Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben 1 yaş ekliyorum Ekim doğumlu olduğum içn birde adetten 10 gün sonra hangi güne denk gelirse o aya bakiyorum. İstersen bakabilirim sana
Ben gercek yasima bakıyorum yanimda calisan bayan o sekil yapmis 2 oglu var gelinlerine soylemis o da oyle yapmis onun da 2 oglu var bana gelecek aylar icin bakma sansin var mi 17.07.89

Doğru cnm ben de öyle biliyorum. Offf nasip işte nasibinde olan 1 ay boyunca gün aşırı ilişki yaşıyo oğlu oluyo biz paralanalım olmıcaksa olmuyo. Böyle olunca ümitsizliğe kapılıyorum.

Prensesim2016 tatlım yazılanları okuyorum çıkıyorum kafam darma duman hayırlı haberler alırsın inşallah bu ay
iwashereonce canımcım gözün aydın olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğlunu hayırlı salih evlat olsun
M Minikbaharrr canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat eylesin kızını doktor netse kızdır nubuda kıza benziyor zaten
K Khvekokusu20 canım erkek bebeğe hamile olanları ilk sayfada etiketler misin yeni girenler birde merak edenler direk kendilerine nasıl sahip olduğunu neler yaptığını sorarlar daha hızlı cevaplanmış olurlar bu yeni sistem iğrenç olmuş çok karışık geldi bana

Deneme yapan arkadaşlara diyorum tek ilişkiyle hamile kalmaya çalışın benim pik ve eşitken ilişki oldu ama muhtemelen pikken yaptığım ilişki tuttu geç çatladığı içinde kız tutundu bu düşüncedeyim takvimlerde bakmayın 20-25 tane takvim bulup not aldım 3-4 tanesi kız gerisi hep erkek çıkıyordu onlara aldanmak mantıklı değil bu arada rüyalarda herkezde aynı yorumlanmayabilir bende silah bıçak çok gördüm ama netice kızım oluyor önce sağlık demeyi unutmayın ben yeterince sağlıklı olsun dediğimi sonrada erkek evlat olsun diye dua ettiğimi sanıyodum ama erkek evlat olsun diye daha çok yakındım herhaldeki kızımın sağlığıyla sınanıyorum inşallah buda geçecek herşeyden önce sağlık sonra Rabbimin izniyle erkekleriniz olur inşallah

Canım yeni sürümü cözebilirsem dusunuyorum bi düzenleme yapmayı

Kendine haksızlık etme cnm eminin önce sağlıklı hayırlı olsun diye dua etmişsindir. Hepimizin içinde erkek evlat sevgisini tatmak var ama nasipten öte de geçilmiyor işte hepsi birer sebep sınav. Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Amin canım inşallah çok sağol Rabbim dizede gönlünüzdeki evlatları nasip etsin

Canim allah kızına sağlık versin. İçini ferah tut Emin’im ki bir şey Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…