Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aslinda bu aya cok hazirladim kendimi. Sogan kaynatip ictim. Sonra incir kaynatip ictim. Enfeksiyon suphem yok oldugu halde ilac alip ictim bisey varsa temizlesin diye. Ne bilim umutluyum bu aydan
Test markaların dğişik bu bile yanıltır seni çok isteklisin anlıyorum ama ben bişey deyince herkese kötü oluyorum bi daha ki ayda uygularsın daha garanti ilerlersin bu ovülasyon takibi sadece erkek için uygulanan bbişey değil eğer anını net bilmezsen erkek olasılığı düşücek yumurtlaman düzgünse kız olma olasılığı hatta tutup kız olma olasılığı çok yüksek

Canim tevekkul edip gorucem. Ben elimden geleni yaptim. Rabbim yazmissa zaten olur. yazmamissada kibrisa bile gitsem erkek cocuk icin olmaz. Kac ay deniyenler var. Kiz bebek bekliyorlar. Olmayinca Yaradan yazmayinca olmuyo iste. Rabbim ins gonlumdekini hakkima hayirli eyler.

Saat 7 de bi daha test yapicam biraz acilma varsa bu aksami degerlendiricem
Anladığım kadarıyla 3 kızınız varmış
İnşaAllah eşinize takviye yapmışsınızdır
Bazı çiftler kıza daha meyilli oluyor
Sperm kalitesi sağlanmadan en iyi zamanlama bile yakalansa ihtimal çok düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…