- 22 Şubat 2019
- 1.462
- 5.134
- 88
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.181
iyi de benim anlamadığım ovü. testi yumurta çatlayınca zaten silikleşmezmi
Bak bu dün yaptıgım 4. testim pikten sonra 2. yani bugün daha yapmadımInsallh adet gormezsin canm benim 2. Denememdi olamdi ne yazik ki bir gebenin günlüğü var instegramda belki biliyorsundur kendisi dahil bir cok kisiye uvalosyon takibi ile gebe kaldi o bayanun dediği pik olan gun catlama gunu ve dewaminda ki 3 gun kendinin oglu oldu r birçok takip ettiginin de oglu olacak 3. Denemem bayanin dedigi gibi yapcam tekde yada siliklesince olmuyo bende
buda dün yaptıgım 4. testim telefondan yükleme yapamamıştım bugün yükledimYok ondam degilde 2. Testin pik pikden nekadar saat sonra deneme yaptigini merak ettim zamanlamam guzel insallah oglan bebegin nasip olur canl artik deneme yapmana gerek yok coktan catlamis zaten yumurtan
Ewet catlayinca siliklesiyor o zmn deneme yaparsak erkek olur umudu vardi ama gebelik bile olmadiiyi de benim anlamadığım ovü. testi yumurta çatlayınca zaten silikleşmezmi
Senin catlamis artik test yapmayi birak bence istersen bugunudr degerlendir sonra beklemeye gec canm hakkinda hayırlısi olsunbuda dün yaptıgım 4. testim telefondan yükleme yapamamıştım bugün yükledim
Nasıl neyi ne yaptımdetaylarını da anlat bakalım nasıl yaptım
Nasıl neyi ne yaptım
Ama ben yapmadım kii E Elif eylul hira yapmıştı ben sadece cevap verdim ben sene sonu falan düşünüyorumyani son adetin ne zamandı yumurtlama döllenme aşamaları ne şekildeydi bilgilendir bizide bizde anne olalım
kullanıcları karıştırdım demek kiAma ben yapmadım kii E Elif eylul hira yapmıştı ben sadece cevap verdim ben sene sonu falan düşünüyorum
Biraz öyle oldukullanıcları karıştırdım demek ki
Sen takip mi yapıyorsun şimdikullanıcları karıştırdım demek ki
valla ne yaptıgımı bende bilmiyorum artıkSen takip mi yapıyorsun şimdi
Ha anladım ama daha ilk çocuk cinsiyet pek farketmez sizin için diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı. Yaşın 29 bence bekleme ne kadar erken olursa o kadar iyi olur senin için insan büyüdükçe tahammül edemiyor çocuklara. Getir kız :))valla ne yaptıgımı bende bilmiyorum artıkbir diyorum daha 6 aylık evliyim biraz zaman geçsin hem maddi durumu biraz düzeltelim bi diyorum yaşın 29 bekleme sonra sorun olur en iyisi dedim rahat bırakayım olursa olur olmazsa çay demleriz 3 aydır korunmuyorum artık yani bu ayda ilk defa takip etmeye başladım degerlendirdim
şu teste bir bakarmısın bu test için pozitifi gebelik var diyorlar ben mi körüm görmüyorum çizgiyiHa anladım ama daha ilk çocuk cinsiyet pek farketmez sizin için diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı. Yaşın 29 bence bekleme ne kadar erken olursa o kadar iyi olur senin için insan büyüdükçe tahammül edemiyor çocuklara. Getir kız :))
Ben cizgi goremedim cnmşu teste bir bakarmısın bu test için pozitifi gebelik var diyorlar ben mi körüm görmüyorum çizgiyiyoksa kafa mı buluyorlar benimle
valla bende hiç görmedim 3 4 tane kız diger forumda gördük git hemen kan testi yaptır dediBen cizgi goremedim cnm
Insallh vardirda ben yaniliyorumdur cnm kan testi kesin sonuc idrar testi beni cok kez yaniltti cookvalla bende hiç görmedim 3 4 tane kız diger forumda gördük git hemen kan testi yaptır dedi
Canım testinin vakti var aklımdasın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?