- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.221
Testini kacta yaptın sıvı almadan 3 4 saat sonra tekrar yap her an Pik yapabilir
Cok sagol cok tessekur ederim cnm cok mutlu oldum mesajini gorunce cok sukur bu halimizede cnm evet daha ugrasiyom maalesef bakalim bu ayda deneme oldu umutlari mart ayina tasidim ben ins martta adet olmam guzel bi haber alirim sen nasilsin nasil gidiyor uzun zamandir yazmiyodun cnm neler yapiyosun sende ne var ne yok@CeymiceynCikoo Prensesim2016 Kizlarinin annecigi kızlar nasılsınız
Çok uzun zamandır yoktum özledim hepinizi
Cikoo canım cinsiyetini ogrenmissin hayırlısı olsun ..hakkında boylesi hayirliymis demekki ..
Ceymiceyn senin cinsiyet ne zaman belli oluyor canım
Geçmişi okudum biraz zorlaniyormussun .. Allah yardımcın olsun
Suuuus canım sen napiyon hala uğraşıyon anladığım kadarıyla
En çokta senin hamile haberini almak istiyorum hayırlısıyla inşallah
Kızlarının annecigi sen nasılsın canım doğum yaptınmı
Daha pik degilbana yardımcı olurmusunuz fikrinizi merak ediyorum. Bir gün daha beklemelimiyim acaba
Yerleşme adwt güninde olmus olabilir10 Ocak adet günü kahverengi akıntı geldi kesildi, 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. 3-4 gün daha bekleyip sonra doktora gittim sata göre 5 haftalıktı ama karından görülmemişti, sonra vajinal bakıldı 3 haftalık dedi
@CeymiceynCikoo Prensesim2016 Kizlarinin annecigi kızlar nasılsınız
Cikoo canım cinsiyetini ogrenmissin hayırlısı olsun ..hakkında boylesi hayirliymis demekki ..
Canım benimde yumurtlamadan 8 gün sonra yerlesme oldu toplam 14 baz almak yanlış olurBirde canım 10 Ocak kahverengi leke geldi oldum sandım ama değilmiş. Ayın 10a kadar 30 gün geçmiş 15.gün yumurtlamış oluyorum herhalde
Canım burda Pik olmus ama sivi alımına dikkat ettin miKızlar bu da yeni test
Canım burda Pik olmus ama sivi alımına dikkat ettin mi
Kizz nee banlandinAma ben yapmadım kii E Elif eylul hira yapmıştı ben sadece cevap verdim ben sene sonu falan düşünüyorum
Canım benimde yumurtlamadan 8 gün sonra yerlesme oldu toplam 14 baz almak yanlış olur
Nasilsin canim. Uzun suredir ugramiyorum buralara mesacini gorunce cok sevindim. 36 haftayi bitirdik sukir. Zorluyo artik ev is guc kizimin okulu ama bunada sukir.. sen neler yapiyosun bebek hakkindaki fikirlerin hala aynimi. Kizlarin nasil iyilermi canim.@CeymiceynCikoo Prensesim2016 Kizlarinin annecigi kızlar nasılsınız
Hayırlısı ve Rabbimin izniyle oğlum olacak.cinsiyetin ne oldu en son konustugumuzda belli degildi
E bu catlamıs yaBu da yeni test
E bu catlamıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?