Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geçen gün rüyamda silah gördüm, bugünde bir sürü bıçak gördüm kavga varmış kolum sırtım yaralanmış:) silah, bıçak erkek çocuğu derler bakalım doğru mu

Günaydın kızlar. Ya bana neden bildirim gelmiyor

Kızlar destek ! Sabah 6 da yaptığım ilk idrar sayılır mı 3 te özellikle kalkıp yapmıştım gece. Dün sabah pikti ama dün akşam üzeri son şeffaf akıntım geldi ondan beri kuruyum. Normalde bugün yumurtlama günüm siye biliyordum ama sanırım akıntı kesildiği için yapmamam mı lazım ?

Eklentiler

• C1A53C97-D8C2-4061-91EC-ADD52D8F54BD.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 67
  • A3F6B3F1-EA14-4764-AFE1-1FDEC0A4C182.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 64
Geçen gün rüyamda silah gördüm, bugünde bir sürü bıçak gördüm kavga varmış kolum sırtım yaralanmış:) silah, bıçak erkek çocuğu derler bakalım doğru mu
Evet öyle derler cnm ama bence erkek ben hiç nubtan anlamam ama ilk örnekte mavi açılı erkek pembe açılı kız vardı ya onu bir tek anlamıştım gerisi fosss ama senin ki oradaki kadar belli hem pipi hem de açısı inşallah öyledir cnm

İnşallah canım nasıl heyecanlıyım anlatamam:)

Canım bende hep silah gorurdum
Ruyalara da inanirim
Ve Allah in izniyle oglum olcak
İnşaallah Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin

Canım bende hep silah gorurdum
Ruyalara da inanirim
Ve Allah in izniyle oglum olcak
İnşaallah Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin

Öyle mi canım, normalde silah bıçak görmem ama şu son günlerde hep gördüm. Mesela küçük kızımdayken oğlum olduğunu görmüştüm ama kızım oldu. Bundada iki üç seferdir kız bebek gördüm hayırlısı artık

Ama sanırım bitti yumurtlama kremai akıntı geldi demin. Verimli günüm dünmüş demekki. İlk kez kullanıyorum vücudumu tanımış oldum en azından

Eklentiler

• 09261A8F-1D93-4536-BB61-903C4772D2F2.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 8844DBCE-2BE9-4A5F-8430-2018E3CFB91D.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
Haa canım bende rest deyince kan testi falan sandımben ovulasyon testi hiç kullanmadım
Ben de ilk kez kullanıyorum ama bu ayı es geçicem artık dün şeffaf akıntım vardı bugün kremsi geldi. Anlayanlar bir yorumlasa pikten açılmaya başlayınca mı denemi olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…