Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok düşündüğüm için oluyor galiba, geçenlerde silah bıçak falan gördüm oda erkek demekmiş. Bugünde böyle
Allah in izniyle gonlundekini kucagina alirsin ins. Seni cok iyi anliyorum. Bende o kadar cok dusunuyorum ki inan gunluk hayatimi bile etkliyor. Aksama kadar arastirma yapiyorum. Yazilari okuyorum. Rabbim isteyen hetkese saglikli hayirli bi erkek evlat nasip etsin ins. Beraberinde bizlerede

Aynen canım valla çatlıyorum ne diye

Prensesim2016 cnm dört gözle bekliyorum inş hayırlı bi haberle gelirsin. Rabbim nolur ona ve isteyen herkese nasip
Teşekkur ederim canm guzel duan icin amin insalh ama boş ya gercekten bombos sanirim hamilelik fikrinden artik iyice sogudumm eger ilerde belki birgun yanlislikla kazayla hamile kalirsam bu isteyerek olmus olmayacak çünku ben simdi istiyorum ve nasip olmuyo doktordan yeni geldim doktor rahim ve yumurtaliklar gayet iyi cok guzel dedi bunada binlerce kez sukur olsun hastaliklarla cebellesen insanlar var rahmi iyi olmayan yumurtalari calismayan sukur ki bende oyle bi sorunda yok kizlar Anladimki ben daha vakti zamani var bence ben ne kadar cabalasamda bos artik bu satten sonra cunku benm hicbi sorunum yok ben niye çabaliyimki bosveriyim en iyisi doktorda dedi 1 haftaya adet olmazsan gel adet sokturucu verecem adetin 2. Gunu yine hormon tahliline bakalim dedi hadi insalah bugun yarin adet olurumda gerek kalmaz adet sokturucuye rabbim gonlumde olani hakkimdda hayirli kil hayirli saglikli bi erkek evlat bana ve benim gibi isteyen butun arkadaslarima nasip et insalah hepinize cümleten hayirli cumalar

Canim dün sormayi unuttum şimdi geldi aklima beslenmen nasil sebze bakliyat hamur isi gazli icecek falan genelde nasildir
canim acikcasi ben yeme icmeyle pek bir baglantim kalmadi sevdigim hersey beni. cok rahatsiz ediyor. ama sebze olrak karnabahar kizartmasi ve biber kizartmasini cok tukettim patlican da cok tukettim oyle mercimek. kuru fasulye falan onlardan cok tiksindim hala pilav makarna yiyrmiyorm tatliyi cok tukettim peynir. yogurt corbasi hani erkekte ete aserirler ya aksine eti cok s3vdigim halde kursagimdan zor gecti asitli icecekler cok nadir tuketiyorm ama bir ara dondurmaya fena yakmistim sanirim erkege gebe olanlarin ortak asermesi dondurma

Hamile kalinca degil canm yanlis sordum sanirim olmadan yedigin ve gunluk normal ne tarz yeme aliskanliklarin vardir hani atiyorum genelde hamur isi yeriz yada sebze yeriz gibi gibi

Prensesim2016 canim uzulme saglik olsun dedigin gibi cogu insanin okadar cok saglik sorunu varmi bizimkide dertmis gibi yakiniyoruz kendimede kiziyorum bazen cunku okadar cok dusunuyorumki acaba cinsiyeti ne diye inan gece ruyalarimda surekli ultrasyonlardayim ama bi turlu bi cevap alamiyorum orasi ayri. Demek o ki takmayin kizlarrr hayatin tadini cikartin (diyomusum)

Başlarda salatalık da görüyordum falan, herhalde çok düşünüyoruz ya ondan
Canım silah bıçak gören iki tandığımın kızı oldu
Bende çok gördüm ama daha ilk haftalarda çok gördüm polis ve askeri daha çok gördüm ama
Salatalık kız demek bi arkadaşım hamileydi rüyamda kocasının elinde salatalık poşeti tutarken gördüm kızları oldu
Rüyalara çok takılma dediğin gibi bazende çok düşünmekten oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…