Erkekler Neden Böyle Değişiyorlar

ben nişanlıyken karşı tarafın evine gidipte mutfağa girip yemek yapılmasına karşıyım.
bir kere bu yanlış.:hulya:
ama evlenseniz ne olcağını görmüş oldun,senin lehine.
ailesinin yanında da sana fazla zaaflı davranmak istememiş olabilir belki utanmıştır.kaydirigubbakcemile2

canım evet doğru değil bu ama nişanlım benim yemeklerimi çok beyenir dün benim yapmamı istedi bende kabul ettim. Ama bu sürekli olan bişey değil zaten olmazda.

ben olsam bana çok dokunurdu herhalde bu hareketi :( Ben onun evinde yemek hazırlayım o yanıma gelmek yerine face de dolaşsın. Çok düşüncesizler cnm ya.

bunların hepsi böyle canım benim de 2 yılı geçkin bir ilişkim var ama 3 yıldır görüşüyoruz 1 yıl peşimde koştu resmen bir kere beni terslediğini bilmem o süreçte ama dün neden aramadın diye sordum oysaki bilir bir gün bile aramasa bozulacağımı kızacağımı dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi benimle çatır çatır kavga etti resmen bende tahammül edemeyip ben kapatıyorum kib deyip bişey demesine izin vermeden kapattım suratına..bunlara fazla yüz vermeye gelmez gereğinden fazla değer verince hep kendinden gider elde edene kadarmış gerçekten herşey o yüzden bırak kendi haline seven insan eninde sonunda arar hatasını anlayıp :teselli:

bunların hepsi böyle canım benim de 2 yılı geçkin bir ilişkim var ama 3 yıldır görüşüyoruz 1 yıl peşimde koştu resmen bir kere beni terslediğini bilmem o süreçte ama dün neden aramadın diye sordum oysaki bilir bir gün bile aramasa bozulacağımı kızacağımı dünyanın en kötü şeyini yapmışım gibi benimle çatır çatır kavga etti resmen bende tahammül edemeyip ben kapatıyorum kib deyip bişey demesine izin vermeden kapattım suratına..bunlara fazla yüz vermeye gelmez gereğinden fazla değer verince hep kendinden gider elde edene kadarmış gerçekten herşey o yüzden bırak kendi haline seven insan eninde sonunda arar hatasını anlayıp :teselli:

evet canım bizimde 7 yıl oldu önceleri böyle değildi heleki nişandan sonra iyice bir rahatlık geldi bilmiyorum allah biliyor ya bazen ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü böyle ilgisizliğe hiç tahammülüm yok parasal yönden zaten sıkıntılarımız var ona amenna yani seviyorsam bir şekilde maddi sıkıntıya göğüs gererim ama böyle ilgisiz alakasız erkekde hiç çekilmiyor sonuçta ne hayallerle insan evleniyor ne umutlarla o zaman ne anlamı kaldıki herşeyin hiç evlenmeyelim ben ailemin yanındada bi şekilde karnım doyuyor mutluyum evleniyorsam bir farkı olması gerekmez mi bir erkeğin eşiyle hertürlü ilgili olması gerekir her erkekde böyle değil çevremde duyuyorum bazı erkeklerde eşiyle son derece ilgili hertürlü yardımcı oluyorlar yapı meselesi birazda bu ama inanılmaz üzülüyorum evlilikten soğuyorum resmen böyle olunca.

evet canım bizimde 7 yıl oldu önceleri böyle değildi heleki nişandan sonra iyice bir rahatlık geldi bilmiyorum allah biliyor ya bazen ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü böyle ilgisizliğe hiç tahammülüm yok parasal yönden zaten sıkıntılarımız var ona amenna yani seviyorsam bir şekilde maddi sıkıntıya göğüs gererim ama böyle ilgisiz alakasız erkekde hiç çekilmiyor sonuçta ne hayallerle insan evleniyor ne umutlarla o zaman ne anlamı kaldıki herşeyin hiç evlenmeyelim ben ailemin yanındada bi şekilde karnım doyuyor mutluyum evleniyorsam bir farkı olması gerekmez mi bir erkeğin eşiyle hertürlü ilgili olması gerekir her erkekde böyle değil çevremde duyuyorum bazı erkeklerde eşiyle son derece ilgili hertürlü yardımcı oluyorlar yapı meselesi birazda bu ama inanılmaz üzülüyorum evlilikten soğuyorum resmen böyle olunca.

canım istisnalar muhakkak ki var ama inan çevremde aynen benim senin gibi uzun süre ilişki yaşayanların yakındığı şey artık eskisi gibi olmamaları değişmeleri ilgisizlik alakasızlık vs vs..zaten başka bir yanlış yapsalar hiç çekilmezler sabrediyoruz uyarınca düzelir diye ama alttan alacakları yerde kavga edip tersliyolar..bende çoğu zaman düşünüyorum ayrılsam daha mı iyi olur acaba diye ama verdiğim emeklere acıyorum sabrediyorum sen de sabret bakalım canım en iyisi kendi hallerine bırakmak üstüne düşmeyeceksin ki ilgisizlik umursamamazlık neymiş anlasınlar..

canım bilmiyorum elde edene kadar son derece ilgililer elde ettikten sonra iyice bir rahatlaşıyorlar nasıl bir mantıkları var bunların anlamadım vallahi hiç ilişkisi olmayanlara imreniyorum bazen oh diyorum en azından dert tasa yok bu ne böyle yaa

canım bilmiyorum elde edene kadar son derece ilgililer elde ettikten sonra iyice bir rahatlaşıyorlar nasıl bir mantıkları var bunların anlamadım vallahi hiç ilişkisi olmayanlara imreniyorum bazen oh diyorum en azından dert tasa yok bu ne böyle yaa

aynennnn kaydirigubbakcemile3

ayy aynı benim sevgilimi anlatmışsın.. ben sevgilimin ablasıyla çok samimiyim geçen gün onlara gittim ablası çağirdi sevgilimde akşam işten çıktı eve geldi adam gitti içerde maç izlio.. yuhh dedim yaa.. çağirmadım tabi benim dememle gelecekse hiç gelmesin.. neyse sonra geldi biz ablasıyla kahve içioduk geçti bilgisayarın basına oturdu.. dayanamadım artık aşkım ben burda neciyim dedim.. sen böle davraniosun sonra ben size gelmek istemiorum bu sefer de kavga ediosun benimle günlerce neden gelmiosun bak ablam da seni çağirio seni herkes çok sevio nie böle davraniosun diyosun dedim. ama aşkım siz sohbet ediosunuz mutfakta bişiler yapiosunuz ben sıkılıorum dedi.. ben varken nasıl sıkılıosun dedim ama bazı erkekler böle işte.. mutfaktayken ya da kızkıza biriyle sohbet edioken ortamdan sıkılıolar.. eski nişanlım da tam tersiydi.. eteğimden ayrılmazdı mutfakta her işi beraber yapardık.. ben de istiorum şimdi ben bi yandan salata yaparken bana yardım etmese bile gelsin yanımda otursun sohbet edelim bişiler paylaşalım ama yok.. bunu bi türlü sevgilime anlatamadım.. o yüzden artık canımı sıkmıorum her erkek bir deil işte.. :hulya:

çok haklısın vallaha erkekleri bazen anlamak çok zor oluyor keşke herşey ilk gün ki kadar güzel olsa...al işte az önce bende tartıştım..neymiş çok üstüne gidiyormuş kendimden uzaklaştırımışım ilk başlarda ilgi çok gösterdi bende gösterdim illaki şimdi okadar ilgi göstermiyor ve ben neden ilgi göstermiyosund ediğim zman üstüme gelme sıkma oluyor allahım yaaa....:olmaz:

hepsi aynı terane arkadaşlar ilgi göstersek bi türlü göstermesek bi türlü benimki diyorki sen bana bişey söyleme ben yapacağım varsa zaten ben yaparım bırakda ben kendim düşünüp yapıyım diyor söyleyincede hep bi bahaneleri var zaten biz biraz ilgiyi çekince hemen ne oldu diye sormasını biliyolar ama biz sorunca bizden kötüsü yok.

odun ya bunlar sanki pc yle evlencek otursun pc siyle mutluluklar dileseydin...:umursamaz:

ya konuya yakın birde benim sorunum var kızlar fisfisfis
benim sevgilim askerde askere gitmeden önce olağanüstü bir ilişkim vardı öleki beni benden fazla düşünen bir sevgilim var günde minimum 35 kere arayan kahvaltımı yaptıran okula yemeğimi yedirip çantama suyumu alıp koyabilecek okuldan alan evime bırakan ki bu sadece bir kısmı anlatamıcam kadar üstüme düşer önüne dansöz koysam bakmıcana eminim benide öle seviyor fakat asker bu orda değişebilir diyebilirsiniz ama gelecek kaygısı oldu nişan düğün ev alıp yapma muhabbetlerinde önce beraber herşeyin üstünden geliriz diyen sevgilim gitti umutsuzluğa kapılan bize inanmayan ilerde herşey olabilir diyen bir sevgilim oldu inanmıyor aşkımıza her telefon konuşmasında muhakak kavga ediyoruz unutcam seni diyip yarım saat sonra tekrar arıyo biliyorum askerlik psikolojisi ama bu kadarı fazla değilmi :( bize inanmaması yani ve şunuda ekliyo geldiğimde hiç bişi eskisi gibi olmıcak diyip duruyo korkuyorum onu kaybetmekden beklediğim 15 aydan geçirdiğim zamanlarımın hüsrana uğramasından seviliyorum diyorum ama bazen kurtlar içimi yiyor yardım edin birazcık akıl verin lütfen :1no2: :1no2:

ya konuya yakın birde benim sorunum var kızlar fisfisfis
benim sevgilim askerde askere gitmeden önce olağanüstü bir ilişkim vardı öleki beni benden fazla düşünen bir sevgilim var günde minimum 35 kere arayan kahvaltımı yaptıran okula yemeğimi yedirip çantama suyumu alıp koyabilecek okuldan alan evime bırakan ki bu sadece bir kısmı anlatamıcam kadar üstüme düşer önüne dansöz koysam bakmıcana eminim benide öle seviyor fakat asker bu orda değişebilir diyebilirsiniz ama gelecek kaygısı oldu nişan düğün ev alıp yapma muhabbetlerinde önce beraber herşeyin üstünden geliriz diyen sevgilim gitti umutsuzluğa kapılan bize inanmayan ilerde herşey olabilir diyen bir sevgilim oldu inanmıyor aşkımıza her telefon konuşmasında muhakak kavga ediyoruz unutcam seni diyip yarım saat sonra tekrar arıyo biliyorum askerlik psikolojisi ama bu kadarı fazla değilmi :( bize inanmaması yani ve şunuda ekliyo geldiğimde hiç bişi eskisi gibi olmıcak diyip duruyo korkuyorum onu kaybetmekden beklediğim 15 aydan geçirdiğim zamanlarımın hüsrana uğramasından seviliyorum diyorum ama bazen kurtlar içimi yiyor yardım edin birazcık akıl verin lütfen :1no2: :1no2:

cnm ssen yeni bi başlık aç.. orda yardımcı olunur sana

arkadaşın konusunun içinde konu açılmasınyerimseniben

canım günleri günlerine saatleri saatlerine uymaz sana ben erkeğim ben üstünüm gibi davranmıs ama korkma iki gün sonra sorsan öyle bişey yok der rahatol

Back
X