Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2 kızım vardı hep burdaki yazılanları okuyodum ben de test kullandım çok şükür erkek olduğunu öğrendim bugün
Ne zaman olmustu denemen canım catlamadan önce mi sonra mı Rabbim Saglıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah. 14+ kac mesela bende haftaya gidicem de ondan soruyorum doktor söyler mi ki diye

Ben 3 4 ay takip yaptım t koyu olduktan 3 saat sonra silinmeye başlıyordu deneme yaptığım ay öğlen 13.30 gibi t çok koyu oldu 16.30 da yaptım hafif silikti akşam 10 gibi de deneme oldu
Bakın işte catladıktan sonra erkek olmus pik olayı sıkıntı bence, eskiler gibi deneme yapmıssın canım tutmus maşallah

Çok hareketli değildi bir görüntü verdi ama bacak arası olan değil sadece baktı çıkıntı var bariz gösterdi ama ben anlamadigim için bilemedim
Gönlünden geçen olmus ya sen anlamasan olur :) tekrar hayırlı olsun Saglıkla kucagina al inşallah bana da dua et canım haftaya gidecegim benimde 14 haftalık olacak umarım ögrenirim

Gönlünden geçen olmus ya sen anlamasan olur :) tekrar hayırlı olsun Saglıkla kucagina al inşallah bana da dua et canım haftaya gidecegim benimde 14 haftalık olacak umarım ögrenirim
Aynen teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin inşallah senin de erkektir o mutlu haberi alırsın gerçekten çok güzel bir duygu

Evet genelde hep bakmıştım hep deneyenlerin öyle olmuş bence de deneme yapacaklar öyle yapsın tabi bu dediğim piki 2 3 saate silinenler için uzun sürenler var çünkü
Bence de pikken deneme sadece piki kısa sürenler için benimki de çok kısa sürüyor ve bende pikken denedim
Ama çatlamadan sonra gerçekten 5-6 saati geçirmemek gerek sende tutmuş ama kızı olanda çok var fazla gecikmemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…