Sizin geçtiğiniz yollardan ben de geçtim.özellikle 25 yaşından sonra sevgili olduklarımın ya da görücü usulü tanıştırıldıklarımın %90'ı bir iki görüşmeden sonra bir şeyler ima etmeye başladı.Ben de sizin gibi sinir oluyordum hep.Bunu görücü usulü tanışmaya gitmeyerek çözdüm.Aile yapımı bilen biriyle sevgili oldum ve şu an nişanlıyım.Aile yapılarımız benzer olduğu için sınırını biliyor ve bu güzel bir şey.Tartışmanın gereği yok.Yaşadığımız ülkenin gerçekleri ve ailelerimizin katlanamayacağı şeyler var.Ben de isterdim Avrupalı hemcinslerim gibi özgür olmayı ama Avrupalı değiliz.Türk erkeklerinin eski sevgiliye tahammülü yok ki evlilik öncesi ilişkiye tahammülü olsun.İki de bir yüzüne vurup dururlar ki forumda kaç tane okuduk bunlardan.sen duruşunu bozma derim, eminim karşına daha iyi adaylar çıkacaktır.
benim sorduğum soru en başta belli. kişiler ,olaylar,eşyalar ,kadınlar,erkekler açısından bakmıyorum. sorum ve konum açık ve net.
çok güzel özetlemişsin. teşekkür ederim
Görüştüğün adam dr kız konusunda sıkıntısı olmayan meslek bi de yakışıklı ben gözlemlediğim kadar drler daha rahat onlar için evlilik olmadan cinsellik de olur aynı evde de yaşama nadir bunu düşünmeyen ve dr olan adam onları bul dr seviosan :)
Benim nişanlım da doktor ve öyle biri değil kesinlikle, genellemesek iyi olur :)
sen olmayanını bulmuşsun eee yani ama geçmişini iyi öğren bence
ben derdimi anlatamadım sanırım ya da sız anlayamadınız. ERKEKLERİN CINSELLIK ISTEMESI BİRİNİ ARZULAMASI GAYET NORMAL AMA DAHA SEVGILI OLMADIĞI,TANIMADIGI IKI UC KEZ GORUSTUGU BI KIZA BUNU SOYLEMESI BANA TUHAF GELEN ARKADASLAR.
Bizim oralı olduğu için az çok biliyorum ama öyle biriyle beraber yaşamışlığı yok.zaten doktorlar o kadar yoğun çalışıyorlar ki doğru dürüst bir ilişki yürütemiyorlar.günü birlik yaşayanları da vardır ama nişanlımın arkadaşları ya evli ya nişanlı.
çünkü erkeklerin tek varlıkları uçkurları,onu çalıştırmadan bir hayat düşünemiyorlar,kuruyasıcalar
Benim nişanlım da doktor ve öyle biri değil kesinlikle, genellemesek iyi olur :)
kedi uzanamadığı ciğere.. hesabı olmuş boşver çok güldüm o doktor yorumuna ya :))))
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?
Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.
Hic bir toplumsal baski ve dini yasak olmasa da kadinlar oyle bir iki gordugu erkekle sevismek istemez cunku kadin dogasi geregi erkek gibi sex odakli degildir sex bir amac degil aractir kadin icin erkeklerden coook farkliyiz biraz anatomi biraz psikoloji calisin
arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?