Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2. Testi saat 15.00 gibi yaptım 3. Ve 4. Testi 12 1 gibi yaptim

Boyle kesik kesik yazilinca karisik oluyor ben ornek vereyim sen kendin saatlerini duzelt ve cevapla olurmu

Messela
1.testi saat 17.00 de yaptim gece 23 de deneme oldu
2.testi 15 de yaptim deneme gece 20de oldu
3. Testi 16da yaptim vs vs gibi
2. Testi saat 15.00 gibi yaptım 3. Ve 4. Testi 12 1 gibi yaptim

Boyle kesik kesik yazilinca karisik oluyor ben ornek vereyim sen kendin saatlerini duzelt ve cevapla olurmu

Messela
1.testi saat 17.00 de yaptim gece 23 de deneme oldu
2.testi 15 de yaptim deneme gece 20de oldu
3. Testi 16da yaptim vs vs gibi
1. Testi 4 gibi yaptım akşam 10 gibi deneme oldu 2. Testi 3 gibi yaptım pik günümdü herhalde yine akşam 9 10 gibi deneme oldu 3. Testi 12 gibi yaptım 4 gibi deneme oldu 4. Testi yani bugün 1 gibi yaptım 4 gibi deneme oldu bunların saatleri de mi önemli

Yok ondam degilde 2. Testin pik pikden nekadar saat sonra deneme yaptigini merak ettim zamanlamam guzel insallah oglan bebegin nasip olur canl artik deneme yapmana gerek yok coktan catlamis zaten yumurtan

Ya bizim ki zaten hani olması lazim deneyelim mutlaka şeklinde olmuyor Çok sık ilişkiye giriyoruz zaten de erkek çocuk için çatlamadan sonra girmemek mi gerek acaba

Hani ayda 2 kere yumurtlarsanız ilk yumurta dollemezse 2. Yumurta catlarsa icerde kalan spermler doller ihtimaline karşı denememek lazim deniliyor sen yum zamaninda denediysen cokta takma ozman zaten ne yapsakta nasipteki oluyor
Ya bizim ki zaten hani olması lazim deneyelim mutlaka şeklinde olmuyor Çok sık ilişkiye giriyoruz zaten de erkek çocuk için çatlamadan sonra girmemek mi gerek acaba

Ben catladikdan sonra deneme yaptim tek iliski ile ama nasipde yokmus olmadi sag olsun arkdslar cok yardimci oldular 1 kerede burdan okudugumla kendim yine catlamada denemistim yine olmadi 3. Sefer pikken ve senin gibi 3-4 gun denicem acaba bi sorun mu var zmnlama mi yanlis dusuncesi olustu bende herkesin bunyesi tek seferde kabul mu etmiyo acaba

Kızlar bakın bulduğum takvimler duyduğum herşey ilk kızım ve hamile olduğum kızımın karşılaştırması çoğunluk erkek gözüküyo ama kızım olacak herşey sadece varsayım nasipten ötesi yok takvimleri pek umursamayın sadece ovülasyonşa zamanında ilişki bence bi tık önde

İki gebeliğimle uyuşan daha doğrusu tutan 2 tane var biri kalp atışı ikinci cinsiyet cetveli yazınca google çıkıyo O kız X erkek yazan tuttu bioritimle astrolojiyi tam hesaplayamadım ama onlarda tutuyor gibi

Valla bende bilmiyorum daha ilk ayım gerçek anlamda denemeye başlayalı hatta oda şu şekilde oldu adet olmam gerekirken olmadım yumurtlama olmuştu halbu ki ondan sonra bir baktım tekrar yumurtluyorum yanılıyormuyum acaba diye test aldım ovü. testi ondan sonra bir baktım tam dönemindeyim degerlendirmeye başladım artık önce ki yumurtlamada birşey oldumu bu sefer de birşey olacak mı bilmiyorum gebelik testi yapmadım bunun da sonuç vermesini bekliyorum 14 gün sonra adet olmazsam yapıcam :)

Insallh adet gormezsin canm benim 2. Denememdi olamdi ne yazik ki bir gebenin günlüğü var instegramda belki biliyorsundur kendisi dahil bir cok kisiye uvalosyon takibi ile gebe kaldi o bayanun dediği pik olan gun catlama gunu ve dewaminda ki 3 gun kendinin oglu oldu r birçok takip ettiginin de oglu olacak 3. Denemem bayanin dedigi gibi yapcam tekde yada siliklesince olmuyo bende

iyi de benim anlamadığım ovü. testi yumurta çatlayınca zaten silikleşmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…