- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.021
Canim bende cok anlamasamda testin 12. Gun 7 de yaptiginda pik olmuş yumurtan bugun ki testte çatlamış valla kimi pikken yap diyor kimi catladikdan sonra 12 saat icinde tek iliski ben catladikdan sonra tek iliski denedim ama olmadi gebelikAma sanırım bitti yumurtlama kremai akıntı geldi demin. Verimli günüm dünmüş demekki. İlk kez kullanıyorum vücudumu tanımış oldum en azından
Canim bende cok anlamasamda testin 12. Gun 7 de yaptiginda pik olmuş yumurtan bugun ki testte çatlamış valla kimi pikken yap diyor kimi catladikdan sonra 12 saat icinde tek iliski ben catladikdan sonra tek iliski denedim ama olmadi gebelik
O zmn da yumurta gec catlarsa erkek spermler ölür kizlar kaldigi icin kiz döllenmişCanım yum olmadan önce ilişki olması lazım değil mi, içerde sperm bulunması lazım
O zmn da yumurta gec catlarsa erkek spermler ölür kizlar kaldigi icin kiz döllenmiş
Pikten sonra demekki arayı çok açmadan yapmak lazım şimdi pikten kaç saat sonra çatladıpını hesaplayıp önümüzdeki ay ona göre planlı ilerleyeyim. Rabbim inşallah hepimize nasip ederCanim bende cok anlamasamda testin 12. Gun 7 de yaptiginda pik olmuş yumurtan bugun ki testte çatlamış valla kimi pikken yap diyor kimi catladikdan sonra 12 saat icinde tek iliski ben catladikdan sonra tek iliski denedim ama olmadi gebelik
Ama ben bi sonraki denemede pik ve sonrasi hergun denicemm yoksa tek iliski ile catladikdan sonra olmadi bende iki sefer denedim 3. De piki degerlendircemHaa olabilir canım
Aynen cok acamadan yapmak lazim ben saat kurup kalmistim sabahin 5 de test yapmıştımPikten sonra demekki arayı çok açmadan yapmak lazım şimdi pikten kaç saat sonra çatladıpını hesaplayıp önümüzdeki ay ona göre planlı ilerleyeyim. Rabbim inşallah hepimize nasip eder
Hayirlisi olsun canm erkek dediyse erkektir gönlünü ikileme rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin nasil bi yol izlemiştin pekikizlar hepinize gunaydin benimde 17 hafta doktor hic sormadan erkek dedi tum belirtilerim erkek bebegi gosteriyor bugun gene kontrolum var cok korkuyorm daha degismez cunku herkes oldugunu ogrendi mahcup olmaktan cok korkuyorm
kizlar hepinize gunaydin benimde 17 hafta doktor hic sormadan erkek dedi tum belirtilerim erkek bebegi gosteriyor bugun gene kontrolum var cok korkuyorm daha degismez cunku herkes oldugunu ogrendi mahcup olmaktan cok korkuyorm
vallah canim hic bir yol izlemedim acikcasi bu 4 cocuk olcak iki kizim 1 oglum var bende dahil herkesin gonlu erkekten yana. doktora cinseyetini sormadan bir oglunuz olcak dedi. esim ve ailesi havalara uctu. benim gecen gebeligimde 14 haftadan 16 kadr erkek demislerdi ama benziyor demislerdi. endisem bu yuzden benim cok bulantim oldu istahim cok kotu yemekle aram yok tatli ve aci seylere aserdim peynir favorimdi. ama kiz bebekte sabah kalkar kalkmaz ogurmeler oluyordu bunda ise gunun oglen saatlerinden sonra direk kusma oluyor cok zorlandim kasintiyla ust solunum enfeksiyonuyla gecti iki kere kanamam oldu anladigim kadariyla erkekte kanama oluyor cunku diger oglumdda kanama yasadimHayirlisi olsun canm erkek dediyse erkektir gönlünü ikileme rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin nasil bi yol izlemiştin peki
amin canim bugun kontrolum var size net haber edecegim insÇok sevindim canım Allah bana ve isteyenlere hayırlı sağlıklı erkek bebiş nasip etsin
Şüphesi olsa bundada benziyor derdi canm yerlesme kanamasi olanların oglu oluyor bende buna inanıyorum cok az istisna cikiyor kolay hamilelik geçirirsin bu saatten sonra insallh haberini bekliyoruzvallah canim hic bir yol izlemedim acikcasi bu 4 cocuk olcak iki kizim 1 oglum var bende dahil herkesin gonlu erkekten yana. doktora cinseyetini sormadan bir oglunuz olcak dedi. esim ve ailesi havalara uctu. benim gecen gebeligimde 14 haftadan 16 kadr erkek demislerdi ama benziyor demislerdi. endisem bu yuzden benim cok bulantim oldu istahim cok kotu yemekle aram yok tatli ve aci seylere aserdim peynir favorimdi. ama kiz bebekte sabah kalkar kalkmaz ogurmeler oluyordu bunda ise gunun oglen saatlerinden sonra direk kusma oluyor cok zorlandim kasintiyla ust solunum enfeksiyonuyla gecti iki kere kanamam oldu anladigim kadariyla erkekte kanama oluyor cunku diger oglumdda kanama yasadim
Peki tek ilişki ile mi oldu adetten sonra kacinci gun oldu akinti takibi falan hicbirseye mi dikkat etmedinŞüphesi olsa bundada benziyor derdi canm yerlesme kanamasi olanların oglu oluyor bende buna inanıyorum cok az istisna cikiyor kolay hamilelik geçirirsin bu saatten sonra insallh haberini bekliyoruz
Aynen cok acamadan yapmak lazim ben saat kurup kalmistim sabahin 5 de test yapmıştım
Aynen canim ucuncude ben de hep oglum oldugunu gorurdum kizim oldu dr her gittigimde bi daha bakin derdimÖyle mi canım, normalde silah bıçak görmem ama şu son günlerde hep gördüm. Mesela küçük kızımdayken oğlum olduğunu görmüştüm ama kızım oldu. Bundada iki üç seferdir kız bebek gördüm hayırlısı artık
Allahımmmmm ne hallerdeyizz ben de dün gece 3 te kalktım ki sabahkine ilk idrar olmasın diye
Aminnnn cnm inşallahhhhhhwalla ya rabbim yüzümüze baksin nasip etsin bizlerede saglikli birer erkek ewlat
Aminnnn cnm inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?