- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.861
Var deneme oldumu dün hep aklmdaydnKizlar acilma var di mi
Bende boyle açılınca denedim ama bende gebelik olmadi herkesde farklidir tabi ınsallh gonlundekine kavusursun ama bence catlama olmadan 1-2 saat once iliski olmali ki catlagidinda spermle bulusup rahime düşmeli yoksa catlayan yumurta atiliyorYok canim sabah deneme oldu saat 7 de test yaptim. 8 gibi de degerlendirdik.
24 saat canli kalabiliyo diye biliyorum. Kismetimde ne varsa o olucak. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli erkek evlat versin.Bende boyle açılınca denedim ama bende gebelik olmadi herkesde farklidir tabi ınsallh gonlundekine kavusursun ama bence catlama olmadan 1-2 saat once iliski olmali ki catlagidinda spermle bulusup rahime düşmeli yoksa catlayan yumurta atiliyor
Oylede iste bende olmayinca gebelik bi daha silinmeyi beklemicem24 saat canli kalabiliyo diye biliyorum. Kismetimde ne varsa o olucak. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli erkek evlat versin.
Canim sen catlamadan kac saat sonra deneme yapmistinOylede iste bende olmayinca gebelik bi daha silinmeyi beklemicemaminn hepimize ınsallh
Valla gece 1 de yapmistim pikti saat kurup 6 gibi kalkip yaptim silikti degerlendirdim ama olmadiCanim sen catlamadan kac saat sonra deneme yapmistin
Aminnn canm ınsallhAmladim canim. Kısmetin onune gecilmiyo iste. Elimden geldigince cok okudum. Kisiye gore degistigi fikrine vardim. Mesela kiminin pikken oglu olmus, kiminin sabah catlamayi goruyo aksam deneme yapiyo oglu oluyo. Mesela kac ay takip yapiyo yine kizi oluyo. Nasip yani kisacasi. Bizim yaptigimiz ( devi ni bagla sonra tevvekkul et) Emeklerimiz bosa cikmaz ins
İnş tutunmuştır oğluşun sana hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAmladim canim. Kısmetin onune gecilmiyo iste. Elimden geldigince cok okudum. Kisiye gore degistigi fikrine vardim. Mesela kiminin pikken oglu olmus, kiminin sabah catlamayi goruyo aksam deneme yapiyo oglu oluyo. Mesela kac ay takip yapiyo yine kizi oluyo. Nasip yani kisacasi. Bizim yaptigimiz ( devi ni bagla sonra tevvekkul et) Emeklerimiz bosa cikmaz ins
Amin canim Allah razi olsunİnş tutunmuştır oğluşun sana hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Havalianne__ canim nerelerdesin gorunmuyosun hic naptin gittinmi doktora bidaha
Bana fazla açılmışken denemişsiniz gibi geldi inşAllah oğlunuz olur keşke testleri yaptıkça atıp sorsaydınızKizlar acilma var di mi
Canim testlerim sınırlıydı. Kismetimde ne varsa o olucak. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler ins.Bana fazla açılmışken denemişsiniz gibi geldi inşAllah oğlunuz olur keşke testleri yaptıkça atıp sorsaydınız
Tabiki öyle canım kesinlikle kısmetteki oluyorCanim testlerim sınırlıydı. Kismetimde ne varsa o olucak. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler ins.
Evet ben de söyledim bu ay kalsın kendini tanı gelecek ay daha kolay olur diye. Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun inş onada bizede nasip etsin rabbimTabiki öyle canım kesinlikle kısmetteki oluyor
Ama tebdir ve takdir de var
Ben aslında diğer arkadaşlara katılıyorum bu ay denemesen daha iyiydi
Çok erken ya da test çok silikken deneyince genelde kız oluyor burda kaç kişide şahit olduk
Ben yardımcı olmak adına söyledim
Bana fazla açılmışken denemişsiniz gibi geldi inşAllah oğlunuz olur keşke testleri yaptıkça atıp sorsaydınız
Amin canım hepinize nasip olsunEvet ben de söyledim bu ay kalsın kendini tanı gelecek ay daha kolay olur diye. Yine de hakkında hayırlısı neyse o olsun inş onada bizede nasip etsin rabbim
Testin nasılken yaptın cnm denemeyi anlamadım kusura bakmaEvet tam da buna değineceğim bende daha iyi bilen arkadaşlar yorum yapar diye bekledim ama bilgim nisbetinde geç kalınmadan yazmak istedim
Arkadaslar bir yıldan fazla süredir çık araştırdım bende gerek burda gerek burda sayfalarda bende hep pik olacak sonra eşit sonra siliklesecek diye bildim Fakat arastirdigimda baktım ki bu şekilde deneeyenlerin büyük oran kızları oldu koyu pik denilen bi durum var sonradan öğrendim aslında o sırada yumurta atilamaya veya catlanaya artık herneyse o duruma hazır oluyor bir kaç takiple anlaşılır ..
Bende çok araştırdım çok acele ettim hemen denemek istedim arkadaşlar hep takip et dediler gerçekten bi bildikleri var elbet çünkü 5 ay takip ettim 4 ay takriben aynı zamana denk geldi ve nisan ayında tamamen değişti ve benim denemem o degisiklige den geldi tutar mı tutmaz mi o bilinmez nasipte yazılan olacak ama ne olur biraz takip edin daha sonra uygulayın hepimizin gönlünden geçeni nasip eylesin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?