- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.501
Canim gozun aydin. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins. Bende bu ay deneme yaptim. Test siliklesince tek iliski. Seni gordum daha bi umutlamdim. Rabbim senin evladini sana bagislasin. Bizlerede nasip etsin ins.Ben 3 4 ay takip yaptım t koyu olduktan 3 saat sonra silinmeye başlıyordu deneme yaptığım ay öğlen 13.30 gibi t çok koyu oldu 16.30 da yaptım hafif silikti akşam 10 gibi de deneme oldu
Rabbim seninde gönlune göre versinCanim gozun aydin. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins. Bende bu ay deneme yaptim. Test siliklesince tek iliski. Seni gordum daha bi umutlamdim. Rabbim senin evladini sana bagislasin. Bizlerede nasip etsin ins.
Amin canim Allah razi olsun. Isteyen herkese nasip olsun ins.Rabbim seninde gönlune göre versin
Amin inşallah Rabbim size de nasip etsin gönlünüzdekini inşallahSağlıkla doğsun büyüsün inşallah canım çok sevindim bizlere de dua edin
Amin inşallah benim de tek ilişki oldu insallah sizin de gönlünüzdeki nasip olur bir oğlumuz olurCanim gozun aydin. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins. Bende bu ay deneme yaptim. Test siliklesince tek iliski. Seni gordum daha bi umutlamdim. Rabbim senin evladini sana bagislasin. Bizlerede nasip etsin ins.
Amin Allah razi olsun.Amin inşallah benim de tek ilişki oldu insallah sizin de gönlünüzdeki nasip olur bir oğlumuz olur
Eşitken mi denedin yani canım. Saglıkla kucagina al inşallahMerhabalar güzel anneler.Hayırlı ramazanlar Rabbim bu güzel günlerin rahmetinden bereketinden faydalanmayı nasip etsin .hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.benim 3 kızım var.şimdide hamileyim kısmetse erkek olucak.bende yıllarca burayı takip etdim.birçok şey yaptım.çok şükür Rabbim nasip etdi.tedbir bizden takdir Allah dan.aklıma gelenleri size yazayım.tabiki ilk olarak ovulasyon testi kullanıp kendimizi tanımak yum gününü çatlama zamanını iyi anlamak.ben 2 yıl test kullandım.esim baslarda istemediği için sure bu kadar uzun oldu.yoksa 3 4 ayda kendini tanırsınız.sonra herzaman saka su içtim.mantar enf olmamali bunun için dr a gittim.ilaç kullandım.eşime takviye kullandım ama sürekli degil 3 ay kadar.deneme öncesi neo penetran fitil kullandım vajeni alkali yapması için.karbonatlı su ictim sürekli yine alkali olmak için.soda bol limon tükeydim.uzun sure sut ve ürünleri yemedim.yeşillik fazla tüketmedim.yum kontrolü için dr a gittim.yum ne tarafta nezaman çatlar dr söylüyordu.hamile kaldığım ay gitmemistim dr a ama artik kendimi iyice tanımıştım.5 gün cinsel perhiz vardı.pikten sonraki acilmada deneme oldu.benim pik 6 saat kadar sürüyordu ve kasik ağrım bariz oluyordu.hafif açılma olunca denedim silinmesini beklemedim.tek ilişki oldu.hatirladiklarim bunlar Rabbim hayırlı evlat nasip etsin en önemlisi bu.
Canım benim anladığım testler pikten sonra azıcık bi silinme oluyor, sonra eşit oluyor, sonra T Cden daha silik oluyorEşi
Eşitken mi denedin yani canım. Saglıkla kucagina al inşallah
Merhaba buraya eskiden bu yöntemi ilk anlatan kişi S sabirin ablaydı artık girmiyor keşke girseMerhabalar güzel anneler.Hayırlı ramazanlar Rabbim bu güzel günlerin rahmetinden bereketinden faydalanmayı nasip etsin .hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.benim 3 kızım var.şimdide hamileyim kısmetse erkek olucak.bende yıllarca burayı takip etdim.birçok şey yaptım.çok şükür Rabbim nasip etdi.tedbir bizden takdir Allah dan.aklıma gelenleri size yazayım.tabiki ilk olarak ovulasyon testi kullanıp kendimizi tanımak yum gününü çatlama zamanını iyi anlamak.ben 2 yıl test kullandım.esim baslarda istemediği için sure bu kadar uzun oldu.yoksa 3 4 ayda kendini tanırsınız.sonra herzaman saka su içtim.mantar enf olmamali bunun için dr a gittim.ilaç kullandım.eşime takviye kullandım ama sürekli degil 3 ay kadar.deneme öncesi neo penetran fitil kullandım vajeni alkali yapması için.karbonatlı su ictim sürekli yine alkali olmak için.soda bol limon tükeydim.uzun sure sut ve ürünleri yemedim.yeşillik fazla tüketmedim.yum kontrolü için dr a gittim.yum ne tarafta nezaman çatlar dr söylüyordu.hamile kaldığım ay gitmemistim dr a ama artik kendimi iyice tanımıştım.5 gün cinsel perhiz vardı.pikten sonraki acilmada deneme oldu.benim pik 6 saat kadar sürüyordu ve kasik ağrım bariz oluyordu.hafif açılma olunca denedim silinmesini beklemedim.tek ilişki oldu.hatirladiklarim bunlar Rabbim hayırlı evlat nasip etsin en önemlisi bu.
Anladım canımCanım benim anladığım testler pikten sonra azıcık bi silinme oluyor, sonra eşit oluyor, sonra T Cden daha silik oluyor
Sanırım ilk silinmede denemiş eskiden burdaki herkes öyle deniyordu çoğunun oğlu olmuştu
Bizlerede dua et canımÇok sağol zeynoc cum.pik oluyor sonra azıcık siliniyorya ozaman
Kacıncı haftada ögrendin canım cinsiyetiCeymiceyn evet canım çok okudum sabirinin yazdıklarını ona gore denedim.çok istedim çok üzüldüm nasip oldu inşallah sağlıkla doğar.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.benim bu yönteme Allahın izniyle inancım oluştu.cunki kızlarda hic dikkat etmedim.sık iliski ile olmuştu .
Rabbim kolaylıklar versin canım erken ögrenmişşin Masallah13.haftada öğrendim.sonra ayrıntılı da kesinleşti.gebeliğim zor geçiyor.çalışıyorum zorlaniyorum gün sayıyorum resmen
Canım bende doğru uygulandığını yöntemin çoğunlukla doğru çıktığını düşünüyorumCeymiceyn evet canım çok okudum sabirinin yazdıklarını ona gore denedim.çok istedim çok üzüldüm nasip oldu inşallah sağlıkla doğar.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.benim bu yönteme Allahın izniyle inancım oluştu.cunki kızlarda hic dikkat etmedim.sık iliski ile olmuştu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?