- 4 Kasım 2011
- 407
- 14
- 68
önemli olan kadının ne istediği.. Kadın kendisini hem duygusal hem fiziksel anlamda yeterince olgunlaştirdiysa, ilişkilerinde merkezi "sevgilisi" değil de kendisiyse, doğrularını bi kefeye yanlışlarını bi kefeye koyduysa, hayat felsefesini oluşturduysa herşeyi yaşayabilir.. Ama daha duygusal olarak büyümemiş nice kızlar sevgilileriyle birlikte olup bunalıma giriyor.. Illa onla evlenmeliyim diye düşünüyor, hele de terk edildiyse inanılmaz bir yara alıyor... Erkek ister.. Sevse de ister sevmese de.. Kadın gibi değildir erkek.. Işin içinde duygu yoksa da ister iliklerine kadar aşıksa da ister.. Ama kadın için birliktelik sadece haz değildir, aynı zamanda güvendir.. Paylaşmaktir.. O yüzden gram pişmanlık duyacaksa bi kadın yaşamasın bence.. Birlikte olduğu adamla evlenemeyince bunalıma girecekse, sonra başka bi adamla evlenmeye karar verince gidip zar diktirecekse yapmasın o kadın.. Yalanlar üzerine bir yuva inşa etmesin.. Ya gitsin dürüstçe "yaşadım" desin, geçmişine saygı duydurtsun ya da o olgunlukta değilse yaşamasın..
Doğru haklısınız yıllar önce bırakın sevgilileri nişanlılar bile birbirinin elini tutmazdı çok boşanmalar vardı değil mi ? lütfen biraz araştırın boşanmalar ne zaman artmış cinselliğin sokak ortasında yaşandığı dönemde mi yoksa herşeyin evlilikte yaşandığı dönemde mi ..
Kimseyi yaşıyor diye eleştiremem ama ben evlilik öncesi bir ilişki yaşamak istemem ..
boşanmaların artmasında cinselliğin sokak ortasında yaşanmasının etkisi değil, kadının ekonomik özgürlüğünü kazanmasının etkisi var. eskiden kadınlar belki lise bile okuyamazlarken şimdi her türlü eğitimi alabiliyor, eğitim almasa bile bir şekilde iş hayatında yerini alıp kendi parasını kazanıp ayaklarının üzerinde durabiliyor. böylece mutsuz evliliğini devam ettirmek zorunda kalmıyor.
kızlar çok merak ediyorum erkek gerçekten sevdiği değer verdiği ciddi şeyler düşündüğü kadınla evlilik öncesi beraber olmayı istermi veya bu durum sadece samimiyetsiz ilişkilerdemi geçerli?? bir arkadaşım erkekler kesinlikle gerçekten sevdiği kızlar için o tarz şeyler düşünmez diyo benim fikrimde bence erkekler en çok sevdiği kişileri arzular peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?? bu duruma hep beraber açıklık getirelimmi???
gerçekten seven erkeklerin sevdikleriyle münasebeti masum öpücükelrden ileriye gitmezmi:26:yada tam tersimi o zaman nasıl anlıcaz gerçekten seveni
Arkadaşlar, bir kere birlikte olunursa erkeğin hevesi geçer ayrılır diyenler olmuş. O zaman bu düz mantığa göre evliliklerde ilk geceden sonra bütün erkeklerin hevesi geçiyor, artık eşlerini arzulamıyorlar, öyle mi???? Bu durumda da evlilik kanunen devam etse bile fiilen bitmiş oluyor, doğru mu??? Eğer arada gerçek anlamda sevgi ve güven varsa, ne kadının ne de erkeğin hevesi hiçbir zaman geçmez. Bu konuda kadınlar o kadar sindirilmiş durumda ki, cinsel ilişki olmasa bile oraya gelene kadarki aşamaları yaşadığını bile itiraf edebilen 1-2 kişi olmuş sadece, hem de kimsenin gerçek kimliklerinin belli olmadığı sanal bir ortamda.
Birbirini seven her erkek ve her kız/kadın birbirini ister, arzular, bu yaradılışın bir gereğidir. Allah bizlere bu içgüdüleri vermiştir. Yaşayıp yaşamamak kişilere kalmıştır. Ama şu da bir gerçek ki, bir ayrılık durumunda yaşananların bedelini yalnızca kadın ödüyor...
Vallahi kim ne derse desin bunun benim için tek bir cevabı var, kesinlikle istemez. Arzulamaz demiyorum, tabii ki arzular. Fakat istemez. Hatta kadın istese bile istemez. Zaten birkaç arkadaş bahsetmiş eşlerinin sen istesen bile ben istemezdim dediğinden. Bence çok doğru bir davranış takdir ediyorum bu şekilde düşünenleri. Hani gerçekten aşık olanlar derler ya "Varsın benim olmasın ama olduğu kişiyle mutlu olsun" diye, bu da tıpkı onun gibi. Dünyanın binbir türlü hali var. Eğer gerçekten seviyorsa, önce sevdiğini düşünmeli, her ihtimali düşünmeli. Evlenince nasıl olsa yaşayacak, acele etmenin bir manası yok. Evlilik dışı ilişkileri çekici bulmuyorum zaten, herkesin kendi tercihidir, saygı duyarım. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok. Ha bir de cinsellik için evleniyorsunuz gibi saldırılar ne kadar da saçma olmuş. Ya ne için evleneceeeedik? derler adama. Tabii bu işin esprisi şimdi kesin biri gelir buna da takılır. İsteyen istediği sebepten evlenir yahu! İster formaliteden evlenir ister sevdiğinden evlenir isterse cinsellik için evlenir. Buna da mı karışılır oldu?
kızlar çok merak ediyorum erkek gerçekten sevdiği değer verdiği ciddi şeyler düşündüğü kadınla evlilik öncesi beraber olmayı istermi veya bu durum sadece samimiyetsiz ilişkilerdemi geçerli?? bir arkadaşım erkekler kesinlikle gerçekten sevdiği kızlar için o tarz şeyler düşünmez diyo benim fikrimde bence erkekler en çok sevdiği kişileri arzular peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?? bu duruma hep beraber açıklık getirelimmi???
gerçekten seven erkeklerin sevdikleriyle münasebeti masum öpücükelrden ileriye gitmezmi:26:yada tam tersimi o zaman nasıl anlıcaz gerçekten seveni
konuyu yeni görüyorum ve hemen cevaplıyorum :))) bence isterler ama zorlamazlar. yani seni istiyorum der ama illa bunu yapalım demez. kadının isteklerine düşüncelerine saygı duyan bir erkek zorlamaz bu konuda. sabreder. yeni ilişkimde beni istediğini ama kesinlikle böyle birşey olmayacağını söyledi. ben istesem de olmazmış çünkü ben öyle biri değilmişim ailem öyle değilmiş :)) benim dememe gerek kalmadı kendisi bunları anladı bana söyledi, kolay oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?