- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.541
Amin canım inşallah 2d detaylı ultrason da sıkıntı gözükmedi bi bağırsaklarında parlaklık var dendi amniyosentez 3hafta sonra çıkacak dediler bi haftası geçti kaldı 2 hafta o arada biz dörtlüyü yaptıralım acaba 3 lü yanlış mı çıktı ki dedik dörtlüde risk gözükmüyor ama yinede içimizide kurt kemiriyorCanim allah kızına sağlık versin. İçini ferah tut Emin’im ki bir şey Yok
Canim bak burada bir arkadaşıma dediler kızını aldır. Doğarsa sakat doğacak falan filan ama İnan ki çok güzel ve sağlıklı doğdu kızı. Sadece kendini hırpalama. Bende bir şey olduğu zaman hemen kendimi suçluyorum bak istedim ondan böyle oldu. Herkes istiyor ona bakarsan. Gönlünü ferah tutAmin canım inşallah 2d detaylı ultrason da sıkıntı gözükmedi bi bağırsaklarında parlaklık var dendi amniyosentez 3hafta sonra çıkacak dediler bi haftası geçti kaldı 2 hafta o arada biz dörtlüyü yaptıralım acaba 3 lü yanlış mı çıktı ki dedik dörtlüde risk gözükmüyor ama yinede içimizide kurt kemiriyor
Bide senin neden pikken tuttu. Pik erkek bebek degıl mi zaten kafam karıştı birazCanim bak burada bir arkadaşıma dediler kızını aldır. Doğarsa sakat doğacak falan filan ama İnan ki çok güzel ve sağlıklı doğdu kızı. Sadece kendini hırpalama. Bende bir şey olduğu zaman hemen kendimi suçluyorum bak istedim ondan böyle oldu. Herkes istiyor ona bakarsan. Gönlünü ferah tut
Piki uzun sürerse kız bebek canımBide senin neden pikken tuttu. Pik erkek bebek degıl mi zaten kafam karıştı biraz
Bide mesela pırlanta yazmıştı omunda akıntı ve eşitken denemiş erkek.. bide sanırım nasipten öte olmuyorBide senin neden pikken tuttu. Pik erkek bebek degıl mi zaten kafam karıştı biraz
Aaaa bitanem bilmiyordum bunuPiki uzun sürerse kız bebek canım
Çünkü pik uzun sürünce erkek spermleri ölüyor kızlar kalıyorAaaa bitanem bilmiyordum bunu
Ahh canm ya cok uzgunum senin adina ins bugunlerde gececek uzulme dualarim seninle az kaldi ins sonuclarin temiz olarak eline alacaksin ...keske bende pozitif sonucu gorsem bu ay ama yok kendimden biliyorum her ay olan belirtiler resmen bu ay hicbisey yok ne bi umut nede bi his bilmiyorum belkide boyle daha hayirli bnm icinPrensesim2016 tatlım yazılanları okuyorum çıkıyorum kafam darma duman hayırlı haberler alırsın inşallah bu ay
@Ceymiceyn canımcım gözün aydın olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğlunu hayırlı salih evlat olsun
@Minikbaharrr canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat eylesin kızını doktor netse kızdır nubuda kıza benziyor zaten
K Khvekokusu20 canım erkek bebeğe hamile olanları ilk sayfada etiketler misin yeni girenler birde merak edenler direk kendilerine nasıl sahip olduğunu neler yaptığını sorarlar daha hızlı cevaplanmış olurlar bu yeni sistem iğrenç olmuş çok karışık geldi bana
Deneme yapan arkadaşlara diyorum tek ilişkiyle hamile kalmaya çalışın benim pik ve eşitken ilişki oldu ama muhtemelen pikken yaptığım ilişki tuttu geç çatladığı içinde kız tutundu bu düşüncedeyim takvimlerde bakmayın 20-25 tane takvim bulup not aldım 3-4 tanesi kız gerisi hep erkek çıkıyordu onlara aldanmak mantıklı değil bu arada rüyalarda herkezde aynı yorumlanmayabilir bende silah bıçak çok gördüm ama netice kızım oluyor önce sağlık demeyi unutmayın ben yeterince sağlıklı olsun dediğimi sonrada erkek evlat olsun diye dua ettiğimi sanıyodum ama erkek evlat olsun diye daha çok yakındım herhaldeki kızımın sağlığıyla sınanıyorum inşallah buda geçecek herşeyden önce sağlık sonra Rabbimin izniyle erkekleriniz olur inşallah
Tecrübeli arkadaşların olması ne güzel. Kizlar teşekkürlerÇünkü pik uzun sürünce erkek spermleri ölüyor kızlar kalıyor
Valla tecrübe deil daha denemedim ama çok araştırdımTecrübeli arkadaşların olması ne güzel. Kizlar teşekkürler
Hayırlısı cnm demek daha zamanı varmş. O müjdeli haberi vereceğine inanıyorum gerçekten. Çünkü olmaması için bi engel yok sadecee tutunamıyor ve buda inş dopru zmanda deneyerek olacak üzme kendiniAhh canm ya cok uzgunum senin adina ins bugunlerde gececek uzulme dualarim seninle az kaldi ins sonuclarin temiz olarak eline alacaksin ...keske bende pozitif sonucu gorsem bu ay ama yok kendimden biliyorum her ay olan belirtiler resmen bu ay hicbisey yok ne bi umut nede bi his bilmiyorum belkide boyle daha hayirli bnm icin
1buçuk 2 gün pik kalıyor benim canım o yüzden pikken yaptık eşim pek inanmadığı için acele etti ertesi gün hala pikti gece eşitleşti o arada kalan spermler dölledi yada bigün önce ilişki olduğu için yler kalmadı diye düşünüyorumBide senin neden pikken tuttu. Pik erkek bebek degıl mi zaten kafam karıştı biraz
İnşallah canım inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısı sağlıklısı neyse onu nasip etsinAhh canm ya cok uzgunum senin adina ins bugunlerde gececek uzulme dualarim seninle az kaldi ins sonuclarin temiz olarak eline alacaksin ...keske bende pozitif sonucu gorsem bu ay ama yok kendimden biliyorum her ay olan belirtiler resmen bu ay hicbisey yok ne bi umut nede bi his bilmiyorum belkide boyle daha hayirli bnm icin
Sımdı anladım1buçuk 2 gün pik kalıyor benim canım o yüzden pikken yaptık eşim pek inanmadığı için acele etti ertesi gün hala pikti gece eşitleşti o arada kalan spermler dölledi yada bigün önce ilişki olduğu için yler kalmadı diye düşünüyorum
Aynen hicbir engel yok sadece vakti zamani var daha nasibi yok suan dunyada o yuzden olmuyodur allah bizden daha iyyi biliyo ne zaman vercegini benimde artik dua etmekten baska bisey gelmiyo elimdenHayırlısı cnm demek daha zamanı varmş. O müjdeli haberi vereceğine inanıyorum gerçekten. Çünkü olmaması için bi engel yok sadecee tutunamıyor ve buda inş dopru zmanda deneyerek olacak üzme kendini
Aminnnn insalh cnmİnşallah canım inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısı sağlıklısı neyse onu nasip etsin
Aynen cnm onun için üzülmeye değmez olacağı varsa olurAynen hicbir engel yok sadece vakti zamani var daha nasibi yok suan dunyada o yuzden olmuyodur allah bizden daha iyyi biliyo ne zaman vercegini benimde artik dua etmekten baska bisey gelmiyo elimden
Tabi cnm demesi kolay ates dustugu yeri yakiyo ama 2bucuk yil neler cektim neler elbet rabbim kolayliginida verecektir inaniyorum ins en kisa zamanda oncelik hic olmayanlara sonrada bana nasip olur hayirli saglikli bi evlat daha kizim sbla olsun bi kardesi olsun cok istiyorum ama olmuyo olmuyosa vardir bi hayir diyorum 15 martta randevu aldim hastaneye gidecem bakalim regl olursam da olmasamda o tarihte aldim gidip yine tahlil yaptiracamAynen cnm onun için üzülmeye değmez olacağı varsa olur
Canım mübarek aylara giriyoruz yarınki gece faziletli hep duamdasin isminle ediyorum Tez vakitte nasip etsinTabi cnm demesi kolay ates dustugu yeri yakiyo ama 2bucuk yil neler cektim neler elbet rabbim kolayliginida verecektir inaniyorum ins en kisa zamanda oncelik hic olmayanlara sonrada bana nasip olur hayirli saglikli bi evlat daha kizim sbla olsun bi kardesi olsun cok istiyorum ama olmuyo olmuyosa vardir bi hayir diyorum 15 martta randevu aldim hastaneye gidecem bakalim regl olursam da olmasamda o tarihte aldim gidip yine tahlil yaptiracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?