- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.041
Aynen öyle yapıcam da kaç saat pik kalmış onu da anlayamadım. Renkler hep birbirine yakın gibi. Sen anlayabildin mi benim testlerden kaç saat pik kaldığını? Aynen öyle Rabbim ya bunları sebep kılıp nasip edecek ya da yok yumurta geç çatladı geç döllendi sebep kılıp hayırlısını nasip edecek ama İnan isteyen herkese hep dua ediyorum hepimizin yüzü gülsün inşallahCanim testlerine baktım bu ayı es geç tanimaya çalış lac saat pik kalıyor takriben aynı okuyor degissede az bi farkla değişir ben 3 aydır takip ediyorum testle 12 saat pik kalıyor hemen hemen çat a yakın olması olmasi lazim gonlumuzden geçen nasip olsun dua edelim birbirimize
Aynen öyle yapıcam da kaç saat pik kalmış onu da anlayamadım. Renkler hep birbirine yakın gibi. Sen anlayabildin mi benim testlerden kaç saat pik kaldığını? Aynen öyle Rabbim ya bunları sebep kılıp nasip edecek ya da yok yumurta geç çatladı geç döllendi sebep kılıp hayırlısını nasip edecek ama İnan isteyen herkese hep dua ediyorum hepimizin yüzü gülsün inşallah
Evet o da pik görünüyor anlamadım o yüzden ama hiç sıvı alımı yok son 2 tane ayrı olandaCanim en son yaptığın saat 8 de olan mi hala pik görünüyor sıvı alımına çok dikkat et bana benimde çok bilgim yoktu ve inan bi fincan Kahve bile değiştirmeye yetmisti testimi
Evet o da pik görünüyor anlamadım o yüzden ama hiç sıvı alımı yok son 2 tane ayrı olanda
Akıntım dün vardı bugün kremsiye döndü geçti sanırım artık. Ağrılarım da bitti karnımın şişi de indiHala pik canım diğerinde demek çok dikkat etmemissin çok hafif acik görünüyor ama hala pik testin varsa devam et en azından kestirirsin ne zaman catladugini ağrı ve akıntınida tekibe al
Ph yuksek suyu aliyormusun yoksa kendin mi hazırlıyorsun bende ingiliz karbonati ile yapip iciyordumEn az 2 saat hiçbirşey içmiyorum testten önce hayret ettim kendi kendime diyorum ki pH’ı yüksek suyu içecek fırsat bile yok
Akıntım dün vardı bugün kremsiye döndü geçti sanırım artık. Ağrılarım da bitti karnımın şişi de indi
Hala yapabilirsin bencede yap bakalim ne durumdaKeşke bi test yaosaydun ne zaman çatlakladigini anlardik en azından
Kızlar komşum geldi kahve içtik 2 de şimdi yapayım bari ama bence dün çatladıEn az 2 saat hiçbirşey içmiyorum testten önce hayret ettim kendi kendime diyorum ki pH’ı yüksek suyu içecek fırsat bile yok
Yok kız saka mark normal su içiyorumPh yuksek suyu aliyormusun yoksa kendin mi hazırlıyorsun bende ingiliz karbonati ile yapip iciyordum
Aynen sabah yaptiginda catlama olmuş neyse testlerini boşa harcama bide bilirsin büyük ihtimal instegramda bir gebenin günlüğü var onuda takip et gerçi şuan cocugundan hemen dönüş yapamıyor1 saat önce sıvı almıştım kızlar işte böyle
Burdaki arkadslaran yardim aldim bana acilmaya başlayınca yapmami tavsiye ettilerErkek bebek için pikten açılmaya başlayınca mı ilişki olmalı ? Yoksa eşitlenince mi? Bi türlü çözemedim şu işi
Dün akşam yapmalıydım yani keşke akşam atsaydım testleri. Sen hamile misin cnmBurdaki arkadslaran yardim aldim bana acilmaya başlayınca yapmami tavsiye ettiler
Canim hayirli olsun bebegin 17. Haftada kesin belli olmustur korkma degismez senin belirtilerin cogu bendede var insallh benimkide erkektir oglen bulantilari kanamam olmasi ama ben cok kusmama ragmen cokta acikiyorum kizlarimda cok istahsizdimvallah canim hic bir yol izlemedim acikcasi bu 4 cocuk olcak iki kizim 1 oglum var bende dahil herkesin gonlu erkekten yana. doktora cinseyetini sormadan bir oglunuz olcak dedi. esim ve ailesi havalara uctu. benim gecen gebeligimde 14 haftadan 16 kadr erkek demislerdi ama benziyor demislerdi. endisem bu yuzden benim cok bulantim oldu istahim cok kotu yemekle aram yok tatli ve aci seylere aserdim peynir favorimdi. ama kiz bebekte sabah kalkar kalkmaz ogurmeler oluyordu bunda ise gunun oglen saatlerinden sonra direk kusma oluyor cok zorlandim kasintiyla ust solunum enfeksiyonuyla gecti iki kere kanamam oldu anladigim kadariyla erkekte kanama oluyor cunku diger oglumdda kanama yasadim
Malesefff 2 kere deneme yaptim biri ekimde biri subat iksiide olmadi atlamadan sonra olmuyor kanisina vardimDün akşam yapmalıydım yani keşke akşam atsaydım testleri. Sen hamile misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?