Erkekler evlendikten sonra neden değişiyorlar ?

zzzzzzzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
149
-2
0
Almanya
BU ERKEKLER NEDEN EVLENINCE DEGISIRRR....ya nisanliyken falan nasillar evlenince tam degisiyorlarr...bugun evlilik yildonumumuz eger hatirlamassa varya gercekten cok kotu olcakherseyyy...cunku ilk evlilik yildonumumuzzz.....offf ya sizinkilerde aynimi yoksa tek benimkimi boyle

Tamam erkekler bizlere göre daha düz daha duyarsızdır böyle inceliklerde ama
bu da ilk evlilik yıldönümünüz.Hatırlar gibi geliyor bana.
Konu arasında hiç geçmiyor mu ''ne çabuk 1 sene oldu ya dün gibi''falan diye.
Bizimde ilk evlilik yıldönümümüzdü geçen hafta,her ay aynı muhabbet dönerdi.
''ne çabuk 7 ay oldu,ne hızlı geçti zaman,bak 11 ay oldu bile'':)
Yani unutulmaya imkan vermeyecek kadar sık konuşuruz evlilik süremizi:)
Bence ufacık da olsa unuttuğunu düşünüyorsanız,
mutlaka saat daha da geç olmadan bir plan yapın ve kendisini silkeleyin:)
Sonuçta ilk evlilik yıldönümünüzü böyle hatırlamayın.

ayy bnim erkek arkadaşımda bahanesi bugün ayın kaçı olduğunu bile bilmiyodum ki olur bişeyi hatırlamadığında ama çıkmadan önce hiçbişeyi unutmazdı nasıl oluyosa

ya aslinda daha 1 haftaya kadarda planlar yapioduk pazar gunu cok yogunun hafta ici bigun kutlariz die planliyodukk ama bugun en azindan insan bi cicekde alir ve kutlardiii...sabah kalkti ve ise gittiii

Köprüyü geçene kadar ne diye extra harcama yapsın öyle alıştırmak istiyordur belki arkadaşlardan tüyo almıştır kadın tarafına alıştırma diye hanzo çok memlekette!

ya unutursada cok büyütme canım sonuçta erkekler kadınlar daha farklı dikkatsizler unutmuştur getirmediyse nolcak sanki dünyanın sonu deilya ona azcık kırıldıgınızı caktırın oakdar fazla ileriye gitmeyin herkesin yapısı farklıdır sonuçta

sevgilimde doğum günümü unutmuştu gerçi burnundan getirdim bidaha unutmaz
ama erkek milleti işte onlara göre her gün aynıdır pek önem vermezler böyle şeylere
biz kadınlar fazla şey beklediğimiz icin hayal kırıklığına uğruyoruz
onun hatırlamasını bekleme sen bir şeyler yap,unuttuysa da utandır onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…