- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.821
Test markaların dğişik bu bile yanıltır seni çok isteklisin anlıyorum ama ben bişey deyince herkese kötü oluyorum bi daha ki ayda uygularsın daha garanti ilerlersin bu ovülasyon takibi sadece erkek için uygulanan bbişey değil eğer anını net bilmezsen erkek olasılığı düşücek yumurtlaman düzgünse kız olma olasılığı hatta tutup kız olma olasılığı çok yüksekAslinda bu aya cok hazirladim kendimi. Sogan kaynatip ictim. Sonra incir kaynatip ictim. Enfeksiyon suphem yok oldugu halde ilac alip ictim bisey varsa temizlesin diye. Ne bilim umutluyum bu aydan
Ah keske oyle bi mucize olsaKız denilipde erkek doğuranlardan olursun inşallah 3 den sonra bende düşünmüyorum
Canim tevekkul edip gorucem. Ben elimden geleni yaptim. Rabbim yazmissa zaten olur. yazmamissada kibrisa bile gitsem erkek cocuk icin olmaz. Kac ay deniyenler var. Kiz bebek bekliyorlar. Olmayinca Yaradan yazmayinca olmuyo iste. Rabbim ins gonlumdekini hakkima hayirli eyler.Test markaların dğişik bu bile yanıltır seni çok isteklisin anlıyorum ama ben bişey deyince herkese kötü oluyorum bi daha ki ayda uygularsın daha garanti ilerlersin bu ovülasyon takibi sadece erkek için uygulanan bbişey değil eğer anını net bilmezsen erkek olasılığı düşücek yumurtlaman düzgünse kız olma olasılığı hatta tutup kız olma olasılığı çok yüksek
Belli mi olur. Rabbim yeter ki ol desin. Rabbim umdugunu kucagina koysun.Ah keske oyle bi mucize olsa
Testin çoksa saat başı yap. Diyecektimmm 5 tane almıştın deil miBelli mi olur. Rabbim yeter ki ol desin. Rabbim umdugunu kucagina koysun.
Evet 5 tane aldim.Testin çoksa saat başı yap. Diyecektimmm 5 tane almıştın deil mi
EvetSen 22 yaşında mısnn
Sende benim gibii. Bende 21 yaşımda ve iki kızım var. Seninde iki kızdı deil mi
Aynen cnm 2 kizim var özelden konuşalımmı biraz?Sende benim gibii. Bende 21 yaşımda ve iki kızım var. Seninde iki kızdı deil mi
Anladığım kadarıyla 3 kızınız varmışSaat 7 de bi daha test yapicam biraz acilma varsa bu aksami degerlendiricem
Aktarlarda var canım çok iyi yaparsın 2 veya daha fazla kızı olanlar için eşe takviye şart benceBen şimdiden başlatayım o zmn keçi boynuzına. Nerden bulabilirim cnm
Yaklasik 3 aydir keci boynuzu özü yiyor.Anladığım kadarıyla 3 kızınız varmış
İnşaAllah eşinize takviye yapmışsınızdır
Bazı çiftler kıza daha meyilli oluyor
Sperm kalitesi sağlanmadan en iyi zamanlama bile yakalansa ihtimal çok düşüyor
İnşaAllah şifa olurYaklasik 3 aydir keci boynuzu özü yiyor.
Evet yanilmiyosam erkek bu
Ben kıza benzettim alt tarafta dudak var sanki
Ben kıza benzettim alt tarafta dudak var sanki
Başka resmi var mı?
Amin Allah razi olsun. Bisey sorucam yumurta en fazla kac gun pik kalir. Bilgin var mi acabaİnşaAllah şifa olur
Ben yine kıza benzettim ama bu haftalarda yanılmalar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?