- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.561
Baktım canım artik hayirlisiDikkatli baktın mı
İnşallah o haberi ben de alirim aslında goguslerim çok hassaslasti kasigimda ara ara gerilme oluyo ama benim 8 sene sonra ilk deneme tek ilişki çok da kendimi umitlendirmiyorum öyle olmasını umarak :) bakalım Rabbim hayırlısını versinBen hamile kalmadan önceki aylarda ovulasyon testi takibi yaptim hamile olmadigim aylar adete 1 2 gün kala yapiyordum ovulasyon testi t çizgisi cok silik çikiyordu temmuzdan kasima kadar kac kere denedim kasimda hamile kaldigimda böyle pozotifti ümitlendirmek istemm ama deneyimlerimi baylasmak istedim heray bende bi umut biseyi takardim kafaya araştirir dururdum acaba hamilemiyim diye 15. Ay hamile kaldim
Benimde ilk test yaptigimda cikmamisti ertesi gun yine yaptim silik cizgiyi gordum yani bir gun bile fark ediyorİnşallah o haberi ben de alirim aslında goguslerim çok hassaslasti kasigimda ara ara gerilme oluyo ama benim 8 sene sonra ilk deneme tek ilişki çok da kendimi umitlendirmiyorum öyle olmasını umarak :) bakalım Rabbim hayırlısını versin
Canim pik derecesinde cikmadan gebelik olmuyor bildigim tste cikan bu ton hormonun vucutta her zmn oldugu icin cikmis olacaginin gostergesi kendimde denemistim ordan biliyorum ama ınsallh seninki gebeliktirGebelik için yapmistim ovulasyon testiyle oluyomu bilmiyorum o yüzden size sordum
Canım onu denediler daha önce tutmayan çok olduŞuan hanımlar hamilelik testine para vermeden önce bir bnm dedigim yöntemi deneyin bakalım dogrumu bir temiz kabin icine camasir suyu birinin icine idrarinizi koyun sonra idrarinizi camasir suyu kabina bosaltin bakinnkopuruyomu duruyormu oylece videoya cekin bakalim duyduguma gore köpürurse hamilesiniz kopurmezse degilsiniz
Tühhh bnde sandım doğrudurCanım onu denediler daha önce tutmayan çok oldu
sen ne yaptin cnm kan verdinmiBaktım canım artik hayirlisi
Canım cok silik cizgi cıkıyor dikkatli baktın mıKizlar bugun iki tane test yaptim birini sabah birini az once negatif. Olsa kesin cikardi heralde 13. Gun bugun
Canım kacıncı gunsen ne yaptin cnm kan verdinmi
En dogrusu yine kan vermek yada testCanım onu denediler daha önce tutmayan çok oldu
Aynen canım testin bile yanılttıgı oluyor en doğrusu kan vermek. Sen hamile misinEn dogrusu yine kan vermek yada test
Valla nerdeyse sasi olucam. Kesin yok yaniCanım cok silik cizgi cıkıyor dikkatli baktın mı
Kan verdim canım yarin sonucu alicam insallahsen ne yaptin cnm kan verdinmi
Yok canım allah korusun bi kızım hala yeni 1 yasinda bu ay cok korkuyorum ins bnm yerime olmuyanlara verir rabbim bu ay kacamak oldu bnde hatta sormustum sizlere rabbim hayirlisini bilir ama ins isteyenlere verirAynen canım testin bile yanılttıgı oluyor en doğrusu kan vermek. Sen hamile misin
ben 14.gün erken gebelik testi yapmıştım onda silik çıkmıştı 11. gün bi şey çıkmamıştı bence bekleKizlar bugun iki tane test yaptim birini sabah birini az once negatif. Olsa kesin cikardi heralde 13. Gun bugun
Benim normalde adetimde geciktigi icin beklicem 1 hafta, olmazsa sonra gidip kan veririm. Varsa zaten bir haftaya garanti belli olur.ben 14.gün erken gebelik testi yapmıştım onda silik çıkmıştı 11. gün bi şey çıkmamıştı bence bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?