- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #62.841
Bana erkek gibi geldi.
Kişiden kişiye değişiyor ama ben 3 gün diye biliyorum maksimumAmin Allah razi olsun. Bisey sorucam yumurta en fazla kac gun pik kalir. Bilgin var mi acaba
Bana erkek gibi geldi.
Yumurtanız çatlamadan 2 önce denemelisinizKiz iateyenler ne yapmali. Ben asil onu merak ettim
Degismez ins saglikli biseklilde dogarDoktor %70-80 erkek dedi canım heralde değişmez
Tesekkur ederimKişiden kişiye değişiyor ama ben 3 gün diye biliyorum maksimum
Benim kızıma %95 erkek demişti doktorDoktor %70-80 erkek dedi canım heralde değişmez
Bu ultrasonlara benziyormuydu değişenBenim kızıma %95 erkek demişti doktor
Oğluma aynı haftada kesin erkek dedi
Biri değişti biri değişmedi
Degismez ins saglikli biseklilde dogar
Evet bu kızımınkine benziyorBu ultrasonlara benziyormuydu değişen
Evet bu kızımınkine benziyor
Oğlanda 12+2 de pipi vardı
Kızımda öyle olmuştu pipi resmi bile vermişti ama inşAllah sizinki değişmez insan alışıyor ister istemez o fikreBakalım inşallah değişmez bizde o çıkıntıyi sorduk baya belli çünkü bacak arasında doktorda pipi dedi ama bakalım hayırlısı artık
Aynen öyle hayırlısı olsun artık bakalım insallahKızımda öyle olmuştu pipi resmi bile vermişti ama inşAllah sizinki değişmez insan alışıyor ister istemez o fikre
Peki yumurtanın çatladığını nasıl anlayabiliriz ?Yumurtanın çatlama anına en yakın zamanı bulmak önemli olan bence en iyi aralık çatlamasına 4-5 saat kala ve çatladıktan 4-5 saat sonraki aralık
Ben 15 ay takip yaptım benim her zaman testlerim pik olduktan 2-3 saat sonrasında çatlıyordu
Bazı sebeplerden dolayı pikken denedim ama biliyordum en geç 2 saat sonra çatlayacaktı artık ezberlemiştim öyle de oldu
Eşim de nerdeyse 2 sene keçi boynuzu özütü içti
Bir buçuk sene kadar da selenyum, e vitamini ve çinko takviyesi kullandı
Bunlar erkeğin sperm kalitesini arttıran takviyeler
Bencede o cikinti pipi baya belirgin dudak okadar belirgin olmaz diye dusunuyorum mesela benim miniginde bacak arasi resmi var bagiriyo ben kizim diye,Aynen öyle hayırlısı olsun artık bakalım insallah
Canım o arkadaşın ki daha 12 haftalık o haftalarda kızlarda da çıkıntı oluyor o yüzden kız diye düşündüm senin bebeğin muhtemelen daha büyük bi haftada bu resimde kız gibi duruyor canım ama inşAllah inşAllah inşAllah pipisini saklamıştır hani bazı üyeler yazıyor ya 20 ye kadar kızdı sonra erkek olduğunu öğrendik diyeBencede o cikinti pipi baya belirgin dudak okadar belirgin olmaz diye dusunuyorum mesela benim miniginde bacak arasi resmi var bagiriyo ben kizim diye,iwashereonce teyzesi bi goz at bakalim belki bizede bi degisebilir umudu verirsin☺Eki Görüntüle 2264155
Ben ovulasyon testi ile takip ederek anladımPeki yumurtanın çatladığını nasıl anlayabiliriz ?
Ve bu takviyeleri ilaç olarak mı yoksa kendisinde bu vitaminlerin olduğu besinleri yiyerek mi almak gerekiyor
Sagol canim benim hayirlisi diyelim Allah isterse hersey olur tabiCanım o arkadaşın ki daha 12 haftalık o haftalarda kızlarda da çıkıntı oluyor o yüzden kız diye düşündüm senin bebeğin muhtemelen daha büyük bi haftada bu resimde kız gibi duruyor canım ama inşAllah inşAllah inşAllah pipisini saklamıştır hani bazı üyeler yazıyor ya 20 ye kadar kızdı sonra erkek olduğunu öğrendik diye
İnş sana da öyle olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?