- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.081
Canim kayisi kiz cocugu demek diye biliyorum. Ben 3 kizimda da gordum. Ins tersi olur saglikli hayirli bi oglun olurKızlar rüyada kayısı görmek neye gelir bilir misiniz
Canim kayisi kiz cocugu demek diye biliyorum. Ben 3 kizimda da gordum. Ins tersi olur saglikli hayirli bi oglun olur
Canim kayisi kiz cocugu demek diye biliyorum. Ben 3 kizimda da gordum. Ins tersi olur saglikli hayirli bi oglun olur
Allah in izniyle gonlundekini kucagina alirsin ins. Seni cok iyi anliyorum. Bende o kadar cok dusunuyorum ki inan gunluk hayatimi bile etkliyor. Aksama kadar arastirma yapiyorum. Yazilari okuyorum. Rabbim isteyen hetkese saglikli hayirli bi erkek evlat nasip etsin ins. Beraberinde bizleredeÇok düşündüğüm için oluyor galiba, geçenlerde silah bıçak falan gördüm oda erkek demekmiş. Bugünde böyle
Allah in izniyle gonlundekini kucagina alirsin ins. Seni cok iyi anliyorum. Bende o kadar cok dusunuyorum ki inan gunluk hayatimi bile etkliyor. Aksama kadar arastirma yapiyorum. Yazilari okuyorum. Rabbim isteyen hetkese saglikli hayirli bi erkek evlat nasip etsin ins. Beraberinde bizlerede
Kac haftaliksinizAynen canım valla çatlıyorum ne diye
Kac haftaliksiniz
Az kalmis en gec 2 hafta icinde guzel haber alirsiniz ins.
Canim dün sormayi unuttum şimdi geldi aklima beslenmen nasil sebze bakliyat hamur isi gazli icecek falan genelde nasildircanim bugun kesinlesti erkekmis benim istahum yok doktor bir suru vitamin verdi
Teşekkur ederim canm guzel duan icin amin insalh ama boş ya gercektenPrensesim2016 cnm dört gözle bekliyorum inş hayırlı bi haberle gelirsin. Rabbim nolur ona ve isteyen herkese nasip
canim acikcasi ben yeme icmeyle pek bir baglantim kalmadi sevdigim hersey beni. cok rahatsiz ediyor. ama sebze olrak karnabahar kizartmasi ve biber kizartmasini cok tukettim patlican da cok tukettim oyle mercimek. kuru fasulye falan onlardan cok tiksindim hala pilav makarna yiyrmiyorm tatliyi cok tukettim peynir. yogurt corbasi hani erkekte ete aserirler ya aksine eti cok s3vdigim halde kursagimdan zor gecti asitli icecekler cok nadir tuketiyorm ama bir ara dondurmaya fena yakmistim sanirim erkege gebe olanlarin ortak asermesi dondurmaCanim dün sormayi unuttum şimdi geldi aklima beslenmen nasil sebze bakliyat hamur isi gazli icecek falan genelde nasildir
Hamile kalinca degil canm yanlis sordum sanirim olmadan yedigin ve gunluk normal ne tarz yeme aliskanliklarin vardir hani atiyorum genelde hamur isi yeriz yada sebze yeriz gibi gibicanim acikcasi ben yeme icmeyle pek bir baglantim kalmadi sevdigim hersey beni. cok rahatsiz ediyor. ama sebze olrak karnabahar kizartmasi ve biber kizartmasini cok tukettim patlican da cok tukettim oyle mercimek. kuru fasulye falan onlardan cok tiksindim hala pilav makarna yiyrmiyorm tatliyi cok tukettim peynir. yogurt corbasi hani erkekte ete aserirler ya aksine eti cok s3vdigim halde kursagimdan zor gecti asitli icecekler cok nadir tuketiyorm ama bir ara dondurmaya fena yakmistim sanirim erkege gebe olanlarin ortak asermesi dondurma
Hayır canım yumurta çatlamak üzereyken olduCanım yumurtlamanın başladığı ilk gün mü oldu
Canım silah bıçak gören iki tandığımın kızı olduBaşlarda salatalık da görüyordum falan, herhalde çok düşünüyoruz ya ondan
Peki bilgiler senin takvimine bakmışmıydıHayır canım yumurta çatlamak üzereyken oldu
Yok canım bilgiler bana bakmamıştıPeki bilgiler senin takvimine bakmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?