- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.481
Ne zaman olmustu denemen canım catlamadan önce mi sonra mı Rabbim Saglıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah. 14+ kac mesela bende haftaya gidicem de ondan soruyorum doktor söyler mi ki diye2 kızım vardı hep burdaki yazılanları okuyodum ben de test kullandım çok şükür erkek olduğunu öğrendim bugün
Bakın işte catladıktan sonra erkek olmus pik olayı sıkıntı bence, eskiler gibi deneme yapmıssın canım tutmus maşallahBen 3 4 ay takip yaptım t koyu olduktan 3 saat sonra silinmeye başlıyordu deneme yaptığım ay öğlen 13.30 gibi t çok koyu oldu 16.30 da yaptım hafif silikti akşam 10 gibi de deneme oldu
Aynen eskileri çok okudum hatta pikten sonra 12 saati gecirmemeye çalışın benceBakın işte catladıktan sonra erkek olmus pik olayı sıkıntı bence, eskiler gibi deneme yapmıssın canım tutmus maşallah
Aynen canım en gec 8. Saatte deneme olmalı bence deAynen eskileri çok okudum hatta pikten sonra 12 saati gecirmemeye çalışın bence
Evet genelde hep bakmıştım hep deneyenlerin öyle olmuş bence de deneme yapacaklar öyle yapsın tabi bu dediğim piki 2 3 saate silinenler için uzun sürenler var çünküAynen canım en gec 8. Saatte deneme olmalı bence de
Evet canım bence de öyleEvet genelde hep bakmıştım hep deneyenlerin öyle olmuş bence de deneme yapacaklar öyle yapsın tabi bu dediğim piki 2 3 saate silinenler için uzun sürenler var çünkü
Peki sana usg verdi mi bacak arası belli olanŞuan benim 14+5 çıktı gecen hafta gittim 13+6 çıktı bacakları kapali dedi tahmin etmedi haftaya kesin konuşurum dedi
Çok hareketli değildi bir görüntü verdi ama bacak arası olan değil sadece baktı çıkıntı var bariz gösterdi ama ben anlamadigim için bilemedimPeki sana usg verdi mi bacak arası belli olan
Gönlünden geçen olmus ya sen anlamasan olur :) tekrar hayırlı olsun Saglıkla kucagina al inşallah bana da dua et canım haftaya gidecegim benimde 14 haftalık olacak umarım ögrenirimÇok hareketli değildi bir görüntü verdi ama bacak arası olan değil sadece baktı çıkıntı var bariz gösterdi ama ben anlamadigim için bilemedim
Aynen teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin inşallah senin de erkektir o mutlu haberi alırsın gerçekten çok güzel bir duyguGönlünden geçen olmus ya sen anlamasan olur :) tekrar hayırlı olsun Saglıkla kucagina al inşallah bana da dua et canım haftaya gidecegim benimde 14 haftalık olacak umarım ögrenirim
İnşallah canımAynen teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin inşallah senin de erkektir o mutlu haberi alırsın gerçekten çok güzel bir duygu
Canım öbür konuda soramadım silvestr tahmindr bulunmuşmuydu? Bana farklı yorumlar geldi merak ediyorum onun içinAynen teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin inşallah senin de erkektir o mutlu haberi alırsın gerçekten çok güzel bir duygu
İnşallah canım Allah razı olsunM Maviprens gözün aydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin bide K Khvekokusu20 canm senden inseAllah bole guzel haberler alırız busra
Yok o bana yorum yapmadıCanım öbür konuda soramadım silvestr tahmindr bulunmuşmuydu? Bana farklı yorumlar geldi merak ediyorum onun için
Amin Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallahM Maviprens gözün aydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin bide K Khvekokusu20 canm senden inseAllah bole guzel haberler alırız busra
Gitmedim canım bayramdan sonra insallahE Elif eylul hira cnm nasılsın ne var ne yok kaç haftalık oldun hastaneye gittin mi. Merak ediyorum seni ☺
Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım çok sevindim bizlere de dua edinÖğrendim bugün bebeğim erkekmiş tahmininiz doğru çıktı
Bence de pikken deneme sadece piki kısa sürenler için benimki de çok kısa sürüyor ve bende pikken denedimEvet genelde hep bakmıştım hep deneyenlerin öyle olmuş bence de deneme yapacaklar öyle yapsın tabi bu dediğim piki 2 3 saate silinenler için uzun sürenler var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?