Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
@Ceymiceyn Cikoo Prensesim2016 Kizlarinin annecigi kızlar nasılsınız
Çok uzun zamandır yoktum özledim hepinizi
Cikoo canım cinsiyetini ogrenmissin hayırlısı olsun ..hakkında boylesi hayirliymis demekki ..
Ceymiceyn senin cinsiyet ne zaman belli oluyor canım
Geçmişi okudum biraz zorlaniyormussun .. Allah yardımcın olsun
Suuuus canım sen napiyon hala uğraşıyon anladığım kadarıyla
En çokta senin hamile haberini almak istiyorum hayırlısıyla inşallah
Kızlarının annecigi sen nasılsın canım doğum yaptınmı

Cok sagol cok tessekur ederim cnm cok mutlu oldum mesajini gorunce cok sukur bu halimizede cnm evet daha ugrasiyom maalesef bakalim bu ayda deneme oldu umutlari mart ayina tasidim ben ins martta adet olmam guzel bi haber alirim sen nasilsin nasil gidiyor uzun zamandir yazmiyodun cnm neler yapiyosun sende ne var ne yok

Yerleşme adwt güninde olmus olabilir

Nasılsın abla hic girmiyorsun artik kac kere etiket yaptim ozlettin kendini valla
Ben iyiyim şimdilik ogrendim şükür hayirlisi demekki böyleymiş.
Sen neler yapıyorsun alistin mi artik bebek fikrinden uzaklaşmaya bende 3. Dusunmek istemiyorim kolay oluyormu 2 tane ile tek cabuk alisiyormu insan acaba.

Nasilsin canim. Uzun suredir ugramiyorum buralara mesacini gorunce cok sevindim. 36 haftayi bitirdik sukir. Zorluyo artik ev is guc kizimin okulu ama bunada sukir.. sen neler yapiyosun bebek hakkindaki fikirlerin hala aynimi. Kizlarin nasil iyilermi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…