiyorum gebelik testi yapmadım bunun da sonuç vermesini bekliyorum 14 gün sonra adet olmazsam yapıcam :)
iyi de benim anlamadığım ovü. testi yumurta çatlayınca zaten silikleşmezmiInsallh adet gormezsin canm benim 2. Denememdi olamdi ne yazik ki bir gebenin günlüğü var instegramda belki biliyorsundur kendisi dahil bir cok kisiye uvalosyon takibi ile gebe kaldi o bayanun dediği pik olan gun catlama gunu ve dewaminda ki 3 gun kendinin oglu oldu r birçok takip ettiginin de oglu olacak 3. Denemem bayanin dedigi gibi yapcam tekde yada siliklesince olmuyo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?