- Konu Sahibi zzzzzzzzzz
-
ya unutursada cok büyütme canım sonuçta erkekler kadınlar daha farklı dikkatsizler unutmuştur getirmediyse nolcak sanki dünyanın sonu deilya ona azcık kırıldıgınızı caktırın oakdar fazla ileriye gitmeyin herkesin yapısı farklıdır sonuçta
sevgilimde doğum günümü unutmuştu gerçi burnundan getirdim bidaha unutmaz
ama erkek milleti işte onlara göre her gün aynıdır pek önem vermezler böyle şeylere
biz kadınlar fazla şey beklediğimiz icin hayal kırıklığına uğruyoruz
onun hatırlamasını bekleme sen bir şeyler yap,unuttuysa da utandır onu..
ya aslinda daha 1 haftaya kadarda planlar yapioduk pazar gunu cok yogunun hafta ici bigun kutlariz die planliyodukk ama bugun en azindan insan bi cicekde alir ve kutlardiii...sabah kalkti ve ise gittiii
Pazar günü çalışıyorsa çok birşey yapamaz tabi,
ama en azından bir msj ya da eve dönüşte bir çiçekle gönül alabilir.
Dur bakalım daha gün bitmedi.
Ya da biz çok başka düşünüyoruz,siz hafta içi kutlarız diye plan yaptığınız için,
sürprizlerini hafta içine saklıyordur.
ya unutursada cok büyütme canım sonuçta erkekler kadınlar daha farklı dikkatsizler unutmuştur getirmediyse nolcak sanki dünyanın sonu deilya ona azcık kırıldıgınızı caktırın oakdar fazla ileriye gitmeyin herkesin yapısı farklıdır sonuçta
bu benım fikrımdı bazı ınsanlarr cok ınce dusunemıyo sonradan deısmesını beklemek yanlıs bence ayrıca bu konu oakdar byutulcek bı konu degılyoooo simdiden ustune gitmessen öyle alisirrr....erkek milletine yüz wermiyceksinnnn.......
benim erkek arkadaşım kendi doğum gününü bile hatırlamaz :)) o yüzden kızmıyorum, kızamıyorum.. art niyetli olmadığını biliyorum. szin eşiniz de art niyetli olmadığına göre, unutursa azıcık laf sokarsınız, sonra da romantik romantik yemeğinizi yersiniz bence :)
art niyetli biri kesinlikle degil....ama ewlenmeden once bole degildiii....simdi boyle oldu
ınsallahh sızı utandırır mutlu eder ama unutrsada sız bı yemek falan hazrlayın suprız olsun en azından bu sefer utanırsa bıdahakıne dıkkat eder :))
Daha hiçbişey belli değil ki .. belkide utanıcaksın bunları yazdıgına.. yargısız infaz yapmaakşamı bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?