Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
iyi de benim anlamadığım ovü. testi yumurta çatlayınca zaten silikleşmezmi
Bak bu dün yaptıgım 4. testim pikten sonra 2. yani bugün daha yapmadım

Eklentiler

• 20190224_142731.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 82
Yok ondam degilde 2. Testin pik pikden nekadar saat sonra deneme yaptigini merak ettim zamanlamam guzel insallah oglan bebegin nasip olur canl artik deneme yapmana gerek yok coktan catlamis zaten yumurtan
buda dün yaptıgım 4. testim telefondan yükleme yapamamıştım bugün yükledim

Sen takip mi yapıyorsun şimdi
valla ne yaptıgımı bende bilmiyorum artık bir diyorum daha 6 aylık evliyim biraz zaman geçsin hem maddi durumu biraz düzeltelim bi diyorum yaşın 29 bekleme sonra sorun olur en iyisi dedim rahat bırakayım olursa olur olmazsa çay demleriz 3 aydır korunmuyorum artık yani bu ayda ilk defa takip etmeye başladım degerlendirdim

Ha anladım ama daha ilk çocuk cinsiyet pek farketmez sizin için diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı. Yaşın 29 bence bekleme ne kadar erken olursa o kadar iyi olur senin için insan büyüdükçe tahammül edemiyor çocuklara. Getir kız :))

şu teste bir bakarmısın bu test için pozitifi gebelik var diyorlar ben mi körüm görmüyorum çizgiyi yoksa kafa mı buluyorlar benimle

Eklentiler

• 20190225_132943.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…