ya konuya yakın birde benim sorunum var kızlar fisfisfis
benim sevgilim askerde askere gitmeden önce olağanüstü bir ilişkim vardı öleki beni benden fazla düşünen bir sevgilim var günde minimum 35 kere arayan kahvaltımı yaptıran okula yemeğimi yedirip çantama suyumu alıp koyabilecek okuldan alan evime bırakan ki bu sadece bir kısmı anlatamıcam kadar üstüme düşer önüne dansöz koysam bakmıcana eminim benide öle seviyor fakat asker bu orda değişebilir diyebilirsiniz ama gelecek kaygısı oldu nişan düğün ev alıp yapma muhabbetlerinde önce beraber herşeyin üstünden geliriz diyen sevgilim gitti umutsuzluğa kapılan bize inanmayan ilerde herşey olabilir diyen bir sevgilim oldu inanmıyor aşkımıza her telefon konuşmasında muhakak kavga ediyoruz unutcam seni diyip yarım saat sonra tekrar arıyo biliyorum askerlik psikolojisi ama bu kadarı fazla değilmi

bize inanmaması yani ve şunuda ekliyo geldiğimde hiç bişi eskisi gibi olmıcak diyip duruyo korkuyorum onu kaybetmekden beklediğim 15 aydan geçirdiğim zamanlarımın hüsrana uğramasından seviliyorum diyorum ama bazen kurtlar içimi yiyor yardım edin birazcık akıl verin lütfen :1no2: :1no2: