Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    518
Ben 3 4 ay takip yaptım t koyu olduktan 3 saat sonra silinmeye başlıyordu deneme yaptığım ay öğlen 13.30 gibi t çok koyu oldu 16.30 da yaptım hafif silikti akşam 10 gibi de deneme oldu
Canim gozun aydin. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins. Bende bu ay deneme yaptim. Test siliklesince tek iliski. Seni gordum daha bi umutlamdim. Rabbim senin evladini sana bagislasin. Bizlerede nasip etsin ins.
 
Canim gozun aydin. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins. Bende bu ay deneme yaptim. Test siliklesince tek iliski. Seni gordum daha bi umutlamdim. Rabbim senin evladini sana bagislasin. Bizlerede nasip etsin ins.
Amin inşallah benim de tek ilişki oldu insallah sizin de gönlünüzdeki nasip olur bir oğlumuz olur
 
Merhabalar güzel anneler.Hayırlı ramazanlar Rabbim bu güzel günlerin rahmetinden bereketinden faydalanmayı nasip etsin .hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.benim 3 kızım var.şimdide hamileyim kısmetse erkek olucak.bende yıllarca burayı takip etdim.birçok şey yaptım.çok şükür Rabbim nasip etdi.tedbir bizden takdir Allah dan.aklıma gelenleri size yazayım.tabiki ilk olarak ovulasyon testi kullanıp kendimizi tanımak yum gününü çatlama zamanını iyi anlamak.ben 2 yıl test kullandım.esim baslarda istemediği için sure bu kadar uzun oldu.yoksa 3 4 ayda kendini tanırsınız.sonra herzaman saka su içtim.mantar enf olmamali bunun için dr a gittim.ilaç kullandım.eşime takviye kullandım ama sürekli degil 3 ay kadar.deneme öncesi neo penetran fitil kullandım vajeni alkali yapması için.karbonatlı su ictim sürekli yine alkali olmak için.soda bol limon tükeydim.uzun sure sut ve ürünleri yemedim.yeşillik fazla tüketmedim.yum kontrolü için dr a gittim.yum ne tarafta nezaman çatlar dr söylüyordu.hamile kaldığım ay gitmemistim dr a ama artik kendimi iyice tanımıştım.5 gün cinsel perhiz vardı.pikten sonraki acilmada deneme oldu.benim pik 6 saat kadar sürüyordu ve kasik ağrım bariz oluyordu.hafif açılma olunca denedim silinmesini beklemedim.tek ilişki oldu.hatirladiklarim bunlar Rabbim hayırlı evlat nasip etsin en önemlisi bu.
 
Eşi
Eşitken mi denedin yani canım. Saglıkla kucagina al inşallah
 
Eşi

Eşitken mi denedin yani canım. Saglıkla kucagina al inşallah
Canım benim anladığım testler pikten sonra azıcık bi silinme oluyor, sonra eşit oluyor, sonra T Cden daha silik oluyor
Sanırım ilk silinmede denemiş eskiden burdaki herkes öyle deniyordu çoğunun oğlu olmuştu
 
Merhaba buraya eskiden bu yöntemi ilk anlatan kişi S sabirin ablaydı artık girmiyor keşke girse
Siz tam onun tarif ettiği gibi denemişsiniz
Okuyunca aklıma geldi
Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin çok tebrik ederim
 
Ceymiceyn evet canım çok okudum sabirinin yazdıklarını ona gore denedim.çok istedim çok üzüldüm nasip oldu inşallah sağlıkla doğar.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.benim bu yönteme Allahın izniyle inancım oluştu.cunki kızlarda hic dikkat etmedim.sık iliski ile olmuştu .
 
Kacıncı haftada ögrendin canım cinsiyeti
 
Canım bende doğru uygulandığını yöntemin çoğunlukla doğru çıktığını düşünüyorum
Bende yöntemi uygulamayı çok istedim kısmet olmadı perhizi falanda ayarlayamadık bu yüzden çok strese girmiştim ama benimde oğlum olacak inşAllah
Yöntemi uygulasam cinsiyet öğrenene kadar daha az strese girerek beklerdim sanırım
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…