Erkekler evlendikten sonra neden değişiyorlar ?

eski karisini unutamamismida ikidebir agzinda dalavere ediyor eski karisini, gercekten manyakmis

Erkekler evlendikden sonra neden ? değişiyorlar..
ımss.
Sorumluluk almak zorlarına gidiyor..
Rahatlarına düşkünler ondan
Kimse karışmasın bişe demesin bişi istemesin..
Gel keyfim geL..

EVLENMEYİN EFENDİMM KİM ZORLA EVLENDİRİYOR SİZİ..
SİLAH MI DAYIYOSS aaaa dimi ama..

gercekten ama o beni cok iyi tanio.....unutursa yarindan itibaren benim icin biterrr...unutmasi demek bize deger wermiyor demektirrr nasil sakin olayimm.....

Nasıl biter ya, anlamıyorum. Bu kadar kolay mı. Her şey hafızaya mı bağlı. Belki adamın dalgın bir dönemi, işleri yoğun, geçim derdini kafaya takıyor.

Tamam küsülür, trip atılır, nazlanılır falan da.. "Biter, silerim" demeniz tüm suçun erkeklerde olmadığının ispatı. Belki kadınlar da evlendikten sonra değişebiliyor. Evlilik yıl dönümünü unutma ihtimalini düşündüğünde bile "benim için biter" diyebiliyorsa bir kadın...

Benim eşim de doğum günümü unutmuştu, hem de onunla olan ilk doğum günümdü. Trip attım, bir saat küs durdum.. Sağolsun gönlümü aldı.

Özel günleri unutan taraf gönül almayı biliyorsa bence büyütülecek bir mesele değil. Sürekli tekrarlamaması halinde, biraz da "insanlık hali" demeyi bilmek lazım.

Son düzenleme:

belki şimdi ona kahvaltı hazırlamaktan vazgeçip makyaj yapabilirsin ancak bir bebeğin olduğunda saçlarını tarayacak vakit bulamadığın günler yaşayacaksın. o günlerde de çocuğa bakma bezini değiştirme ona mama verme makyaj yap dermi ki?
ilişkine devam edersen hep eksik hissedeceksin kendini , hep kendini ona beğendirmek için kendinden ödünler vereceksin. çok sinirlendim erkek arkadaşına!

hersey biter derken asla bidaaha eskiissi gibi dawwranmazdim ona

Bunları okuyunca şey geldi aklıma hani petek dinçözün kocası evde sahnedeki gibi değilsin eşofman ve terlik giyiyorsun deyip boşanmak istemişti ya gebermiştim ona gülmekten ya.
en mantıklı insan ödülünü vermiştim
Erkeler herhalde aynı eve girmeden dışarda hep bakımlı saç baş yapılı falan görüyor ya hep öyle olcak kadınlar sanıyorlar.Nasıl her dk makyajlı saçlı şık olayım ya kardeşim zaten evimdeyim rahat etmem gereken yerdeyim yani.Gördüğün en güzel kadında evinde böyle.Zannedersinki kendinleri evde takımla falan geziyor.
Ayrıca isterse takımla gezsin onun arkasından ben tuvalete giriyorum Allah aşkına bundan ötesi var mı yaaa

bir kere her erkegi ayni kefeye koymamak lazim bence
ikinciside yargisiz infaz
siz dereyi görmeden pacayi sivamissiniz
esinizi demekki iyi tanimamissiniz ki daha gün bitmeden baslamissiniz kendinizi üzmeye
yazik olmus bence gergin gecmis sizin icin gün
birde niye hep erkeklerden bekleriz ki
bakin esiniz süpriz yapmis ciocekle gelmis
ama yalnis okumadiysam siz yinede hic bisi yapmamissiniz
ki ilk evlilik yil dönümünüz cok farkli planlar yapip aksamin gecenin akisini siz deyistirebilirdiniz
neysse daha nice yillara diliyorum

ayol adamcağız çiçek yaptırmış, bir de üstüne kutlama yapmışsınız
"siz ne yaptınız" diye sormuş arkadaşlar
"hiçbişey yapmadım" demişsiniz
ay kusura bakmayın da bu kadın milleti de az değil yani
o unututrsa hiçbişey eskiye dönmüyo herşey bitiyo(!)
ama biz hiçbişey yapmasak da olur..:26:
peeh yazık bu adamcıklara yahu, bu kadar da kötü olmamak da fayda var diye düşünüyorum:97:

ayyyy ne bileyim kesin unutur diodummm sinirim bozulsu bende bisey yaPMADIMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…