Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen öyle yapıcam da kaç saat pik kalmış onu da anlayamadım. Renkler hep birbirine yakın gibi. Sen anlayabildin mi benim testlerden kaç saat pik kaldığını? Aynen öyle Rabbim ya bunları sebep kılıp nasip edecek ya da yok yumurta geç çatladı geç döllendi sebep kılıp hayırlısını nasip edecek ama İnan isteyen herkese hep dua ediyorum hepimizin yüzü gülsün inşallah

Canim en son yaptığın saat 8 de olan mi hala pik görünüyor sıvı alımına çok dikkat et bana benimde çok bilgim yoktu ve inan bi fincan Kahve bile değiştirmeye yetmisti testimi

Canim en son yaptığın saat 8 de olan mi hala pik görünüyor sıvı alımına çok dikkat et bana benimde çok bilgim yoktu ve inan bi fincan Kahve bile değiştirmeye yetmisti testimi
Evet o da pik görünüyor anlamadım o yüzden ama hiç sıvı alımı yok son 2 tane ayrı olanda

Evet o da pik görünüyor anlamadım o yüzden ama hiç sıvı alımı yok son 2 tane ayrı olanda

Hala pik canım diğerinde demek çok dikkat etmemissin çok hafif acik görünüyor ama hala pik testin varsa devam et en azından kestirirsin ne zaman catladugini ağrı ve akıntınida tekibe al

Hala pik canım diğerinde demek çok dikkat etmemissin çok hafif acik görünüyor ama hala pik testin varsa devam et en azından kestirirsin ne zaman catladugini ağrı ve akıntınida tekibe al
Akıntım dün vardı bugün kremsiye döndü geçti sanırım artık. Ağrılarım da bitti karnımın şişi de indi

En az 2 saat hiçbirşey içmiyorum testten önce hayret ettim kendi kendime diyorum ki pH’ı yüksek suyu içecek fırsat bile yok

1 saat önce sıvı almıştım kızlar işte böyle

Eklentiler

• 94D02F9D-0BB5-44D8-9782-019B128B4588.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
Canim hayirli olsun bebegin 17. Haftada kesin belli olmustur korkma degismez senin belirtilerin cogu bendede var insallh benimkide erkektir oglen bulantilari kanamam olmasi ama ben cok kusmama ragmen cokta acikiyorum kizlarimda cok istahsizdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…