Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
şu teste bir bakarmısın bu test için pozitifi gebelik var diyorlar ben mi körüm görmüyorum çizgiyi yoksa kafa mı buluyorlar benimle
Gebelik bunun neresinde kim dedi gebelik var diye. Şahin gibi gözü var maşallah.Şakasız ben bişey göremedim

Bende o bayanın takib ettim testlerimi takip etti yutub kanalındaki video 'ları izledim hamile kaldım değişmezse erkek cinsiyetimiz

Dedigi gunlerdr mi iliski oldu peki ben pisman oldum oyle yapmadigima kismet tabi hersey
Pozitif olduğu 2 gün oldu sabahınada çatlama olmuştu baskada olmadi sonrasında 3 gün daha dedi olmadi memlekete düğüne gittik.4 gün olmadi birliktelik bende üzüldüm bu ayda kaçtı diye sonrasında hamile olduğumu öğrendim kesin kız catladıktan sonra olmadi birliktelik diye nasipde varsa oluyor

Aynen nasipden baskasi olmuyor ama degerlendirmen iyi olmus ben bayagi araştırdım yumurta catladiginda hazirda sperm varsa catlayinca icine alip rahime dusermis ama kimi yerde de catladikdan sonra 24 saat canli kalir catladikdan sonraki iliskide de gebelik olur deniyor neye gore yapacagimi sasirdim catlamayi bekledim olamdi sen gibi yapcam siradakini

bana yardımcı olurmusunuz fikrinizi merak ediyorum. Bir gün daha beklemelimiyim acaba

Eklentiler

• P_20190226_121134.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…