bosanirken kolayca zavalliiiii bosanmak zorunda kalmis kadincagiz rolüne sokulursun ama evlenmeden sevisince zorla O... rolüne sokuluyorsun. fark bu iste nikahi bastinmi gerisini dert etme
valla benim çevremde kimse kimseye o..... demiyor kimse kimseye küfür yada hakaret etmiyor , kimse kimseyi asla aşağılamıyor sonuçta kimin zarı var kimin yok kimsede bilmez.
ama sizin çevreniz öyle sanırım yazık üzücü valla ...
Gunah olmasaydi seninde dedigin gibi ayni evde yasanirdi yani kimse evlenmezdi. Avrupada oyle nerde aile yasantisi?????Herkes istedigiyle yasar kimse kimsenin kahrini cekmez dogan cocuklar ortada birakilir hooppp yeni askin evine ten uyumuna bakmaya.... Ondan yeni cocuklar...birini tanimak icin ayni evde yasamaya her anina sahit olmaya luzum yok.sen karsindakinin edebini ahlakini terbiyesini gorgusunu az cok biliyosan evdeki yasantisini da az cok bilirsin
Arkadaslar ten uyumu safsatadan baska bisey degil seviyosan afedersin terinin kokusunu bile seversin.sevmiyosan da parfumunun kokusu bile seni iter anlatabiliyomuyum?
bu konuya muhrumu basarım.şöyleki: erkekler evlenecekleri kadını arzularlar tabıkı ama cınsel anlamda yakınlık kurmazlar.erkek hem bekar kız ister, el değmemiş, hemde eşi olacak kişiyi düğüne kadar bekler.Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum.
cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.[/QUOTE
muhur basacak kadar çok erkeğe sormuş olmanız gerekir bu kadar emin konuşabilmek için...sanırım hep aynı düşünen erkekler üzerinize yapmışsınız araştırmanızı...
İster tabii ki. Aşık olan adam sevdiği kadına dokunmak, onu hissetmek ister.
Kadın da ister bunu. İki insanın arasında bir çekim varsa birbirlerini istememeleri olanaksızdır.
Ayrıca bu kötü birşey değildir. Hiçbir kadın evlenmeden önce sevdiği adamla beraber oldu diye namussuz olmaz.
Sevgilisinin gözünde de olmaz, olmamalı.
Sadece bazı kişiliksiz erkekler vardır, bu durumu kullanıp karşısındaki kadını üzerek karaktersiz olduklarını ortaya çıkarırlar.
Seven erkek sevdiğine kıyamaz, evlenmeden de dokunmaz lafı safsatadır bana göre.
İki insanın rızası varsa ortada ne kıyılacak bir durum vardır ne de kıyılacak bir kadın.
bu konuya muhrumu basarım.şöyleki: erkekler evlenecekleri kadını arzularlar tabıkı ama cınsel anlamda yakınlık kurmazlar.erkek hem bekar kız ister, el değmemiş, hemde eşi olacak kişiyi düğüne kadar bekler.Bunu bizzat erkeklerin ağzından duydum.
cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.
cinsel anlamda beraberlık yaşıyorsa zaten o bayanla evlenmez erkekler.[/QUOTE
muhur basacak kadar çok erkeğe sormuş olmanız gerekir bu kadar emin konuşabilmek için...sanırım hep aynı düşünen erkekler üzerinize yapmışsınız araştırmanızı...
kendini bılen saygılı erkeklere sordum .Her erkek anket cevabım değildir benim.edepli hayalı, saygılı erkek tercıhımdır. gerisi beni ilgilendirmez.Serseri çapkın takımla işim olmaz.
evlenenler çok .mesela benim eski erkek arkadaşım ben el değmemmeiştim senin tabirinle ama o beni bıraktı başka bir kadınla olmaya başladı .o kadnında daha önce ilişkileri olmuş belkide onla evlenicek .herkesde geçerli değil senin düşüncen .birlikte yaşadıkları kadınlarla evlenme düşünüyolar .
valla canım genelleme yapma kimse için .adamlar kaç senelik karılarını ne kadınlarla adatıyor gidiyor bide evleniyor onlarla .aşk bu kime aşık olacağını bilemezsin .adam aşık olmuştur evlenir çapkınlıkla alakası yok .çok düzgün insanlarda yapıyor bunu .yönlendirmek için demedim ben zaten .ama çok oluyor bunlar .sakın bu düşüncelerle genç kızlarımızı yanlış yönlendırmeyın.edepli erkekten bahsediyorum ben.çapkın takımından değil.Kızlar ağır olacaklar sevdiğimi kaybederim beraber olmazsam dıye düşünenleri kınıyorum.
valla canım genelleme yapma kimse için .adamlar kaç senelik karılarını ne kadınlarla adatıyor gidiyor bide evleniyor onlarla .aşk bu kime aşık olacağını bilemezsin .adam aşık olmuştur evlenir çapkınlıkla alakası yok .çok düzgün insanlarda yapıyor bunu .yönlendirmek için demedim ben zaten .ama çok oluyor bunlar .
edepli erkeklermiş hay allahım ya .ne edeplililer gördük biz .
şöyleki: her erkekte lıbıdo tavan yapar ama kendını eğiten arzularını korelten, ıradesını terbıye eden erkek sayısı azda olsa vardır arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?