- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #63.601
İşte takip edemedim o yüzden bilemiyorumBence tam nokta atışı ama çok geç silinmediyse testlerin
İşte takip edemedim o yüzden bilemiyorumama normalde hep 13. Gün sabah yumurtam çatlardı bu sefer geç yumurtladım. Her ay yeni bir huy çıkarıyor yumurtam
Aynen canım duamız belli duyan belliHayirlisiyla gönlünden geçen olsun insAllah valla benimde öyle 2 aydır geç yumurtluyom geç adet oluyorum görelim bi Mevlam neyler
Allah gönlündekini verir insAllah canimCanim test kullandım pikken deneme oldu ama tutmadı sanırım adet biti mi hep aklımda bi yerde hâlâ Dr ilaç vermezse bu ay adet bitimi ve yumurtlama günü deniycem ömür vefa ederse tabi
olsa cikardi benceKizlar bugun iki tane test yaptim birini sabah birini az once negatif. Olsa kesin cikardi heralde 13. Gun bugun
bugun 7Camım
Canım kacıncı gun
hayirlisi cnmKan verdim canım yarin sonucu alicam insallah
testini atsana buraya merak ettimKızlar benim de bu ay deneme oldu ama deneme demeye dilim varmıyor aslında yapmayacaktım çünkü.cinsel perhiz yok 25 saat falan yaniyumurtam çatlamamıştı sanırım ya da ne zaman çatladı bilmiyorum bile Çünkü denemeden sonra annemlere gittik 2 gün yoktum takip yapamadım.Bugün 10. Gün test yaptım bayağı bekleyince gölge var yok gibi bişey çıktı ama sanmıyorum çünkü saatlerce bekleyince göründü.yarın sabah yine yapıcam test.Testlerim böyleydi akşam 7 gibi de ilişki oldu.
Hayalet gibi Işık’ta bile zor görünüyor belki de hazırlıksız deneme olduğu için bana öyle görünüyodurte
testini atsana buraya merak ettim
testin bozuk gibi hadi insalh vardir yarin sabah cift cizgi gormek dilegiyleHayalet gibi Işık’ta bile zor görünüyor belki de hazırlıksız deneme olduğu için bana öyle görünüyoduryarın sabah tekrar yapıcam
Hadi bakalım 5 gun sonra haberi alırsın inşallahbugun 7
insallah canimHadi bakalım 5 gun sonra haberi alırsın inşallah
Ya fazla damlattım ondan yayıldı sanırım çizgi var gibi sanki ya da bana beynim oyun oynuyor bu ay hevesli değildim diyetestin bozuk gibi hadi insalh vardir yarin sabah cift cizgi gormek dilegiyle
Bence de çizgi var gibiYa fazla damlattım ondan yayıldı sanırım çizgi var gibi sanki ya da bana beynim oyun oynuyor bu ay hevesli değildim diye
var gibi ama sende belirti varmiYa fazla damlattım ondan yayıldı sanırım çizgi var gibi sanki ya da bana beynim oyun oynuyor bu ay hevesli değildim diye
Ya fazla damlattım ondan yayıldı sanırım çizgi var gibi sanki ya da bana beynim oyun oynuyor bu ay hevesli değildim diye
Evet evet bende gördüm :) hayirla sağlıkla tutunsun paşan insAllah
kacinci gunun bugun cnmYa fazla damlattım ondan yayıldı sanırım çizgi var gibi sanki ya da bana beynim oyun oynuyor bu ay hevesli değildim diye
Her ay adet olacağım zaman ki gibi göğüs ve kasık ağrısı ki adet olacağım zaman da oluyor Bu ağrılarvar gibi ama sende belirti varmi
10. Canımkacinci gunun bugun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?