Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet yaa testte çıkmadı erken gebelik testi aldım onda da cikmadi bakalım hayırlısı yarin belli olur var mi yok mu

13.gün dedin ama nasıl adet gecikiyor bu durumda yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet olursun senin yumurta ne zaman çatladı ondan itibaren sayacaksın
Canim benim gecen ay 11 rinde adet oldum. Bi de illa 14 gun sonra olucak diye bisey yok bence stres falan etkileyip uzatabiliyo. Once ki ay 50 gun olmadim.

Kızlar benim de bu ay deneme oldu ama deneme demeye dilim varmıyor aslında yapmayacaktım çünkü.cinsel perhiz yok 25 saat falan yani yumurtam çatlamamıştı sanırım ya da ne zaman çatladı bilmiyorum bile Çünkü denemeden sonra annemlere gittik 2 gün yoktum takip yapamadım.Bugün 10. Gün test yaptım bayağı bekleyince gölge var yok gibi bişey çıktı ama sanmıyorum çünkü saatlerce bekleyince göründü.yarın sabah yine yapıcam test.Testlerim böyleydi akşam 7 gibi de ilişki oldu.

Eklentiler

• 69ED499D-4FFC-4EA9-B19A-7CBC98BF9FE0.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 60

Bence tam nokta atışı ama çok geç silinmediyse testlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…