- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.061
Tam simdi iliski olmali bence neyse sen bu ay tercube edindin gelecek ay denersin1 saat önce sıvı almıştım kızlar işte böyle
Canim hayirli olsun bebegin 17. Haftada kesin belli olmustur korkma degismez senin belirtilerin cogu bendede var insallh benimkide erkektir oglen bulantilari kanamam olmasi ama ben cok kusmama ragmen cokta acikiyorum kizlarimda cok istahsizdim
Hic sorma canim geceler kabusum erken uyumaya calisiyorum kusmamak icin ama bi turlu uyuyamiyorum bulantidan benimde 3. Ayim bitti nezaman bitecek bu cilem bilmiyorum artik yemek pisirmek istiyorumBenimde öğlen arada bulantı oluyor ama gece daha çok belli ediyor.
Hic sorma canim geceler kabusum erken uyumaya calisiyorum kusmamak icin ama bi turlu uyuyamiyorum bulantidan benimde 3. Ayim bitti nezaman bitecek bu cilem bilmiyorum artik yemek pisirmek istiyorum
canim bugun kesinlesti erkekmis benim istahum yok doktor bir suru vitamin verdiCanim hayirli olsun bebegin 17. Haftada kesin belli olmustur korkma degismez senin belirtilerin cogu bendede var insallh benimkide erkektir oglen bulantilari kanamam olmasi ama ben cok kusmama ragmen cokta acikiyorum kizlarimda cok istahsizdim
Gözün aydın cnm sağlıkla doğsun inşallah bizlere de dua edin nolurrrrrcanim bugun kesinlesti erkekmis benim istahum yok doktor bir suru vitamin verdi
vallah bisey yapmadim canim. hatta erken dollenme olunca bebek erkek oliyor derler ama benim g3c dollendi gecikmenin 3 gunu zor udrarda ogrendim. degerim cok ahim sahim cikmadi ama belirti olarak mideye dogru cok kilo aldim. oglenden sonra kusma istahsizlik. cok oldu kiz cocukta bildigim bisey vardi sabah. bulantisi ogurme. boyle bise olmadi direk kustum koku hasasiyeti cok oldu. genelde erkek. disten. alir derler ya aynen oyle oldu hep disim kandi ve agridi aci tatli istegim cok oldu etten. nefret ettimGözün aydın cnm sağlıkla doğsun inşallah bizlere de dua edin nolurrrrrneler yapmıştın cnm
Bunlar da herkeste değişiyor işte kızımda ne bulantı ne kusma ne çirkinlik hiçbirini yaşamadım karnım sivriydi kimse kız olduğuna inanmıyordu ama değişiyor işte belirtiler sanırım. Yöntem denemedin yani adetten sonra serbest atış mıvallah bisey yapmadim canim. hatta erken dollenme olunca bebek erkek oliyor derler ama benim g3c dollendi gecikmenin 3 gunu zor udrarda ogrendim. degerim cok ahim sahim cikmadi ama belirti olarak mideye dogru cok kilo aldim. oglenden sonra kusma istahsizlik. cok oldu kiz cocukta bildigim bisey vardi sabah. bulantisi ogurme. boyle bise olmadi direk kustum koku hasasiyeti cok oldu. genelde erkek. disten. alir derler ya aynen oyle oldu hep disim kandi ve agridi aci tatli istegim cok oldu etten. nefret ettim
adetten hemn sonra basladim. artk hangisi tutmusssa:)Bunlar da herkeste değişiyor işte kızımda ne bulantı ne kusma ne çirkinlik hiçbirini yaşamadım karnım sivriydi kimse kız olduğuna inanmıyordu ama değişiyor işte belirtiler sanırım. Yöntem denemedin yani adetten sonra serbest atış mı
Demekki geç yumurtladın ama ilişkin de denk geldi ne güzel işte Allahım bize de nasip et noluradetten hemn sonra basladim. artk hangisi tutmusssa:)
Canım yumurtlamanın başladığı ilk gün mü olduCanım ben ovulasyon testi kullandım
Ağrı ve akıntı çok yanıltıcı oluyor
Hamile kaldığım ay ağrım hiç olmadı mesela
Doktora gitmeden ya da test kullanmadan bilinmiyor kesin çatlayıp çatlamadığı
Ben pikken denedim çünkü piklerim çok kısa sürüyordu
Yumurta akı gibi bi akıntıdan sonra deneme oldu
Bi de hiç kalkmadan düz yattım
Sizede nasip olsun maviler inşAllah
Gozun aydin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin canimcanim bugun kesinlesti erkekmis benim istahum yok doktor bir suru vitamin verdi
Ah canım keşkeŞimdi her teoriyi bozuyorum ama ben ayaklarımı kalifrrre yaslayıp oturuyorum uyurken bile sırf bu yüzden yatağımı çevirdim ayağıma 2 çorap ve kalifer eskiden bana cıplak ayak derlerdi yaz kış cıplak ayak gıyerdim bu zamana kadar kendime hiç çorap almadım 5 sene önce kaynanamın abna aldığı çoraplar ı bu hamileliğimde eskittim ilk defa çorap giyorm ayaklarım cok üşüyor anan kız
Ben onu ilk sizden duydum ama hiç öyle rüya görmedim bizdedir altın erkek bebek derler hep altın gordum 4 5 kere gordum rüyamda ama belki bilinç alto :)Geçen gün rüyamda silah gördüm, bugünde bir sürü bıçak gördüm kavga varmış kolum sırtım yaralanmış:) silah, bıçak erkek çocuğu derler bakalım doğru mu
Benim kızımda yerleşme kanaması olmadı ama bunda oldu tam ilişkiden 12 gün sonaŞüphesi olsa bundada benziyor derdi canm yerlesme kanamasi olanların oglu oluyor bende buna inanıyorum cok az istisna cikiyor kolay hamilelik geçirirsin bu saatten sonra insallh haberini bekliyoruz
Benim hamileliğin ilk aylarında diş agrımda vardı ama ben rüyamda beyaz tenli ikiz oğlum olduğunu gordum tersi olur derler ama su an Emin’im tek kese GEÇEN ARKADASIM 5 aylık hamile hep farklı doktorlara gitti toplam 3 doktora gitti bi tanesi kadın Doğum izlerine hastane bi tanesi özel bide devlet hepsi erkek sesi ve su an 5 aylık kız diyorlarYarın sabah randevum var çoğunuz hamilesiniz aban dua edinhayırlı sağlıklı bii oğlum olsn doktor yanılmış olsn erkek desin
Bugün 6 aylik hamile bi tanidik kontrole gitti kizi olacak diye biliyordu dr erkek demis seninkide cok erken söylediği ve yerlesme kanaman olduğu icin bence dr yanildi yarin dört gözle mujdeli haberini beklicemmBenim kızımda yerleşme kanaması olmadı ama bunda oldu tam ilişkiden 12 gün sona
amin insalah canim cok dua et allah dualari geri cevirmezDemekki geç yumurtladın ama ilişkin de denk geldi ne güzel işte Allahım bize de nasip et nolurhep diyorum ya Rabbim ol deyince bi nasip oluyor.sağlıkla doğsun inşallah paşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?