- Konu Sahibi zzzzzzzzzz
-
özellikle bizim toplumumuzda erkekler kadınlara karşı bi istemezlik, bi kaçış durumları içindeler.. nedeni artık evlilikte yaşanacak biçok şeyi yaşıyor olmaları olsa gerek. onları ikna edip masaya oturtmak için koşuşturur olmuşuz..
evliliğe bakış açıları kötü. art niyetliler.. 8 aydır bi birlikteliğim var. öncesinde nişanlıydım ayrılalı 1 yılı geçmişti onunla tanıştığımda. herşey mükemmeldi. birbirimize ummadığımız şekilde bağlanınca işler ciddiye gitmeye başladı. bana bi evlilik geçirdiğini 2 kızı olduğunu anlattı. bitmiş bişey benim için o an sorun çıkaracak bişey değildi ve devam ettik. kısaca sonunu konuya bağlayayım :) geçen ay içerisinde 2 hafta kadar birlikte kaldık şehirdışındaydık onun işi için. ev içerisinde o mükemmel erkek başka bi erkek oldu. ben aynıydım, daha önce böyle birşeyle karşılaşmadığım için ona tepki vermemiş olmamdan belki herşey ii gitmiş. şunu şöyle yapalım bunu böyle yap cümlelerimden sonra karıma benzedin ya yapma şunu kendimi evli gibi hissttim cümlelerini şuan yazarken bile duyar gibi oluyorum..
bi gece iş yemeği uzadı sabaha karşı dönmüştük kaldığımız yere. onun sabah erken kalkması gerekiyordu, kalktım giyeceklerini hazırladım kahvaltıyı hazırladım ama ben kendim pijamalarla geziniyordum tabi ortalıkta. kalktı ve dediki şu yaptıklarınla tamamen ona benzedin bukadar erken kalktın madem saçını başını düzeltip makyaj yapsaydın giyinseydin. 10 yıllık karım gibi olmasaydın keşke
ama onları hazırlamasam da yetersiz olacaktım. ya bu erkekler manyak :) hala da şaşkınım bi an tekrar yaşar gibi oldum o sabahı :)
gercekten ama o beni cok iyi tanio.....unutursa yarindan itibaren benim icin biterrr...unutmasi demek bize deger wermiyor demektirrr nasil sakin olayimm.....
özellikle bizim toplumumuzda erkekler kadınlara karşı bi istemezlik, bi kaçış durumları içindeler.. nedeni artık evlilikte yaşanacak biçok şeyi yaşıyor olmaları olsa gerek. onları ikna edip masaya oturtmak için koşuşturur olmuşuz..
evliliğe bakış açıları kötü. art niyetliler.. 8 aydır bi birlikteliğim var. öncesinde nişanlıydım ayrılalı 1 yılı geçmişti onunla tanıştığımda. herşey mükemmeldi. birbirimize ummadığımız şekilde bağlanınca işler ciddiye gitmeye başladı. bana bi evlilik geçirdiğini 2 kızı olduğunu anlattı. bitmiş bişey benim için o an sorun çıkaracak bişey değildi ve devam ettik. kısaca sonunu konuya bağlayayım :) geçen ay içerisinde 2 hafta kadar birlikte kaldık şehirdışındaydık onun işi için. ev içerisinde o mükemmel erkek başka bi erkek oldu. ben aynıydım, daha önce böyle birşeyle karşılaşmadığım için ona tepki vermemiş olmamdan belki herşey ii gitmiş. şunu şöyle yapalım bunu böyle yap cümlelerimden sonra karıma benzedin ya yapma şunu kendimi evli gibi hissttim cümlelerini şuan yazarken bile duyar gibi oluyorum..
bi gece iş yemeği uzadı sabaha karşı dönmüştük kaldığımız yere. onun sabah erken kalkması gerekiyordu, kalktım giyeceklerini hazırladım kahvaltıyı hazırladım ama ben kendim pijamalarla geziniyordum tabi ortalıkta. kalktı ve dediki şu yaptıklarınla tamamen ona benzedin bukadar erken kalktın madem saçını başını düzeltip makyaj yapsaydın giyinseydin. 10 yıllık karım gibi olmasaydın keşke
ama onları hazırlamasam da yetersiz olacaktım. ya bu erkekler manyak :) hala da şaşkınım bi an tekrar yaşar gibi oldum o sabahı :)
Peki siz ne yaptınız kutlamak için? Ben bunu merak ettim. =)evetttttttt hatirladiii.....hafta ici kutladik evlilik yildonumumuzu yok guzel bi cicek yaptirmisti bana.......offffffff ya okadar sey yazdim:44:
Peki siz ne yaptınız kutlamak için? Ben bunu merak ettim. =)
Erkekler kulübü diye bir yer var mı bu arada?
Nasıl biter ya, anlamıyorum. Bu kadar kolay mı. Her şey hafızaya mı bağlı. Belki adamın dalgın bir dönemi, işleri yoğun, geçim derdini kafaya takıyor.
Tamam küsülür, trip atılır, nazlanılır falan da.. "Biter, silerim" demeniz tüm suçun erkeklerde olmadığının ispatı. Belki kadınlar da evlendikten sonra değişebiliyor. Evlilik yıl dönümünü unutma ihtimalini düşündüğünde bile "benim için biter" diyebiliyorsa bir kadın...
Benim eşim de doğum günümü unutmuştu, hem de onunla olan ilk doğum günümdü. Trip attım, bir saat küs durdum.. Sağolsun gönlümü aldı.
Özel günleri unutan taraf gönül almayı biliyorsa bence büyütülecek bir mesele değil. Sürekli tekrarlamaması halinde, biraz da "insanlık hali" demeyi bilmek lazım.
ayol adamcağız çiçek yaptırmış, bir de üstüne kutlama yapmışsınız
"siz ne yaptınız" diye sormuş arkadaşlar
"hiçbişey yapmadım" demişsiniz
ay kusura bakmayın da bu kadın milleti de az değil yani
o unututrsa hiçbişey eskiye dönmüyo herşey bitiyo(!)
ama biz hiçbişey yapmasak da olur..:26:
peeh yazık bu adamcıklara yahu, bu kadar da kötü olmamak da fayda var diye düşünüyorum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?