Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah o haberi ben de alirim aslında goguslerim çok hassaslasti kasigimda ara ara gerilme oluyo ama benim 8 sene sonra ilk deneme tek ilişki çok da kendimi umitlendirmiyorum öyle olmasını umarak :) bakalım Rabbim hayırlısını versin

Benimde ilk test yaptigimda cikmamisti ertesi gun yine yaptim silik cizgiyi gordum yani bir gun bile fark ediyor

Gebelik için yapmistim ovulasyon testiyle oluyomu bilmiyorum o yüzden size sordum
Canim pik derecesinde cikmadan gebelik olmuyor bildigim tste cikan bu ton hormonun vucutta her zmn oldugu icin cikmis olacaginin gostergesi kendimde denemistim ordan biliyorum ama ınsallh seninki gebeliktir

Şuan hanımlar hamilelik testine para vermeden önce bir bnm dedigim yöntemi deneyin bakalım dogrumu bir temiz kabin icine camasir suyu birinin icine idrarinizi koyun sonra idrarinizi camasir suyu kabina bosaltin bakinnkopuruyomu duruyormu oylece videoya cekin bakalim duyduguma gore köpürurse hamilesiniz kopurmezse degilsiniz

Canım onu denediler daha önce tutmayan çok oldu

Aynen canım testin bile yanılttıgı oluyor en doğrusu kan vermek. Sen hamile misin
Yok canım allah korusun bi kızım hala yeni 1 yasinda bu ay cok korkuyorum ins bnm yerime olmuyanlara verir rabbim bu ay kacamak oldu bnde hatta sormustum sizlere rabbim hayirlisini bilir ama ins isteyenlere verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…