taki isinden hic anlamam, ama zaten bu devirde altin almis basini gidiyor. kardesinizin ihtiyaci da yokmus, siz borc da ödüyormussunuz...
20 gr makul birsey bence... maksat elalem görsünse madem, görürler bilezik takilirken.. orada hassas terazi getirip tartacak degiller ya....
kardesiniz size ne kamisti??
merhaba arkadaşlar ;
biz iki kız kardeşiz ikimizin adına açıyorum bu konuyu 1 tane erkek kardeşimiz var.eylül ayında düğünü olacak.kendisi avukat.,Ben hastanede çalışıyorum kız kardeşim öğretmen.. biz düğünde 20/şer gram bilezik takmayı düşünüyorduk yani 20 gram bilezik ben 20 gram bilezik kız kardeşim takacaktı.bugün annem aradı beni 20 gram az olurmuş utanmıyormusunuz diye bağırdı çağırdı ...bir tane kardeşimiz varmış az olurmuş ..kız kardeşimin eşi tarafında da benim eşimin tarafında da 2 tane bekar var ( kardeş olarak) şimdi biz kardeşimize 20 gram takarsak onlara ( 20 + 20) = 40 gram takılırmış toplam ama biz tarafa 20 gram o zaman haksızlık olurmuş. bu arada kareşim 20 y5 yaşında evini aldı arabası varparası var yani ihtiyacı yok ...ben 6 senedir evliyim daha ev borcu ödüyorum kız kardeşim de aynı o da ev borcu ödüyor ..ama annem bizim takacağımız altını az buluyor o kadar moralim bozuk ki kızlar ne yapıyım sizce bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?