- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.201
Bu testi dogru yaptıysan catlamıs yumurtanBak bu dün yaptıgım 4. testim pikten sonra 2. yani bugün daha yapmadım
Kasedi ac bak canımşu teste bir bakarmısın bu test için pozitifi gebelik var diyorlar ben mi körüm görmüyorum çizgiyiyoksa kafa mı buluyorlar benimle
Gebelik bunun neresinde kim dedi gebelik var diye.şu teste bir bakarmısın bu test için pozitifi gebelik var diyorlar ben mi körüm görmüyorum çizgiyiyoksa kafa mı buluyorlar benimle
nasıl yani kasedi açıp bakıyımKasedi ac bak canım
Aynen bende sabahtan anlamaya çalışıyorumnasıl yani kasedi açıp bakıyımzaten şuanda kurudu galiba sararma başladı
Bende o bayanın takib ettim testlerimi takip etti yutub kanalındaki video 'ları izledim hamile kaldım değişmezse erkek cinsiyetimizInsallh adet gormezsin canm benim 2. Denememdi olamdi ne yazik ki bir gebenin günlüğü var instegramda belki biliyorsundur kendisi dahil bir cok kisiye uvalosyon takibi ile gebe kaldi o bayanun dediği pik olan gun catlama gunu ve dewaminda ki 3 gun kendinin oglu oldu r birçok takip ettiginin de oglu olacak 3. Denemem bayanin dedigi gibi yapcam tekde yada siliklesince olmuyo bende
Dedigi gunlerdr mi iliski oldu peki ben pisman oldum oyle yapmadigima kismet tabi herseyBende o bayanın takib ettim testlerimi takip etti yutub kanalındaki video 'ları izledim hamile kaldım değişmezse erkek cinsiyetimiz
Arkadaşlar benim 3 kuzenimin bu yöntemle 2 şer tane oğlu var. Gerçek bu
Testi ortadan ikiye ayır bak Kıznasıl yani kasedi açıp bakıyımzaten şuanda kurudu galiba sararma başladı
cinsiyetin ne oldu en son konustugumuzda belli degildiTeşekkürler ben bunları yaptım.
Çin takvimi otomatik olana mı bakıyorsun çünkü iki farklı hesap var otomatik olan başka hesaplı. Pek inanma istersen
Pozitif olduğu 2 gün oldu sabahınada çatlama olmuştu baskada olmadi sonrasında 3 gün daha dedi olmadi memlekete düğüne gittik.4 gün olmadi birliktelik bende üzüldüm bu ayda kaçtı diye sonrasında hamile olduğumu öğrendim kesin kız catladıktan sonra olmadi birliktelik diye nasipde varsa oluyorDedigi gunlerdr mi iliski oldu peki ben pisman oldum oyle yapmadigima kismet tabi hersey
Aynen nasipden baskasi olmuyor ama degerlendirmen iyi olmus ben bayagi araştırdım yumurta catladiginda hazirda sperm varsa catlayinca icine alip rahime dusermis ama kimi yerde de catladikdan sonra 24 saat canli kalir catladikdan sonraki iliskide de gebelik olur deniyor neye gore yapacagimi sasirdim catlamayi bekledim olamdi sen gibi yapcam siradakiniPozitif olduğu 2 gün oldu sabahınada çatlama olmuştu baskada olmadi sonrasında 3 gün daha dedi olmadi memlekete düğüne gittik.4 gün olmadi birliktelik bende üzüldüm bu ayda kaçtı diye sonrasında hamile olduğumu öğrendim kesin kız catladıktan sonra olmadi birliktelik diye nasipde varsa oluyor
Canım testin Pik yapmamıs dahabana yardımcı olurmusunuz fikrinizi merak ediyorum. Bir gün daha beklemelimiyim acaba
Bekle canımbana yardımcı olurmusunuz fikrinizi merak ediyorum. Bir gün daha beklemelimiyim acaba
Yok yok yap tabiki ne zaman çatlayacağı belli olmaz şimdi bile olabilir :)Bugün tekrar test yapmama gerek yok o zaman yarin yaparim
Testini kacta yaptın sıvı almadan 3 4 saat sonra tekrar yap her an Pik yapabilirBugün tekrar test yapmama gerek yok o zaman yarin yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?